PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ اولیه پلسک 12

eslamzadeh
March 2nd, 2015, 04:28
سلام دوستان کسی آموزش کانفیگ اولیه پلسک 12 رو داره؟
ممنون میشم آموزشش رو قرار بدین...

shopingserver.com
March 5th, 2015, 16:41
سلام
کجاش مشکل دارید
نصیش خیلی ساده هست
اگر بگید کجاش میکل دارید راهنمایی میکنم

eslamzadeh
March 7th, 2015, 00:03
سلام
کجاش مشکل دارید
نصیش خیلی ساده هست
اگر بگید کجاش میکل دارید راهنمایی میکنم

متاسفانه کسی آموزشی رو نداد مجبور شدم بدم از دوستان انجام بدن الان مشکلی که دارم اینه که نمی تونم cron job رو توش اجرا کنم! cron job مال سیستم whmcs هر مدل که مینویسم کار نمیکنه!

j4b3r
March 7th, 2015, 07:57
متاسفانه کسی آموزشی رو نداد مجبور شدم بدم از دوستان انجام بدن الان مشکلی که دارم اینه که نمی تونم cron job رو توش اجرا کنم! cron job مال سیستم whmcs هر مدل که مینویسم کار نمیکنه!
سلام
شما قبل از تنظیم کران دستور کران را در ssh بزنید.
با مسیر درست. اگر اوکی بود کران را اد کنید.
در تماس باشید اگر مشکل شما هنوز حل نشده

eslamzadeh
March 8th, 2015, 06:15
سلام
شما قبل از تنظیم کران دستور کران را در ssh بزنید.
با مسیر درست. اگر اوکی بود کران را اد کنید.
در تماس باشید اگر مشکل شما هنوز حل نشده

ممنون از پاسختون سرور ویندوز 2012 هستش و نسخه پلسک هم 12! به یکی از دوستان با هزینه دادم تا کانفیگ کنند سرور رو ولی مشکلاتی الان با سرور دارم یکیش cron job هست دیگری هم اینه که وقتی whmcs توش یه ماژول رو نصب می کنی بخوای وارد ماژول بشی ارور 500 میده حتی یه ماژول addons شو که فقط آپلود کردم سایت کلا ارور 50 گرفت و وقتی می خواستم فایل رو پاک کنم میگفت نمی تونی پاک کنی فایل رو چون فایلی با نام php-cgi.exe از اون استفاده می کنه تسک این فایل رو بستم تا تونستم فایل رو حذف کنم کلا یه جورای حس می کنم سرورم خوب کانفیق نشده که این مشکلات برای من به وجود اومده!
اروریم که در هنگام اجرای cron job میگه اینه که این دستور رو نمی تونم بخونم و درست نیست!
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید

j4b3r
March 8th, 2015, 11:58
ممنون از پاسختون سرور ویندوز 2012 هستش و نسخه پلسک هم 12! به یکی از دوستان با هزینه دادم تا کانفیگ کنند سرور رو ولی مشکلاتی الان با سرور دارم یکیش cron job هست دیگری هم اینه که وقتی whmcs توش یه ماژول رو نصب می کنی بخوای وارد ماژول بشی ارور 500 میده حتی یه ماژول addons شو که فقط آپلود کردم سایت کلا ارور 50 گرفت و وقتی می خواستم فایل رو پاک کنم میگفت نمی تونی پاک کنی فایل رو چون فایلی با نام php-cgi.exe از اون استفاده می کنه تسک این فایل رو بستم تا تونستم فایل رو حذف کنم کلا یه جورای حس می کنم سرورم خوب کانفیق نشده که این مشکلات برای من به وجود اومده!
اروریم که در هنگام اجرای cron job میگه اینه که این دستور رو نمی تونم بخونم و درست نیست!
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
سلام
در ابتدا بگم که بهتر هست که whmcs روی سرور لینوکس باشه بهتر هست.
مورد دوم اینکه تنظیمات php را باید چک کنید.
و اینکه دلیل دیدن اینترنال اررور چی هست؟
و برای کران هم کامند رو که ساختید در cmd اجرا کنید ببینید از اونجا بدون مشکل اجرا میشه یا نه؟
بعد اد کنید

eslamzadeh
March 9th, 2015, 00:54
سلام
در ابتدا بگم که بهتر هست که whmcs روی سرور لینوکس باشه بهتر هست.
مورد دوم اینکه تنظیمات php را باید چک کنید.
و اینکه دلیل دیدن اینترنال اررور چی هست؟
و برای کران هم کامند رو که ساختید در cmd اجرا کنید ببینید از اونجا بدون مشکل اجرا میشه یا نه؟
بعد اد کنید

این مشکل رو به چه شکلی میتونم حل کنم الان ioncube نصب هستش!!

Site error: the file C:\Inetpub\vhosts\domin.com\my\admin\configaddonmo ds.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_4.4.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard (http://www.ioncube.com/lw/) to assist with installation.

j4b3r
March 9th, 2015, 09:54
این مشکل رو به چه شکلی میتونم حل کنم الان ioncube نصب هستش!!

Site error: the file C:\Inetpub\vhosts\domin.com\my\admin\configaddonmo ds.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_4.4.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard (http://www.ioncube.com/lw/) to assist with installation.

سلام
باید دستی نصب کنید
در صورت تمایل در تماس باشید برای شما نصب کنم