توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم وجود نام ایران در لیست www.arvixe.com
saeedgoogle
March 2nd, 2015, 03:43
نام ایران در لیست کشورهای انتخابی این شرکت نیست لطفا در انتخاب دقت کنید.
پشتیبانی گفت موردی نداره و کشور کریدیت کارت یه نفر خارج از ایران رو وارد کن. با این حال اصلا به ریسکش نمی ارزه که سایتتون بره روش و بعد یه مدت با مشکلات سنگینی روبرو بشید.
---
March 2nd, 2015, 09:05
مشکلی نداره می تونید خرید کنید
https://www.linkedin.com/in/arvandsabetian
PaeezeZard
March 2nd, 2015, 09:46
سرویس های این شرکت مشخصات خاصی داره که خرید از اون تحت هر شرایطی ارزش داشته باشه؟
pejman_view
March 2nd, 2015, 11:38
نام ایران در لیست کشورهای انتخابی این شرکت نیست لطفا در انتخاب دقت کنید.
پشتیبانی گفت موردی نداره و کشور کریدیت کارت یه نفر خارج از ایران رو وارد کن. با این حال اصلا به ریسکش نمی ارزه که سایتتون بره روش و بعد یه مدت با مشکلات سنگینی روبرو بشید.
سلام
خوب بالتبع وقتی می گه با کردیت کارت کسی که خارج از کشور پرداخت کن انتظار داره که اطلاعات آن فرد را وارد کنید یا حداقل ایران را وارد نکنید.
taksis
March 2nd, 2015, 11:42
آدم از این میسوزه که افغانستان هست اما ایران نیست
ببین کارمون به کجاها داره کشیده میشه
mehdisoheili
March 20th, 2015, 12:22
من دیروز مفصل با مدیر فروششون صحبت کردم.
به هیچ وجه با ایرانی ها بصورت قانونی سرویس نمیدن.
من گفتم دبی هم زندگی میکنم ولی پاسپورتم مال ایران است.
گفت برای ورفای کردن یه مدرک دولتی از امارات میتونی ارائه بدی مشکلی نیست ولی پاسپورت ایرانیت قبول نیست.
من که ریسک نکردم دیگه
هنوز دنبال اینم که از کجا بگیرم
هاست گاتور هم همین داستان بود
کلا هاست های معتبر آمریکا همشون یکی بود حرفشون الا یکیشون که شک کردم چون یارو میگفت با ایران روابط تجاری داریم :دی
ولی هاست کاملا معتبر و بزرگی هست.
میگفت رجیستر کن سفارش بزن مشکلی نداره/
خلاصه ایجوریاست
آقا کسی سایت معتبر واسه هاست اشتراکی میتونه معرفی کنه؟
pejman_view
March 20th, 2015, 22:25
سلام
نگاه کردم متاسفانه تو بخش آموزشی تاپیک زدی نمی تونم بهت سایت خوب خارجی معرفی کنم که با ایرانی ها هم مشکل نداشته باشد. در اصل اصلاً مدارک نمی خورد.
mehdisoheili
March 21st, 2015, 21:06
سلام
نگاه کردم متاسفانه تو بخش آموزشی تاپیک زدی نمی تونم بهت سایت خوب خارجی معرفی کنم که با ایرانی ها هم مشکل نداشته باشد. در اصل اصلاً مدارک نمی خورد.
سلام
من متوجه نشدم چی نوشتید میشه واضع تر بگید؟؟؟!!!
توی بخش آموزشی تاپیک چی زدم؟؟؟
pejman_view
March 21st, 2015, 21:58
اینگونه درخواست ها را باید در بخش های فروش و در زیر بخش درخواست هاست اشتراکی بگذارید چون اینجا سایتی به شما معرفی کنم اکانتم بن خواهد شد