توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال سئو ای
مینا-صیفی
March 2nd, 2015, 00:50
سلام میخواستم بدونم با بهینه کردن قالب از نظر gtmetrix 94% و از نظر validator 0 eroor و عنوان سایت و کلمات کلیدی گداشتنم در سایت تست سئو زده 100% سئو حالا میخوام بدونم من فقط این چند تا دونه کار را انجام دادم از نظر اون سایت خارجی که چک میکنه گفته 100% سئو ایا سایتم بالا صفحه اول گوگل میاد با این چند تا کاری که کردم یا حتما باید پراکسی گوگل پلاس بک لینک و غیره خرید ؟؟؟؟؟؟؟ میخوام فقط بودنم فقط این چند کاری انجام دادم میاد یا نمیاد ...
Rozhin Karimi
March 2nd, 2015, 01:00
بستگی به رقیب هاتون داره مثلا اگر اونها همین شرایط رو دارن و اول هستن باید از این شرایط هم فراتر برید
و نمیشه فقط به همین ها تکیه کرد اما در کل این سئو پایست و برای اول شدن نیاز به یه رقابت دائمی دارین که بهش میگن سئو رقابتی
taksis
March 2nd, 2015, 01:06
خب شما اصل کار رو انجام دادی
مونده حالا بک لینک و شبکه های اجتماعی و انالیز و..... که چند ماهی طول میکشه تا بیاید صفحه اول
صفحه اول اومدنه مهم نیست.مهم اینه صفحه ی اول بمونید
که به نظرم شبکه های اجتماعی شدیدا رو این موضوع تاثیر دارند
که حالا برای اینکار افزونه هایی هست که مطالب شما رو داخل شبکه های اجتماعی بازنشر میکنن
انالیز هم که میتونید از گوگل کمک بگیرید ببینید چه کلمات کلیدی راجع به فعالیت شما بیشتر سرچ میشه سعی کنید رو اونا مانور بدید
من کارم چیزه دیگه ایه حالا دوستان سئو کار بیشتر میتونن کمک کنن
sitetheme
March 2nd, 2015, 01:08
این کار هایی که شما انجام دادی در واقع مقدمات هست و تازه قالبت رو استاندارد کردی و از نظر استاندارد های گوگل به حد مناسبی رسوندی مهمتر از همه مخصوصا الان برای گوگل محتوای مفید و بروزرسانی منظم هست
مینا-صیفی
March 2nd, 2015, 01:24
ممنون از همه من کاملا متوجه کل این موضوع شدم
PaeezeZard
March 2nd, 2015, 01:58
به نظرم شبکه های اجتماعی شدیدا رو این موضوع تاثیر دارند
که حالا برای اینکار افزونه هایی هست که مطالب شما رو داخل شبکه های اجتماعی بازنشر میکنن
اگر تمام پست های یک سایت رو توسط پلاگین به شبکه های اجتماعی ارسال کنیم، اسپم محسوب نمی شه؟ مثلا 30 هزار پست.
کلا، به چه صورت مطالب روی شبکه های اجتماعی قرار بگیرن بهتره؟
RaceF1
March 2nd, 2015, 07:08
اگر تمام پست های یک سایت رو توسط پلاگین به شبکه های اجتماعی ارسال کنیم، اسپم محسوب نمی شه؟ مثلا 30 هزار پست.
کلا، به چه صورت مطالب روی شبکه های اجتماعی قرار بگیرن بهتره؟
به نظر من دستی و گلچین بذارید خیلی بهتره !!!!!!!!
Delnaaz
March 4th, 2015, 17:00
این وب سایت هایی که به سئو سایت درصد میدن ، معیار خوبی برای سنجش سئو نیستن
به عنوان مثال سایت chkme به meta keyword امتیاز میده در حالی که خیلی وقته منسوخ شده !
jahromweb
March 4th, 2015, 17:05
سلام
اگر برای اون سایت چیز شکن میخواهید به نظرم یک بلاگ کنارش بیارید بالا خیلی کمک میکند.
چون درواقع سایت شما اپدیت خاصی نمیشود! با این کار میتوانید جایگاه بهتری داشته باشید
afshinh
March 4th, 2015, 17:11
این وب سایت هایی که به سئو سایت درصد میدن ، معیار خوبی برای سنجش سئو نیستن
به عنوان مثال سایت chkme به meta keyword امتیاز میده در حالی که خیلی وقته منسوخ شده !
منسوخ شده!!! شما چه جوری به این نتیجه رسیدین
کلمات کلیدی و توضیح صفحه هیچ وقت منسوخ نمیشه