PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام سروردهی؟ (تاپیک اصلی)

SirMoein
March 1st, 2015, 19:57
با سلام خدمت تمامی کاربران و مدیران انجمن
از چندین سروردهی تا به حال سرورداشتم اما راضی نبودم این اخریه هم که کلاهمونو برداشت و 250 هزار تومان ازمون خورد
دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم
نیک سرور خیلی عالیه اما دیگه سرویس هاشون تموم شد و نمیتونن بهمون سرویس بدن
ایرانیکا سرور کلاهمونو برداشت و پک های کانترمونو ***ید و سمپمون رو
افراسرور فوق العادست اما سرور ایرانشون پر شده و جا برای مشتری جدید نداشتن سرورهای المانمونم روی افراسروره
الان دنبال یک سروردهی با دیتاسنتر افرانت هستم
کسی اینجا هست که سرور رم 8 و 4 هسته سی پی یو اینترانت افرانت (ترجیحا افرانت در غیراینصورت پارس انلاین فقط اسیاتک به هیچ وجه)رو بتونه سرویس دهی کنه؟
یعنی دنبال یک سروردهی عالی با دیتاسنتر افرانت میگردم لطفا معرفی کنید خودتون رو اگر سروردهی دارید یا سروردهیتون رو اگر مشتری یک سروردهی خوب هستید
باتشکر فراوان

teraserver
March 1st, 2015, 21:56
سلام و عرض احترام
از زیر ساخت کشور در خدمتیم
سرور اینترنت هست با فایروال ( تیکیت دهید ) و امکان هماهنگی با زیر ساخت جهت قطع کردن ارتباط با خارج موجود هست
در صورتی که تمایل به تست کیفیت و .. دارید
از طریق لینک زیر :
https://portal.teraserver.ir/submitticket.php
با ما در ارتباط باشید
امکان ارائه سرور تست هم هست
مشخصات سرور :
http://portal.teraserver.ir/announcements.php?id=4
موفق باشید

AsreMusic
March 1st, 2015, 22:10
درود .
اینجا از نظر بنده عالی هست 24 ساعت هم امکان برگشت پول دارند در صورت نارضایتی .
نوین هاست - ارائه دهنده خدمات هاستینگ - سرور مجازی - سرور اختصاصی - نمایندگی میزبانی وب - ثبت دامنه (http://www.novinhost.org/)

taksis
March 1st, 2015, 22:47
اگر کیفیت مد نظرتونه و با قیمت مشکلی ندارید از شرکت های روندتازه،ایران سرور،هاست دی ال،رادکام میتونید خرید کنید

mobinhost.in
March 2nd, 2015, 01:19
دوست من برای چه کاری سرور می خواهید که نتونستید سرویس دهنده خوبی را پیدا کنید

؟؟

پیدا کردن سرویس دهنده معتبر اینقدر هم سخت نیست

asrhosting
March 2nd, 2015, 08:03
از چندین سروردهی تا به حال سرورداشتم اما راضی نبودم این اخریه هم که کلاهمونو برداشت و 250 هزار تومان ازمون خورد
افراسرور فوق العادست اما سرور ایرانشون پر شده و جا برای مشتری جدید نداشتن سرورهای المانمونم روی افراسروره
کسی اینجا هست که سرور رم 8 و 4 هسته سی پی یو اینترانت افرانت (ترجیحا افرانت در غیراینصورت پارس انلاین فقط اسیاتک به هیچ وجه)رو بتونه سرویس دهی کنه؟
یعنی دنبال یک سروردهی عالی با دیتاسنتر افرانت میگردم لطفا معرفی کنید خودتون رو اگر سروردهی دارید یا سروردهیتون رو اگر مشتری یک سروردهی خوب هستید
باتشکر فراوان

سلام .
مشکلتون با آسیاتک چی هست ؟ الان ما نه قطعی روش داریم و نه افت سرعت و بالاترین سرعت رو بین دیتاسنتر ها الان آسیاتک دارن .
تضمین شده خواستید در آسیاتک می تونیم بهتون ارائه کنیم .

AbtinServer
March 2nd, 2015, 09:32
پارس آنلاین پیشنهاد میشه

SirMoein
March 2nd, 2015, 14:21
اگر کیفیت مد نظرتونه و با قیمت مشکلی ندارید از شرکت های روندتازه،ایران سرور،هاست دی ال،رادکام میتونید خرید کنید

قطعا کیفیت مد نظر هست و با قیمت هم مشکلی ندارم

RoobinaServer
March 2nd, 2015, 14:31
باتشکر فراوان

در صورتی که در زیرساخت کل کشور در شبکه خودمان خواستید به شما ارائه کنیم بفرمائید.

هاست وب،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دومین،هاست بکاب،سرور تیم اسپیک،فلش چت - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)

موفق باشید

SirMoein
March 2nd, 2015, 14:37
سلام .
مشکلتون با آسیاتک چی هست ؟ الان ما نه قطعی روش داریم و نه افت سرعت و بالاترین سرعت رو بین دیتاسنتر ها الان آسیاتک دارن .

سلام .

بنده کارم گیم سرور هست
ساخت سرور سمپ کانتر1.6 کال اف دیوتی و همچنین تیم اسپیک
یک سرور اختصاصی برای بنده از گرجستان به قیمت 7.400 هدیه اوردند که اون رو در افرانت قیمت کردم به 14 تومان میفروختند
سرور رو به پیشنهاد یکی از اشنایان به اسیاتک بردمو اونجا راه اندازی کردم اما با رقابت شدیدی که با تهران گیمینگ( که یک سری کلاه بردار تاره به دوران رسیده هستند ) داشتیم و ارتباط قوی که تهران گیمینگ با اسیاتک داشت ساعت 2 صبح مسئول سرورهای شرکت زنگ زد و گفت دو تا کانکشن نامربوط به مجازی سازی وارد شدند
سریع رفتیمو برررسی کردیم و دیدیم بله اونا برای اینکه خیلی سریع کار انجامشه از داخل یکی از سروراشون با ای پی 10.201.59.59 وارد سرور بنده شده بودندو سعی در دانلود پک های کانتر بنده داشتند
خیلی سریع سرور رو بستیمو فردا صبحش ساعت 9 صبح ابلاغیه دادیم تا سرور رو به دیتاسنتر افرانت انتقال بدند در نهایت این سرور رو به همون قیمت 14 تومان فروختیم
مسئله اینجاست که بنده هنوز لاگ های سرور رو در اختیار دارم و اگر کسی خواست براش پیغام خصوصی میکنم این یک هک شدن نبود عین این هست که خیلی راحت پسورد رو در اختیار کسی قرار بدی که نباید داشته باشه
تهران گیمینگ برای خراب کردن کار بنده و رایگان کردن پک های بنده پسورد مجازی سازی رو از اسیاتک گرفته بود
جالب اینجاست برای نگفتن این جرئیات و منتشر نشدنشون به بنده یک سرور اختصاصی رم 16 و 12 هسته سی پی یو پیشنهاد دادند که بنده رد کردم
الان هم در حد شراکتی دوباره میخوام یک سرور بگیرم

تهران گیمینگ در تابستان 93 کارهایی فراتر از این انجام داد مثلا با خام کردن یک بچه 15 ساله که اسم برده نمیشه اما مخفف اسمش م.ب هست گفته بود به این شخص که یک سرور رم 8 و 4 هسته سی پی یو بهت میدیم فقط در کنار کارات به ای پی رقیبامون هم اتک بده
و اون بنده خدا هم همینکارو کرد و در دادگاه به ما حق دریافت 10 میلیون تومان خسارت نقدی دادند که با اصرار زیاد این پسر و پدرشون ما جریمه رو به 5 تومان کاهش دادیم و با کتک هایی که این بنده خدا از باباش جلوی بنده و سایر سزارها خورد دلمون به رحم اومدو به 3 میلیون راضی شدیم البته لازم به ذکر هست که تعداد زیادی از سزار ها درخواست دادند کوتاه بیایم اما نیومدیم تا چشم زهری باشه براشون
جهت اطلاع بگم اسیاتک کارهای دیگه ای هم انجام داده
گیم سرورهای اسیاتک در قبلا با اسم amxx.ir فعالیت داشتند که پس از ***** شدن این دامنه اون رو سریعا بستند اما هیچ کس دلیل بستنش رو به طور قطع نمیدونه اما من اینجا براتون توضیح میدم
گیم سرور اسیاتک با مدیریت میلاد برمک و عدنان صورت میگرفت که میلاد برای جلوگیری از کار بنده با وجود ارتباط دوستانه ای که داشتیم چون چندتا از مشتریاشون به خاطر کیفیت پک های کانتر بنده به سراغ گیم سرورهای تحت نظارت سزار اومده بودند اتیشی شده بود و سعی داشت خیلی سریع جلوی کار مارو بگیره
اومد بنده رو تهدید کرد و گفت بنده تو فلان ارگان دولتی هستم که اسم نمیبرم و بی توضیح بیشتر سایتشون ***** شد و میلاد برمک اخرین خبری که از ایشان داشتیم دو ماه پیش بود که گفتند زندان هست
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه

ParsWebIT
March 2nd, 2015, 14:57
تهران گیمینگ برای خراب کردن کار بنده و رایگان کردن پک های بنده پسورد مجازی سازی رو از اسیاتک گرفته بود

یک سوال اینکه پسورد سرور شما رو آسیا تک از کجا داشتند؟
پسورد یک سرور رو خود شما تعیین میکنید و خود شما یا در نهایت کسی که سرور رو براتون ست آپ و کانفیگ کرده داره

AbtinServer
March 2nd, 2015, 15:36
اینم داستان آسیاتک که خیلی ها طرفداریش رو میکردند و البته یک طرفه به قاضی نمیرم چیزی بود که از حرفهای دوستمون در یک نگاه میشه برداشت کرد
به احتمال زیاد ستاپ توسط خود دیتاسنتر انجام شده باشه

SirMoein
March 2nd, 2015, 15:40
بله مجازی سازی نیز توسط اسیاتک انجام شده بود

aj021
March 2nd, 2015, 15:46
درود.

دوستان با نزدیک شدن به مراسم باستانی عید نوروز ، شرکت 01هاستینگ تصمیم به ارائه سرویس سرور مجازی ایران - 30درصد تخفیف برای پلان E

مشخصات سرور :

Ram : 8192MB
CPU : 5Core 4000Mhz
H.D.D : 300GB
Bandwidth : Unlimited
Port : 1Gbps
Setup : Free
VMWarePanel : Yes
Operating System : Optional
DataCenter : AfraNet

سفارش دهید (http://01hosting.ir/cart.php)

قیمت پلان بدون تخفیف : 1.200.000 ریال
قیمت پلان با تخفیف ویژه : 840.000 ریال

کد تخفیف : norooz30

نکته : کد تخفیف فقط برای پلان E سرور مجازی ایران میباشد.
تعداد سرور ها به 5 عدد محدود شده اند و کد تخفیف تا یک هفته آینده معتبر میباشد.

تحویل سرور : 1 الی 3 ساعت

با تشکر , مدیریت شرکت 01هاستینگ

- - - Updated - - -

دوستان در صورت خرید پلان رم 8 علاوه بر تخفیف - یک سرور مجازی آلمان هم از ما بخواهید.

aligoli
March 2nd, 2015, 18:17
باتشکر فراوان

در مورد ترافیک می توانیم به توافق برسیم !
مکاتبه شود.

Pars-7 - Ram : 6144 MB - HDD : 240 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 4*2.5 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom

ماهانه 249 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین) (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=46)

Pars-8 - Ram : 8192 MB - HDD : 350 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 4*2.5 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom

ماهانه 299 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین) (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=46)

clack
March 2nd, 2015, 20:50
سلام بر شما ..

از دیتاسنتر افرانت با ترافیک بالا سرور میتونیم ارائه بدیم .

برای مشاهده پلن های سرور مجازی ایران کلیک کنید . (http://my.fars7.com/cart.php?gid=9)

tizparvaz
March 3rd, 2015, 11:51
سلام
ما قصد راه اندازی خدمات گیم را در شرکت خودمون داریم اگر تمایل دارید شماره تماس ارسال کنید باهاتون تماس بگیرم صحبت کنبم یا با من تماس بگیرید صحبت کنبم وب سایت جدا هم آماده کردیم با زیرساخت فروش فقط گیم سرور سرور هایی بسیار قوی هم آماده کردیم و فقط منتظر یک همکار قابل اعتماد هستیم تا همکاری کنیم و کار فروش رو شروع کنیم خوشحال میشم با شما صحبتی داشته باشم
ارتباط با ایران وب (http://irwebco.com/contact-us)

hashtgerdiha
April 14th, 2015, 15:30
سلام
با اقا معین کار کردیم و ایشون کاملا تایید میشن!
امید وارم مشکلتون حل شود.
موفق باشید!