PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره جهت خرید vps یا DediCate

sadeghbb
March 1st, 2015, 15:28
سلام
دوستان بنده یه سرور اختصاصی دارم الان ovh ماهی 220 تقریبا
روش 4تا سرور دارم ... دوتاش فایل های سایت فیلم و اندروید هست
یکی هم دایرکت ادمی
و دیگری هم اکانت سازه چیز :دی
...
هر ماه باید از جیب تقریبا 60درصد مبالغ رو بدم یعنی سایت ها تا الان فقط 40درصد هزینه سرور رو تامین میکنن ...
...
منابع مصرفی هم فعلا زیاد نیست ولی حس و حال این نیست که هر روز از این سرور به اون سرور باشم ...
بنظرتون بهترین راه که کیفیت هم زیاد پاین نیاد چیه ؟ ادامه بدم سرور اختصاصی رو یا با 2-3تا سرور مجازی کارم راه میوفته ...

kiarash-khatib
March 1st, 2015, 15:35
اگر سایتتون واقعا عالیه و بازدید بالا داره به نظر بنده ادامه بدید بهتره

hamid53214
March 1st, 2015, 15:39
شما باید هر چه زودتر درامدتونو ببرید بالا

220 چیزی نیست که از چند سایت قوی نشه دراورد

k-h
March 1st, 2015, 15:47
درود
یا باید در امدتون ببرید بالا یا اگر نمیتونیم درآمد ببرید بالا باید هزینه ها بیارید پایین

Yas-Host
March 1st, 2015, 15:56
می توانید آی پی دیگر تهیه کنید ؟

می توانید سرور مجازی دو عدد بفروشید :) با قیمت مناسب و هارد بالا!

farmanrava
March 1st, 2015, 16:00
می توانید آی پی دیگر تهیه کنید ؟

می توانید سرور مجازی دو عدد بفروشید :) با قیمت مناسب و هارد بالا!

با پیشنهاد یاسین جان موافق هستم ... به این دوستانی که نیاز به سرور دانلود دارند میتونید با قیمت مناسب بفروشید تا هزینه سرورتون در باید
مشخصات سرورتون رو نفرمودید ؟

Yas-Host
March 1st, 2015, 16:08
با پیشنهاد یاسین جان موافق هستم ... به این دوستانی که نیاز به سرور دانلود دارند میتونید با قیمت مناسب بفروشید تا هزینه سرورتون در باید
مشخصات سرورتون رو نفرمودید ؟

دقیقا

بعضی از کاربران سرور های اختصاصی ما که هارد هاشون در حال خاک خوردن هستند یک سرور مجازی با هزینه 110 هزار تومان به کاربران دیگر میدهیم و برای آنها حساب میکنیم.

اگر مشتری بهتری گیرتون نیومد به سرویس دهنده سرور اختصاصی اعلام کنید که می توانند یک سرور مجازی از سرور اختصاصی شما به کاربرانشان بدهند و هزینه را از سرور شما کم کنند.

007
March 1st, 2015, 16:20
س یک سرور کم خرج تر تهیه کنین.
ارادت

taksis
March 1st, 2015, 16:36
سایتی که هزینه ی منابع خودش رو در نیاره از طرفی ضرره و از طرفی باید هر طور شده سرپا نگهش داشت.چون تقریبا حکم بچه ی ادم رو پیدا میکنه و نمیشه ولش کرد
حالا اگر سرور شما منابعی بیش از اندازه ی نیاز داره میتونید یا یک سرور متوسط تر بردارید یا وی پی اس بفروشید
یا روی سئو مارکتینگ و .....کار کنید تا ترافیک بیشتری جذب بشه
با دوتا وی پی اس هم کارتون راه میوفته

iran-developers
March 1st, 2015, 22:36
دوست عزیز
سرور مجازی حرف اول رو می زنه برو تو کارش
بفروش به عزیزانی که نیاز دارن

behtech
March 1st, 2015, 23:07
چندتا حالت بیشتر نداره که, یا شروع کنین به صورت vps بفروشین و یا درآمدتون را از راه دیگه بالابیارین
پیشنهاد من این هستش که دنبال این باشین که فروشگاه سایتتون را راه اندازی کنین تا دآمدتون زیاد شه, ولی بایت تایم و انرژی بزارید...
یا یک راه دیگه هم هست... کلا سایت رو برای فروش بزارین اگه میدونین درآمد نداره, برای اینکار چندتا نویسنده 1-2 ماه استخدام کنید تا رنکتون بهتر بشه

aj021
March 1st, 2015, 23:44
شما در وحله اول میتونید برید به فروش سرور مجازی!!!!

البته قیمت و کیفیت و پشتیبانی هم شرطه!

farhadhelix
March 2nd, 2015, 09:30
2 تا سرور مجازی بفروشید هزینه سرورتون رو جبران میکنه