توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف ایمیل یک یوزر در دایرکت ادمین
takpar7
March 1st, 2015, 03:48
سلام
چطوری میشه جلوی ارسال ایمیل از یک یوزر سرور با پنل دایرکت ادمین رو گرفت به صورتی که هیچ ایمیلی از اون سایت ارسال نشه از سمت سرور
یوزرای اصلی که به صورت
user@servername.com
شکل میگیرن یکی از یوزرها مورد حمله قرار گرفته بود و 220 هزار ایمیل از سمتش تو صف ارسال قرار گرفته بود اونم تو سرور رداستیشن!!
ممنون میشم راهنمایی بکنید.
س با دست کاری دستور بالا میتونی صف ایمیلهایی که برای ارسال درصف قرار دارن رو پاک کنی.
دستور بالا کل صف رو پاک میکنه.
ارادت
اونا بله کدشو پیدا کرده بودم نیم ساعته دارم حذف میکنم 10 هزارتارو حذف میکنه بعد ای پیم بلاک میشه دوباره 10 هزارتا بلاک
دنبال راهی هستم که دیگه تمرار نشه این موضوع
ممنون میشم راهنمایی کنید
secureconfig
March 1st, 2015, 06:58
سلام.
بستن ارسال ایمیل برای یک ایمیل مشخص راه حل این مشکل نیست.
البته اگر کلا ارسال ایمیل سرور را غیرفعال کنید مشکل حل میشود :)
-----
با دستور زیر میتونید بفهمید چه اسکریپتی در حال ارسال ایمیل بوده - محل اسکریپت + تعداد ارسال هایش را نمایش میدهد :
بستن ارسال ایمیل برای یک ایمیل مشخص راه حل این مشکل نیست.
البته اگر کلا ارسال ایمیل سرور را غیرفعال کنید مشکل حل میشود :)
-----
با دستور زیر میتونید بفهمید چه اسکریپتی در حال ارسال ایمیل بوده - محل اسکریپت + تعداد ارسال هایش را نمایش میدهد :
سلام کار ساز نیست برام!
آخه اون سایتی که میخوام کلا ارسال ایمیل ازش قطع بشه نیازی به ارسال ایمیل ازش نیست و منم فقط میخوام اون یوزر ارسال ایمیلش بسته بشه کلا
محدودیت تو ایمیل هم قرار داده شده ولی صف ایمیل ایجاد میکنه و فشار مضاعف میاره به سرور
همه ایمیل ها اسپم هستن