ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ffmpeg

abdollahpor
February 27th, 2015, 22:20
سلام دوستان ..من یه مشکل با ffmpeg پیدا ردم ...این افزونه رو نصب کردم روی سرور (سرور اختصاصی ، سنتوس ، سی پنل) با این روش :

cd /usr/local/src

wget http://mirror.ffmpeginstaller.com/old/scripts/ffmpeg7/ffmpeginstaller.7.4.tar.gz

tar -zxvf ffmpeginstaller.7.4.tar.gz

cd ffmpeginstaller.7.4

./install

حالا مشکل اینجاس که ..بعد از نصب به خوبی فایل های mp4 رو آپلود میکنه کلیپ هایی که از اینترنت دریافت شدن ..ولی متاسفانه کلیپ های با پسوند flv , و ... رو میزنی بعد از آپلود تبدیل نکرده و تایمشون رو میزنه 0 مشکل از کجاست ؟ تو یه سایت در مورد ffmpeg زده بود وقتی نصب میکنید باید برا تبدیل فرمت های دیگه هم کداشو نصب کنید ..کسی از دوستان تا حالا به این مشکل خورده ..؟ این مشکل رو چطوری حل کنم

kiarash-khatib
February 27th, 2015, 22:25
یه عکسی بدید ببینم شاید بتونم کمکتون کنم یا دسترسی تو پ.خ ارسال کنید

abdollahpor
February 27th, 2015, 22:26
از کجا عکس بدم ...سایت اصلی videosalam.com هست ..

pardishosting
February 28th, 2015, 18:01
این افزونه پر از ایراد است. و توصیه نمی شه

secureconfig
February 28th, 2015, 18:14
این افزونه پر از ایراد است. و توصیه نمی شه
سلام.

پیشنهاد میکنید از چه افزونه ی جایگزینی استفاده شود ؟ :)

abdollahpor
March 5th, 2015, 15:09
دوستان کسی نیست یه پیشنهادی بده ..من از اسکریپت phpvibe استفاده میکنم و جوری که معلومه این اسکریپت فقط با همین افزونه مچ شده ... و از جایی هم تو آموزش هاش زده با ffmpeg 0.6 کار نمیکنه .

باید چیکار کرد ..والا کلی گشتم ..این نمونه های ffmpeg (http://mirror.ffmpeginstaller.com/old/scripts/) رو نصب کردم اوکی نشد باز نسخه نسخه حذف میکردم باز بعدی ولی بازم اوکی نشد .. یکی یه پیشنهادی بده مارو راحت کنه

- - - Updated - - -

کسی از دوستان هست این مشکل رو برطرف کنه ...با هزینه ؟ مشکل از اسکریپت هست ...phpvibe

pardishosting
March 5th, 2015, 15:16
سلام.

پیشنهاد میکنید از چه افزونه ی جایگزینی استفاده شود ؟ :)

ما همه رو از سورس کامپایل می کنیم.
هندی ها خیلی ادعاشون می شه ولی کارشون روی سرور در حد ابتدایی هست.