توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال یک کار در اینترنت ( خرید و فروش هاست )
BaBaK.Blackhat
February 27th, 2015, 20:39
سلام به تمامی عزیزان
بنده تخصصم امنیت و برنامه نویسی و طراحی هست ولی به دلایلی که پول کافی برای ایجاد یک سایت هاست و برنامه نویسی و سرور و طراحی و ... ندارم میخوام از شما عزیزان یک نفر به بنده کمک کنه .
+ به بنده کمک کنه منظورم این هست که تمامی مخارج رو اون میپردازه و تمامی فروش ها و برنامه نویسی ها و ... رو بنده اوکی میدم .
اگر از دوستان کسی هست اعلام کنه .
ممنون از تمامی عزیزان
( اگر هزینه کافی داشتم مطمئناً همچین تاپیکی ایجاد نمیکردم )
HighHost
February 27th, 2015, 20:46
درود پیشنخاد عالیی براتون دارم اد بکنید amniiof
BaBaK.Blackhat
February 28th, 2015, 00:23
درود پیشنخاد عالیی براتون دارم اد بکنید amniiof
درود بر شما ، اد شدید منتظر پاسختون هستم :x
- - - Updated - - -
با یکی از هاستینگ ها همکاری شد .
موفق باشید . :x
- - - Updated - - -
عزیزان باز هم این تاپیک وجود دارد و این دوستمون اصلا با شرایط بنده جور در نیومد .
آپ
- - - Updated - - -
+ اگر کسی خواست راجبم بیشتر بدونه ایدی بنده رو اد کنه : babak.turk@btinternet.com
taksis
February 28th, 2015, 00:40
من هم سال 79 که از دانشگاه اومدم بیرون هیچ پول و سرمایه ای نداشتم
اونموقع هم فضای اینترنت اینجوری نبود اصلا!نه وب هاستینگ تاکی.نه اینهمه شرکت هاستینگی!نه اینهمه سایت نیازمندی!نه اشیانه ای و غیره.....
ولی خب استارت کارم رو زدم.هیچوقت هم دست نکشیدم.14 ساله دارم این کد ها رو مینویسم!!!
رفته رفته در کنار تلاش من همه چیز جور شد
پارس انلاین 12 سال بصورت کاملا رایگان اسپانسر من شد تا همین پارسال
شما هم نشین منتظر تا کسی بهت کار بده.
خودت داری میگی کارت برنامه نویسی و امنیت هست.خب خودت شروع کن پس
خودت برای خودت کار کن.نترس.پول هم جور میشه
HighHost
February 28th, 2015, 00:44
ایشون هیچ کاری بلد نیست به هیچ یک از همکارا پیسنهاد اینشون رو نپذیرند با تشکر مشخصات رسمیشونم شکایت شد در تاریخ 18 اسفند توسط پلیس بررسی میگرذ
espad
February 28th, 2015, 00:49
لطفا ی رزومه از خودتون و تواناییهاتون برام پ خ کنید من دنبال ی شریک در هاستینگ هستم
taksis
February 28th, 2015, 00:49
ایشون هیچ کاری بلد نیست به هیچ یک از همکارا پیسنهاد اینشون رو نپذیرند با تشکر مشخصات رسمیشونم شکایت شد در تاریخ 18 اسفند توسط پلیس بررسی میگرذ
حالا چون کاری بلد نیست و نتونسته با شما همکاری کنه باید بدیدش دست پلیس؟؟؟؟؟؟یا دلیل دیگه ای داره؟
BaBaK.Blackhat
February 28th, 2015, 00:51
شما هنوز بلد نیستید حرف بزنید ! من با حرف همچین آدمایی مثل شما به کار خودم .... نمیکنم .
+ دیگه تو این پست اسپم نده .
- - - Updated - - -
شما هنوز بلد نیستید حرف بزنید ! من با حرف همچین آدمایی مثل شما به کار خودم .... نمیکنم .
+ دیگه تو این پست اسپم نده .
- - - Updated - - -
حالا چون کاری بلد نیست و نتونسته با شما همکاری کنه باید بدیدش دست پلیس؟؟؟؟؟؟یا دلیل دیگه ای داره؟
عزیز این منتظرم بره از پلیس فتا شکایت کنه .
smhnw
February 28th, 2015, 00:53
شما فعلا vps رم 12 گیگ 50 هزار تومان رو جمع کن ...
بعدش برو فتا ...
taksis
February 28th, 2015, 00:54
نه من کاری به فتا رفتنش ندارم :)) میخوام بدونم به دلیل اینکه با شما معاملش نشد و نتونست همکاری کنه میخواد بره فتا؟؟
جالب شد
BaBaK.Blackhat
February 28th, 2015, 01:02
نه من کاری به فتا رفتنش ندارم :)) میخوام بدونم به دلیل اینکه با شما معاملش نشد و نتونست همکاری کنه میخواد بره فتا؟؟
جالب شد
ایشون دارن بهم تحمت میزنن که دامین ازم گرفتی لغوش کن !!!
+ من بهش گفتم دامین ثبت کنه ! اگر یکی بهش بگه خودتون بُکش میکشه ؟
- - - Updated - - -
به من میگه 2000 3000 مشتری دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) ایا به نظرتون اینقدر مشتری داره ؟
api
February 28th, 2015, 01:19
به من میگه 2000 3000 مشتری دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) ایا به نظرتون اینقدر مشتری داره ؟
فکر میکنم آمار هر هاستینگ به خود شرکت مربوط باشه . تعداد مشتریان زیاد اعتبار نیست . من میتونم با هاست 1000 تومانی ، کلی یوزر جمع کنم !
ممکنه آمارشون درست باشه ، نه من میدونم نه شما !
اما شرایط همکاریتون به چه صورته ؟ چه برنامه نویسی انجام میدین ؟ نمونه کاراتون چی هست ؟ امنیت چه چیزی رو تامین می کنید ؟
BaBaK.Blackhat
February 28th, 2015, 17:49
سلامی دوباره دوستان بنده که نمیتونم یک یک بگم تو این کار تخصص دارم و ...
کسانی که دوست دارند تخصص های بنده رو بدوند ایدی : babak.turk@btinternet.com رو اد کنند . +همکاری بنده به صورت همیشگی خواهد بود . (پس از دوستان خواهشمند هستم کسانی که بعد از 1 2 ماه هاستینگ یا ... رو میبندند اد نکند و کسانی که کار همیشگشون این هست و قصد همیشگی و کارشون این هست اد کنند )
موفق باشید .
mchteh
February 28th, 2015, 17:56
سلام به تمامی عزیزان
بنده تخصصم امنیت و برنامه نویسی و طراحی هست ولی به دلایلی که پول کافی برای ایجاد یک سایت هاست و برنامه نویسی و سرور و طراحی و ... ندارم میخوام از شما عزیزان یک نفر به بنده کمک کنه .
+ به بنده کمک کنه منظورم این هست که تمامی مخارج رو اون میپردازه و تمامی فروش ها و برنامه نویسی ها و ... رو بنده اوکی میدم .
اگر از دوستان کسی هست اعلام کنه .
ممنون از تمامی عزیزان
( اگر هزینه کافی داشتم مطمئناً همچین تاپیکی ایجاد نمیکردم )
باسلام
برای برنامه نویسی میتونم سفارشای زیادی بهت بدم
دقیق بهم بگو به چه زبونای کدنویسی تسلط داری اگه دوست داشتی بیا یاهو
bolorhost
BaBaK.Blackhat
February 28th, 2015, 18:47
Update
- - - Updated - - -
+ بنده میخوام شریک یک هاستینگ بشم و اینو هم اضافه کنم که بعد از 4 5 ماه نزدیک 4 5 میلیون با هرکسی شریک بشم خرج میکنم .
hasanazizi
February 28th, 2015, 19:09
با سلام خدمت شما دوست عزیز
برای هاست و دامنه و سایت میتونید با بنده در تماس باشید و بنده ساپورت میکنم شما رو اما با شرایط
اما نمیتونم ساپورت مالیتون باشم
در صورتی که خواستین شماره بنده در امضا موجود هست
!MihanIt!
February 28th, 2015, 19:28
دوست عزیز اگر شرایط فنی را دارید اعلام کنید اگر نه به صورت بازاریاب میتونیم کار کنیم و هزینه خوبی بهتون میدیم حتی اگر کار مناسب باشد حقوق ثابت و....
BaBaK.Blackhat
February 28th, 2015, 22:55
درود ، بنده میخوام تو یک هاستینگی شریک بشم و پست بالا هم گفتم تا 4 5 ماه 4 5 میلیون به احتمال 99% برای هاستینگ که با هر کس شریک شدم خرج میکنم .
اگر کسی هست ایدی بنده رو اد کنه : babak.turk@btinternet.com
- - - Updated - - -
دوست عزیز اگر شرایط فنی را دارید اعلام کنید اگر نه به صورت بازاریاب میتونیم کار کنیم و هزینه خوبی بهتون میدیم حتی اگر کار مناسب باشد حقوق ثابت و....