سلام
دوستان من یه مشکلی داشتم که یکم در موردش سردرگم شدم. من میخواستم خودم به صورت سلیقه ای در مورد سیستم عامل نصب شده، امنیت و نوع مجازی سازی و ... برای سایت خودم تصمیم بگیرم. مرحله اول اگر درست فهمیده باشم خرید کلوکیشن هست که هزینه بالایی داره و از عهده من خارج هست. بعد از این مرحله وارد چه مرحله ای میشیم؟ آیا vps به صورت خام ارائه میشه و ما خودمون ابزارهای وب سایت خودمون رو روش نصب میکنیم؟مثل نصب سیستم عامل ،کنترل پنل و ...؟ خود virtualizor کجا نصب میشه؟ روی سیستم عامل؟
xwoman2
February 27th, 2015, 15:42
دوست عزیز Co-location یعنی اینکه شما یک سرور فیزیکی رو خریداری بفرمایید و در یک دیتا سنتر استفاده کنید و دیتا سنتر هزینه ی نگهداری و پورت ارتباطی و برق رو از شما میگیره.بعدش اگر توان خرید سرور رو ندارید میتونید از سرور های اختصاصی اجاره ای استفاده کنید که خوب هزینش زیاد هست.در مورد virtualizator که فرمودین روی یک سرور اختصاصی نصب میشه و باهاش سرور های مجازی رو ایجاد میکنن.بله وی پی اس به صورت خام هم ارائه میشه.حالا بعضی از سرویس دهنده ها امکان نصب سیستم عامل توسط کاربر رو فراهم میکنند.بعضی ها هم نه.ولی میتونید اسم سیستم عامل درخواستی خودتون رو اعلام کنید تا براتون نصب کنن و به صورت خام تحویل بدن.کانفیگ و نصب کنترل پنل رو خودتون انجام بدید.
موفق باشید
ra3ou1
February 27th, 2015, 15:54
در صورتی که قصد مجازی سازی دارید باید سرور اختصاصی تهیه کنید
و مجازی ساز نصب کنید و سرور مجازی ایجاد کنید و بفروشید
اما در غیر اینصورت می توانید سرور مجازی یا اختصاصی تهیه با سیستم عامل مورد نیاز تهیه کنید
هم می توانید lamp نصب کنید هم یکی از کنترل پنل های موجود رو نصب کنید مثل سیپنل یا دایرکت ادمین و ......
و در نهایت کانفیگ سرور هست که با توجه به سخت افزار و عوامل دیگر مطابق با فاکتورهای مربوطه باید انجام بشه
با سپاس
dotnetdev
February 27th, 2015, 15:57
کلوکیشن لازم نیست
سرور مجازی هم اگر بصورت خام میخواید باید از شرکت هایی بخرید که کنسول هم میدن تا خودتون بتونید ایزو مونت کنید و نصب کنید
وگرنه که خودتون باید سیستم عامل رو بگید تا نصب کنند
saeedgoogle
February 27th, 2015, 17:10
اوکی . البته من قصد فروش vps ندارم فقط برای راه اندازی سایت خودم میخوام سرور بخرم. که راهنمایی کردید که باید سرور مجازی تهیه کنم. حال فرض کنیم من سرور مجازی تهیه کردم با سیستم عامل مورد نظر خودم. بعد باید مجازی ساز نصب کنم؟ مثلا vmware , xen و ...؟ و بعد کنترل پنل رو روی این مجازی سازها نصب کنم؟
یه سوالی هم داشتم. انجمنی که میخوام راه بندازم نیاز به php 5.4 به بالا و همچنین نیاز به sql 5 به بالا داره. اینها رو کجا باید پیکربندی کنم؟ و مثلا روی کنترل پنل بعضی ها دیدم برنامه هایی مثل cloudflare نصبه و من نمیدونم چجوری اینا رو نصب میکنن که امنیت سایتشون رو بالا میبرن.
ممنون میشم راهنمایی کنید
ra3ou1
February 27th, 2015, 17:17
خیر عرض کردم که مجازی ساز برای سرور اختصاصی هست
شما سرور محازی رو که گرفتین و سیستم عامل نصب کردین
یا باید lamp نصب کنید یا یه کنترل پنل که در بالا توضیحات رو دادم