PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : php یا jsp؟

semilab
February 26th, 2015, 21:48
سلام
من مدتی php کار می کنم و حتی چندتا پروژه ی ریز و درشت هم باهاش انجام دادم ولی این روزا کمی هم به جاوا علاقه مند شدم
ميخواستم بدونم ارزشش رو داره برم سراغ jsp یا اینکه برم دنبال یادگیری فریم ورکای php؟
کلا چیزی تو jsp هست که باعث شه اونو به php ترجیح بدم؟

SamaN DL
February 26th, 2015, 22:05
درود

از نظر بنده یادگیری php را در الویت بگذارید!

Abolijoon
February 26th, 2015, 22:27
سلام و درود
مونده به کار شما اما قطعا php بهتره بخاطر خیلی چیز ها اما در کنارش میتونید ASP.net هم یاد بگیرید

mohsen_sh
February 26th, 2015, 22:35
من یه استاد داشتم
که php کار بودن
چند وقت پیش که رفتم پیششون برای راهنمایی ، ازشون پرسیدم چی بخونم بهتره
گفتن:
اول php رو کامل یاد بگیر بعد برو سراغ چیز دیگه!
php راه رو برات باز می کنه

taksis
February 26th, 2015, 22:47
قطعا php
اما به نظر من سمت asp.net برید خیلی بهتره
و شما میتونید asp.net رو توسط ماژول های ISAPI روی وب سرور های اپاچه هم اجرا کنید و فقط محدود به IIS نیستند

semilab
February 26th, 2015, 22:52
خیلی ممنون از پاسخ هاتون
ولی من مدتی هست که پی اچ پی کار می کنم حد اقل یک ساله و با یکی دو تا از دوستام یک cms نسبتا خوب که ميشه ازش در حد فروشگاه ساز و سایت های خبری استفاده کرد هم نوشتیم
امادبیشتر الان دنبال چیزی هستم که خیلی چیز ها رو آماده داشته باشه و نیاز نباشه برا هر چیزیش کد بزنم
واسه همین میخاستم برم سراغ فریم ورک یا به زبان با امکانات بیشتر
حالا نميدونم کلا فریم ورکای php رو یاد گرفتن بهتره یا یه زبان ديگه
حالا بین jsp و asp.net هم هیچ نظری ندارم و نميدونم کدوم انتخاب کنم

AliDesigner
February 26th, 2015, 22:57
ببینید انتخاب زبان برنامه نویسی مهم هست. اما مهم تر از اون تسلط داشتن به یک زبان هست.
نظر دوستان قابل احترام هست اما من معتقدم در استفاده از هر زبانی اگر استاد باشید اون زبان حداقل برای شما بهتر از سایر زبان هاست.

در ظمن مقایسه زبان های برنامه نویسی هم باعث بالاگرفتن بحث بین دوستان خواهد شد.

موفق باشید

payacom
February 26th, 2015, 23:01
مطمئنا کسانی که با جاوا کار کردن ، هیچ وقت سراغ سایر زبان ها نمیرن، بنده استان قدس پروژه ای داشتیم با جاوا
و نظر شخصی بنده ابزار ها و جذابیت های منحصر به فرد و خاص خودشو داره جاوا که دیگه نمیذاره به گزینه ی دیگه ای فکر کنید

behzad2015
February 26th, 2015, 23:10
دوست عزیز مگه تاحالا با فریم ورکای php کار نکردین تو این یک سال؟ اگه کار نکردین حتما شروع کنید چون امکانات جالبی داره

Rozhin Karimi
February 26th, 2015, 23:15
ببینید انتخاب زبان برنامه نویسی مهم هست. اما مهم تر از اون تسلط داشتن به یک زبان هست.
نظر دوستان قابل احترام هست اما من معتقدم در استفاده از هر زبانی اگر استاد باشید اون زبان حداقل برای شما بهتر از سایر زبان هاست.

در ظمن مقایسه زبان های برنامه نویسی هم باعث بالاگرفتن بحث بین دوستان خواهد شد.

موفق باشید
کاملا درست میگن
الان کلی پی اچ پی کار داریم اما خب افراد خبره همیشه در اولویتن
asp.net خیلی کمک میکنه واسه طراحی های آینده
سعی کنید هر دوش رو یاد بگیرید و دست کم رو یکی ازشون بصورت حرفه ای کار کنید

ms313
February 26th, 2015, 23:34
همشون خوبن .
مثلا من با پی اچ پی کار می کنم وراحترم باهاش ولی خوب یه موقع نیاز هست که با nodejs هم کار کنم .
به نطر من ند رو هم تو اولیوت کارهاتون قرار بدین هر چند یه کمی متفاوت هست کارکردن باهاش ولی عالیه هست و بدردبخور .
بهر حال این بستگی به شما داره که تصمیم بگیرید چه کاری رو انجام بدین و با کدوم زبان که کمترین هزینه رو داشته باشه واستون .
به محاحث خود نرم افزار هم یه نگاهی بکنید .