ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایروال Iptables و رولها

sami85
February 26th, 2015, 17:43
سلام دوستان
باید بگم که کلی مطلب خوندم و هر کدوم نکته ای داشت ...
با توجه به این نکته که رول بالاتر مهتر است و فایروال اون رو قبول داره باید بگم که وقتی فایروال فرمان ریجکت رو اخذ کرد کار کاربر تمام است تو هرچی پورت بده که اکسپت بشه نمیشه !
من میدونم رول که حذف شد کار تمومه ولی از اونجایی که لعنت به فایروال Iptables اگر کار نکرد چطور دستور پاک شده رو بهش بدم !
من سرور مجازی لینوکس ایرانی دارم که اینجور Iptable رو بهم داده

25260

حالا که تمام پورتها رو وارد کردم لیست رولها رو گرفتم

25262

چند مورد مهم هست که کمتر کسی اونهارو میدونه
1 : آیا output من در filter از 0:0 به دو عدد دیگه درومده نشوندهنده اینه که مشکلی با output نداره فایروال Iptables ؟؟؟؟
2 : آیا فرمان ریجکت بالایی رو پاک کنم بعد میشه این دستور رو وارد کرد یکی بگه این دستورات کی به کار میان چون حتی رولهای Accept بالای ۲۲ هم ندارم ! خود شرکت ایرانی نوشته و بعد فرمان rejet all داده ؟؟؟؟!!!! و منتقی میاد اگه با رول نامبر پاکش کنم درست میشه . لعنت به برنامه بی منتق ;)
3 : آیا دستوراتی که من نوشتم و در گیومه بالایی هست درستند و این پورتها باز شدند ؟
4 : من دستوری رو که مثل پورت ۲۲ باز میکنه رو پیدا کردم و استفاده کردم آیا همه پورتها رو باید به این روش که شرکت نوشته وارد کنم تا باز بشه ؟؟؟
دوستان خودم میدونم Off کنم کارم راه میوفته اما من راهشو پیدا کردم اینها ابهامه که شما که سواد داری میتونی رفعش کنی یا خطاش رو بگیری ..
با سپاس از همه ...