PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در تغییر سایز عکس های اپلود شده در هاست

weomadim
February 25th, 2015, 23:04
با سلام

خدمت تمامی بزرگواران گرامی

مشکل بنده: ابتدا بگم وردپرسیم و با افزونه
Hacklog Remote Attachmentقسمت کتابخانه وردپرس رو به ساب دامین (هاست سرور)متصل کردم.
و حالا با افزونه Simple Image Sizes تمامی کارهای لازم رو انجام میدم یعنی میتونم سایزهای مختلف بدم و اپلود کنم و استفاده کنم اما مشکل اصلیم اینه زمانیکه میخوام عکس های قبلی اپلود شده رو تغییر سایز بدم ارور میده
This file does not exists and have not been regenerated
که احتمالا نمیتونه عکس ها رو از ساب دامین بخونه راهی هس بهش فهموند عکس ها کجان(البته به تاپیک خود افزونه رفتم و یکی همچین مشکلی رو داشته که تونسته با htaccess و تغییر rewrite مشکلش رو حل کنه.)
که بنده از مکالمات اونا سر درنیاوردم و گفتم از بزرگان پارسی زبان بپرسم؟؟؟؟؟

wallfa
February 26th, 2015, 17:10
ببین افزونه ها اصولا روی حالت استاندارد کار می کنند ، اگر شما حالتی دیگه تعریف کرده باشید باید خودتون افزونه اون حالتی کنید . ارور که میگه فایلها پیدا نمیکنه !

اگر سئوالی بود در خدمتم .

weomadim
February 26th, 2015, 21:50
با سلام

حرف شما درست حالا چیکار کنم که بفهمه ادرس تغییر کرده عکس ها تو سرور ساب دامین اند؟؟

wallfa
February 27th, 2015, 20:00
خوب باید ویرایش پلاگین بلد باشی ! نمیشه کلاه گذاشت سرش ! برنامه یعنی منطق

weomadim
February 27th, 2015, 22:38
با سلام

واقعا متشکرم تا بحال اینجوری قانع نشده بودم
اقای wallfa
خب من اگه ویرایش افزونه سرم میشد که بیکار نبودم بیام ینجا مطرح کنم مشکلم رو ...اقا کسی دیگه ای میتونه یشتر توضیح بده باید من چیکار کنم

wallfa
February 28th, 2015, 00:21
خوب منم میدونم ، گفتم قانع بشی که این کار از دست خودت نمیاد باید کسی که وارد به این کار ، این موضوع انجام بده ! منم می تونم اوکی کنم کار ولی سرم شلوغ و در عوض هزینه کار می کنم .