ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش تنظيم reverse dns در هتزنر

Mrbean
February 25th, 2015, 16:58
سلام،
از اساتيد تقاضا ميكنم منو رهنمايي كنند تا بتونم reverse dns رو درست كانفيگ كنم،
من يه سرور جديد از هتزنر گرفتم الان تمام مشتريام ايميل هاشون به اسپم ياهو، جيميل... ميشه!
تمام مشكلم فكر كنم اين rdns هستش كه نميدونم طريقه درست تنظيم كردنش چطوره؟؟

a970
February 26th, 2015, 02:04
سلام
آی پی شما یلاک شده احتمالا و ربطی به rDns نداره ، به نظر من بهترین راه برای شما استفاده از relay از یک سرور دیگه هست

Mrbean
February 26th, 2015, 06:34
سلام
آی پی شما یلاک شده احتمالا و ربطی به rDns نداره ، به نظر من بهترین راه برای شما استفاده از relay از یک سرور دیگه هست
اي پي بلاك نيست من تو سايت هاي معتبر چك كردم مشكلي نداشت

a970
February 26th, 2015, 07:10
اي پي بلاك نيست من تو سايت هاي معتبر چك كردم مشكلي نداشت

ممکن هست تو سایت ها بلاک نباشه ولی Gmail , yahoo اون ای پی رو به عنوان اسپم بشناسه

Mrbean
February 26th, 2015, 07:12
ممکن هست تو سایت ها بلاک نباشه ولی Gmail , yahoo اون ای پی رو به عنوان اسپم بشناسه
خوب راه حل چيست؟ من چطوري با ياهو و جيميل ميتونم به تماس شم بگم كه اي پي مشكلي نداره؟

AvalinHost
February 26th, 2015, 18:52
ipv6 را در سرور disable کنید.

Mrbean
February 26th, 2015, 19:49
ipv6 را در سرور disable کنید.
Disable است،
ميشه يه توضيح بدين rDNS در هتزنر چطور ست ميشه؟ يعني بايد hostname رو توي قسمت rDNS اي پي بديم يا خير؟

OmidX
February 27th, 2015, 02:34
Disable است،
ميشه يه توضيح بدين rDNS در هتزنر چطور ست ميشه؟

از پنل دیتاسنتر (Robot (https://robot.your-server.de/)) ، بخش "Server" -> "IPs" رو فیلد سمت راست مربوط ب آی پی مورد نظر میتونید reverse رو تغییر بدید ...

Mrbean
February 27th, 2015, 08:44
از پنل دیتاسنتر (Robot (https://robot.your-server.de/)) ، بخش "Server" -> "IPs" رو فیلد سمت راست مربوط ب آی پی مورد نظر میتونید reverse رو تغییر بدید ...
اونو ميدونم، بايد اونجا چي بزارم؟ يعني يه مثال ميتونيد بزنيد؟

- - - Updated - - -

تو اين مسير بايد /etc/mail_reverse_dns اي پي با هاست نيم بايد به شكل زير باشن يا اشتباست:
192.168.1.0 : server.domain.com
بايد به همين حالت باشن يا اي پي بايد 0.1.168.192 باشه؟

OmidX
February 27th, 2015, 17:58
اونو ميدونم، بايد اونجا چي بزارم؟ يعني يه مثال ميتونيد بزنيد؟

شما اول در کنترل پنل هاستتون یک a record ب آي پی بزنید ، بعد در پنل دیتاسنتر در فیلد سمت راست وارد کنید ... همین !

مثلا ، آي پی 1.2.3.4 و server.domain.com رو در نظر بگیرید ، اول در پنل هاست domain.com من یک a record بصورت server --> 1.2.3.4 ایجاد میکنم ، بعد در پنل دیتاسنتر server.domain.com رو در کادر سمت راست وارد میکنم .

حدودا چند ساعتی هم زمان میبره تا ست بشه ...

موفق باشید .