ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صدمه دیدن ویندوز سرور 2008 - نحوه تعمیر از طریق kvm و vnc

tra_extra
February 25th, 2015, 14:10
با سلام و خسته نباشید :
من چند وقت پیش یک VPS خریدم (windows server 2008 / R2) و موقع نصب 7zip از یک سایت بدخواه VPS بدجوری بهم ریخت.
این وی پی اس پنل KVM و VNC داره و وقتی VPS رو ریست کردم فقط صفحه اول ویندوز رو دارم و تکست باکسی برای ورود نام کاربری و پسورد در اختیار نمی گذارد.
از طریق KVM وی پی اسو رست دادم و از طریق VNC وارد منوی F8 شدم و Safe Mode رو از اونجا تست کردم.
توی Safe Mode هم همین روال هست و هیچ لاگینی برای ورود ندارم.
تعجب اینکه گزینه Last Knwon Good Configuration در میان گزینه ها وجود ندارد.
پنل KVM امکان Reinstall کردن ویندوز رو داره.
اما نمی دونم مکانیزم آن چطور است و گزینه ای برای Repair ویندوز قبلی در اختیار قرار می ده یا خیر.
میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید...

با تشکر

mobinhost.in
February 25th, 2015, 14:18
دوست اگر دیتا مهمی روی سرور ندارید از ابتدا سیستم امل را نصب کنید

اگر دیتا های مهمی دارید ایزوی ویندوز رو مجدد قرار دهید و بوت کنید به جای نصب مجدد ببینید امکان اپگرید هست یا نه
دقیقا مثل ویندوز 7 و 8 اگر مشکل بخورن

با این حال اگر دیتا خاصی نداری سریع تر ویندوز بالا بیار که زمان رو از دست ندی

LIAN2
February 25th, 2015, 14:20
سلام
KVM پنل ندارد ،‌ سرویس دهنده از چه پنلی استفاده می کنه؟
بهترین گزینه این هست که مجدد ویندوز را نصب کنید یا یک Anti Virus Bootable سرور را اسکن کنید.

با سلام و خسته نباشید :
من چند وقت پیش یک VPS خریدم (windows server 2008 / R2) و موقع نصب 7zip از یک سایت بدخواه VPS بدجوری بهم ریخت.
این وی پی اس پنل KVM و VNC داره و وقتی VPS رو ریست کردم فقط صفحه اول ویندوز رو دارم و تکست باکسی برای ورود نام کاربری و پسورد در اختیار نمی گذارد.
از طریق KVM وی پی اسو رست دادم و از طریق VNC وارد منوی F8 شدم و Safe Mode رو از اونجا تست کردم.
توی Safe Mode هم همین روال هست و هیچ لاگینی برای ورود ندارم.
تعجب اینکه گزینه Last Knwon Good Configuration در میان گزینه ها وجود ندارد.
پنل KVM امکان Reinstall کردن ویندوز رو داره.
اما نمی دونم مکانیزم آن چطور است و گزینه ای برای Repair ویندوز قبلی در اختیار قرار می ده یا خیر.
میشه در این مورد راهنمایی بفرمایید...

با تشکر

!MihanIt!
February 25th, 2015, 15:12
KVM پنل ندارد ،‌ سرویس دهنده از چه پنلی استفاده می کنه؟
منظورشون فکر کنم
Virtual Server بوده

tra_extra
February 25th, 2015, 15:44
منظورشون فکر کنم
Virtual Server بوده

سلام و ارادت :
منظورم دقیقاً سرور مجازی می باشد و دیتا برام خیلی مهم هست
KVM این سرور مجازی یه پنل تحت وب داره (solos vm) که می شه از طریق اون وی پی اس رو خاموش روشن کزد
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.webhostingtalk.ir%2Ff55%2F107 758%2F&ei=erztVNuQFNW3uQTa1YLoBQ&usg=AFQjCNFBilgHdhuHjtw6MEzIXxs4elWbvA&bvm=bv.86956481,d.c2E&cad=rja

a970
February 26th, 2015, 02:06
سلام
می تونید سیستم را با Kaspersky Rescue Disk بالا بیارید ؟