ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی 256MB RAM | 20GB HDD | 2 IPs | Hyper-V with WebsitePanel | $15/mo

Aria
August 3rd, 2010, 12:13
سلام.

سرور های مجازی اختصاصی زیر با مجازی ساز قدرتمند Hyper-V ایجاد شده اند و دارای Control Panel برای کنترل سرور مجازی از راه دور با بهره گیری از WebsitePanel می باشند.

مشخصات به شرح زیر است:

پردازنده Intel Xeon 3220
رم 256MB DDR2
حافظه 20GB RAID-1 Protected
پهنای باند 600GB Premium Bandwidth
سیستم عامل Windows Server 2003 Datacenter 32Bit - Licensed
دسترسی Remote Desktop - WSP Control Panel
قیمت ماهیانه 15 هزار تومان
قیمت شش ماهه 81 هزار تومان
قیمت یک ساله 153 هزار تومان

سرور مجازی بالا با تضمین پایداری 100 درصد شبکه و پایداری 99.95 درصد سخت افزار ارائه می شود.

برای مشاهده Demo کنترل پنل سرور های مجازی ما، می توانید از لینک زیر اقدام نمایید:

http://hyperv.ariaservers.com
Username: demo
Password: demo

در صورت تمایل به سفارش، از طریق لینک زیر اقدام نمایید:

https://secure.ariaservers.com/clients/contact.php

با تشکر.

Aria
August 14th, 2010, 01:12
سلام.

سرور 3220 پر شد (12 سرور مجازی) ولی این آفر تا آخر این ماه میلادی (16 روز دیگر) اعتبار داره و سفارش های جدید روی سرور دوم قرار می گیرند که Dual 5310 هست.

وقت رو از دست ندید، فکر کنم فقط 5 تا سرور مجازی دیگه بشه روی سرور دوم فعال کرد ;)

با تشکر.

rn4j1m1
August 14th, 2010, 01:33
پورت چه قدر هست ؟ اختصاصی یا اشتراکی ؟

Aria
August 14th, 2010, 01:35
سلام.

قاعدتاً با این هزینه پورت 100Mbps خواهد بود و مشترک بین تعداد VM ها که نهایتاً 12 تا هست و معمولاً مصرف کل سرعت سرور های HyperV من بیشتر از 12Mbps نشده و در نتیجه بیشتر از 80Mbps آزاد هست.

با تشکر.

Aria
August 23rd, 2010, 11:31
سلام.

سرور Dual 5310 ضرفیت تکمیل شد.

به دلیل استقبال خوب از این پیشنهاد، سرور جدید با Xeon 3220 آماده شد و این پیشنهاد یک ماه دیگر (تا آخر ماه میلادی September) تمدید شد.

با تشکر.

reza115
August 25th, 2010, 12:12
سلام
من دموی کنترل پنل سرور های مجازی شما رو دیدم و جایی داشت برای تعریف دومین !
میشه این گزینه رو توضیح بدین و آیا واقعا روی سیستم عامل ویندوز این گزینه کار می کند ؟

Aria
August 25th, 2010, 12:23
سلام.

بخش تعریف دامنه در واقع بسته نمایندگی جدیدی هست که قرار هست در سروری مجزا آماده فعالیت بشه و سپس به کاربران متقاضی عرضه بشه.

بعضی از کاربران از من می پرسند که شما که کارتون ویندوز هست چرا یک هاستینگ یا حداقل reseller هاستینگ ندارید و به همین دلیل سرور جدید تهیه شده و در حال حاظر در مرحله فعالیت آزمایشی هست و تا آخر این ماه اگر مشکلی پیش نیاد خدمات فروش بسته های نمایندگی ویندوز آغاز خواهد شد.

شما اگر به دنبال راه سرویس هاستینگ ویندوز هستید می توانید سروری با مقدار بیشتر RAM و CPU از من خریداری کنید و سپس هزینه ای برای نصبت و راه اندازی control panel و ... پرداخت نمایید و سپس سرویس هاستینگ شخصی خود را ایجاد نمایید.

برای اطلاعات بیشتر می توانید از آدرس ایمیل زیر با من در تماس باشید:

aria @ ariaservers . com

با تشکر.

reza115
August 25th, 2010, 12:32
سلام.

بخش تعریف دامنه در واقع بسته نمایندگی جدیدی هست که قرار هست در سروری مجزا آماده فعالیت بشه و سپس به کاربران متقاضی عرضه بشه.

بعضی از کاربران از من می پرسند که شما که کارتون ویندوز هست چرا یک هاستینگ یا حداقل reseller هاستینگ ندارید و به همین دلیل سرور جدید تهیه شده و در حال حاظر در مرحله فعالیت آزمایشی هست و تا آخر این ماه اگر مشکلی پیش نیاد خدمات فروش بسته های نمایندگی ویندوز آغاز خواهد شد.

شما اگر به دنبال راه سرویس هاستینگ ویندوز هستید می توانید سروری با مقدار بیشتر ram و cpu از من خریداری کنید و سپس هزینه ای برای نصبت و راه اندازی control panel و ... پرداخت نمایید و سپس سرویس هاستینگ شخصی خود را ایجاد نمایید.

برای اطلاعات بیشتر می توانید از آدرس ایمیل زیر با من در تماس باشید:

Aria @ ariaservers . Com

با تشکر.
پس در واقع بیشتر گزینه هایی که اونجا بودند برای سرور شما حالت نمایشی دارند .
من می خوام روی سرور خودم فقط یک سایت داشته باشم و فکر کنم که نسخه رایگان پلسک این اجازه رو به من بده ؟!
لطفا بفرمایید سروری که بشه میزبانی یک سایت + سرویس وی پی n روش پیاده سازی کرد باید شامل چه مشخصاتی باشه ؟

Aria
August 25th, 2010, 12:41
سلام.

سیستم مدیریت Plesk به همراه SQL و چند برنامه دیگر ارائه می شود که در حالت پیش فرض نیاز به حدود 512 مگابایت RAM دارند و تمامی موارد دیگر به مقدار RAM مورد نیاز اضافه خواهد شد.

پس شما می بایست سرویس 1GB رم را خریداری نمایید تا بتوانید موارد بالا را اجرا کنید.

با تشکر.

reza115
August 25th, 2010, 12:46
پس من فقط هزینه سرویس 1 گیگ رو باید پرداخت کنم و بقیه موارد رایگان هستند ؟

Aria
August 25th, 2010, 12:52
سلام.

اگر سیستم مدیریت Plesk رو بخواید، نصب و راه اندازی اولیه به صورت رایگان انجام خواهد شد.

همینطور برای سرور های 1GB ویندوز 2008 R2 ورژن Standard به صورت لایسنس شده و کاملاً قانونی بر روی سرور مجازی شما نصب خواهد شد.

همینطور به دلیل سخت شدن کار برای نصب و راه اندازی RRAS در هنگام داشتن سرویس هاستینگ بر روی سرور مجازی، هزینه 15 هزار تومان (بدون برنامه NTTAC) و یا هزینه 25 هزار تومان (به همراه هزینه راه اندازی برنامه NTTAC) به صورت یک بار دریافت خواهد شد.

در صورت تمایل به سفارش لطفاً از لینک زیر اقدام نمایید:

https://secure.ariaservers.com/clients/cart.php?a=confproduct&i=0

با تشکر.

reza*
July 24th, 2012, 17:42
سلام.

اگر سیستم مدیریت Plesk رو بخواید، نصب و راه اندازی اولیه به صورت رایگان انجام خواهد شد.

سلام
از نسخه ی چیز شده استفاده میشه یا باید هزینه ی لایستس پرداخت کرد ؟

ERfan.Taleghani
July 24th, 2012, 17:48
عزیز تاریخ تاپیک رو مشاهده بفرمائید. واسه سال 2010 هستش !

reza*
July 24th, 2012, 17:54
=))
اگه این چیزا حالیمون بود که زیر نام کاربری نمینوشت عضو جدید
شرمنده بیدارتون کردم