توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در گوگل
studio.design
February 24th, 2015, 11:57
درود .
من وبسایتم چند روزه تو گوگل ثبت شده !!! بک لینک هم خریداری شده
اما هنوز تو هیچ کدوم از صفحات گوگل نیستم
مشکل از کجاست
t e h r a n f i l m . N e t
pejman_view
February 24th, 2015, 12:32
سلام
این موضوع پیچیده ای است اول از اینکه گوگل طول می دهد تا سایت های تازه روی کار آماده را ایندکس کنند چندین بار سر می زند تا از صحت عملکرد سایت مطمئن شود بعد وزن بندی کلمات سایت خیلی مهم گوگل ممکن است سایت شما را در صفحات قابل قبولی قرار دهند. باید با یک سئو کار حرفه ای صحبت کنید تایم فریم جوابگویی در ثبت سایت و بک لینک خلاصه نمی شود بیشتر از یکسال طول می کشد جواب بدهد بعد بایستی بک لینک ها کیفیت داشته باشند نه کمیت
egol
February 24th, 2015, 19:28
سلام دوستان من یه سایت خرید گل (http://www.e-gol.ir)دارم تو صفحه دوم گوگل گیر کرد هر کاری هم میکنم به صفحه اول بیاد نمیاد.مشکل از کجاس.کمکم کنید
www.e-gol.ir (http://www.e-gol.ir)
bolorweb
February 24th, 2015, 19:47
درود .
مشکل از کجاست
مگه قراره چون بک لینک خریدید بیاد بالا؟؟؟؟؟خود گوگل چند ماه پیش رسما گفت بک لینک اف
اما درمورد سایتتون اگردرست ثبت کرده باشی سر یک هفته سایتت بالا میاد خیالت تخت کمک بیشتر خواستید بیاید این تاپیکhttp://www.webhostingtalk.ir/f229/136498/
- - - Updated - - -
سلام دوستان من یه سایت خرید گل (http://www.e-gol.ir)دارم تو صفحه دوم گوگل گیر کرد هر کاری هم میکنم به صفحه اول بیاد نمیاد.مشکل از کجاس.کمکم کنید
www.e-gol.ir (http://www.e-gol.ir)
سلام
توصفحه دوم گیر نکرده عزیز
سایتایی که از شما جایگاهشون بهتر بود بررسی کردم یاسئوشون بهتربوده یابازدیدشون بیشتر
شماجیگاهت باتوجه میزان سئو وبازدیدسایتتون عالیه
کمک بیشتر خواستید بیاید این تاپیکhttp://www.webhostingtalk.ir/f229/136498/
mobinhost.in
February 24th, 2015, 19:51
دوست من در هیج پیجی قرار ندارید یا دلتون می خاد در صفحه اول باشید
اگر اسم سایت رو هم سرچ می کنید و نیستید یک مشکل وجود دارد
ولی اگر دلتون می خواهد در صفحه اول باشید
اگر حرفه ای کار کنید ظرف شش ماه می توانید به صقحه اول در کلید واژه های مهم بیاید
bolorweb
February 24th, 2015, 19:58
د
اگر حرفه ای کار کنید ظرف شش ماه می توانید به صقحه اول در کلید واژه های مهم بیاید
عرض سلام واحترام
استاد ظرف 6مااااااااااااااااه؟؟؟؟؟
شمالطف کن تشریف ببر به این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f229/136498/
زمان اول شدن توگوگل20روز الی 60روز
هزینه هم بعد انجام کار
یعنی کار 100%درست انجام میشه
6ماه واقعا زیاده
mobinhost.in
February 24th, 2015, 20:24
دوست من یا شما منظوره منو نفهمیدی و یا در حال تبلیغاتی
برای اینکه یک سایتی که تازه وارد هست و بخاد مثلا در کلید واژه مهم در صفحه اول گوگل قرار بگیره یک برنامه ریزی 6 ماهه لازم هست
مثلا کلید وازه طراحی سایت رو در نظر بگیرید
روی این کلید واژه رفابت بسیار بالا هست و واژه سنگینی هست
برای ایمکه روی این کلید واژه به صفجه اول بیای باید خیلی تلاش کرد
چون خیلی ها دارن روش کار می کنن و مثلا قمت 10 ساله دارن
شما هرچقدر هم توامند باشی نمی توانی یک سایت تازه تاسیس رو 20 روزه بیاری اینجا و همینجا حفظ کنی
دوست عزیز شما اگر منطورت کلید واژه هایی بی اهمیت هست یک روزه هم می توان با اونها اومد صفحه اول فقط کافی یک پست بدی و اون اندکس بشود
من یه شما می گم اگر روی کلید وازه های مهم می تونی تضمین 20 روز بدی فردا صبح بنده شما رو استخدام می کنم و نه 20 روز 1 ماه هم زمان می دهم تا مثلا روی یک کلید واژه ای مثل سرور مثل سرور مجازی مثل سرور احتصاصی مثل هاست 20 روزه و ثابت بیاری صفحه اول
این تلفن ما هست اگر می تونی همین الان زنگ بزن
66573866
bolorweb
February 25th, 2015, 00:38
دوست من یا شما منظوره منو نفهمیدی و یا در حال تبلیغاتی
برای اینکه یک سایتی که تازه وارد هست و بخاد مثلا در کلید واژه مهم در صفحه اول گوگل قرار بگیره یک برنامه ریزی 6 ماهه لازم هست
مثلا کلید وازه طراحی سایت رو در نظر بگیرید
روی این کلید واژه رفابت بسیار بالا هست و واژه سنگینی هست
برای ایمکه روی این کلید واژه به صفجه اول بیای باید خیلی تلاش کرد
چون خیلی ها دارن روش کار می کنن و مثلا قمت 10 ساله دارن
شما هرچقدر هم توامند باشی نمی توانی یک سایت تازه تاسیس رو 20 روزه بیاری اینجا و همینجا حفظ کنی
دوست عزیز شما اگر منطورت کلید واژه هایی بی اهمیت هست یک روزه هم می توان با اونها اومد صفحه اول فقط کافی یک پست بدی و اون اندکس بشود
من یه شما می گم اگر روی کلید وازه های مهم می تونی تضمین 20 روز بدی فردا صبح بنده شما رو استخدام می کنم و نه 20 روز 1 ماه هم زمان می دهم تا مثلا روی یک کلید واژه ای مثل سرور مثل سرور مجازی مثل سرور احتصاصی مثل هاست 20 روزه و ثابت بیاری صفحه اول
این تلفن ما هست اگر می تونی همین الان زنگ بزن
66573866
من درحال تبلیغ نیشم
اگه تاپیکمم درست مطالعه کرده باشید داخل نوشتم باتوجه به نوح ومحبوبیت کلمه زمان بیشت روز الی دوماه کلمات سنگین دوماهس هرچنددوماه کار نمیبره سرچهل روزتمومه ولی تابیست روزم ب مشتری تحویل نمیدم ک خیالم ازثابت شدن جایگاه کلمه راحت بشه
حالا اگه سفارشی دارید بیایداون تاپیک اعلام کنید نوعشم برام مهم نیست چون هرچی باشه باموفقیت صددرصد حلش میکنم طبق چیزی هم ک اونجا گفتم پول بعدانجام کارمیگیرم
saeedj
February 25th, 2015, 00:53
درود .
مشکل از کجاست
استارتر: اگر سايتتون تازه هست و تازه به گوگل معرفي كردي. دو الي 6 هفته طول ميكشه كه شمارو شروع به ايندكس كردن بكنه.
اون هم اوايل با بازه زماني هفت روز يكبار...بعدا بهبود پيدا ميكنه
در پاسخ به ساير دوستان: براي كليدواژه هاي تجاري شايد 1 سال طول بكشه بيايد صفحه اول. اون هم با كلي تلاش و هزينه. والا غير
برخي كليدواژه ها هستن كه اگر سايتي درش صفحه اول بياد ماهانه ميتونه بالاي10 ميليون تومن درامد داشته باشه. يا بهتره اينطوري بگم كه: سايتهايي كه در برخي كليدواژه هاي تجاري رتبه بالايي دارن اونقدر قوي شدن و درامد دارن كه اصلا فرصب به بقيه نميدن خودشون رو در صفحه اول نشون بدن!
bolorweb
February 25th, 2015, 01:18
به ساير دوستان: براي كليدواژه هاي تسايتهايي كه در برخي كليدواژه هاي تجاري رتبه بالايي دارن اونقدر قوي شدن و درامد دارن كه اصلا فرصب به بقيه نميدن خودشون رو در صفحه اول نشون بدن![/quote]
هه مگه دست خودشون دوست عزیز؟؟؟!شماهرسایتی رواراده کنی من برات میگیرم فقط سایتای که درطول یک روز بالای چندصدهزارای پی الی دومیلیون ای پی ورودی دارن مثل بلاگفا درمورد اینا کاری ازم برنمیاد البته اینک میگم برنمیاد نه اینکه نتونم قطعا میتونم امابایدحداقل سه ما شبانه روزی کارکنم وبابت این سه ماه وقتمو که میذارم قطعاپول درشتی میگیرم وکسیم چنین خرجی نمیکنه
- - - Updated - - -
استارتر: اگر سايتتون تازه هست و تازه به گوگل معرفي كردي. دو الي 6 هفته طول ميكشه كه شمارو شروع به ايندكس كردن بكنه.
اون هم اوايل با بازه زماني هفت روز يكبار...بعدا بهبود پيدا ميكنه
در پاسخ به ساير دوستان: براي كليدواژه هاي تجاري شايد 1 سال طول بكشه بيايد صفحه اول. اون هم با كلي تلاش و هزينه. والا غير
برخي كليدواژه ها هستن كه اگر سايتي درش صفحه اول بياد ماهانه ميتونه بالاي10 ميليون تومن درامد داشته باشه. يا بهتره اينطوري بگم كه: سايتهايي كه در برخي كليدواژه هاي تجاري رتبه بالايي دارن اونقدر قوي شدن و درامد دارن كه اصلا فرصب به بقيه نميدن خودشون رو در صفحه اول نشون بدن!
هه مگه دست خودشون دوست عزیز؟؟؟!شماهرسایتی رواراده کنی من برات میگیرم فقط سایتای که درطول یک روز بالای چندصدهزارای پی الی دومیلیون ای پی ورودی دارن مثل بلاگفا درمورد اینا کاری ازم برنمیاد البته اینک میگم برنمیاد نه اینکه نتونم قطعا میتونم امابایدحداقل سه ما شبانه روزی کارکنم وبابت این سه ماه وقتمو که میذارم قطعاپول درشتی میگیرم وکسیم چنین خرجی نمیکنه
- - - Updated - - -
در کل کار نشد نداره حتی اگه رقیبت خیلی قوی باشه*همیشه با تلاش صحیح میشه به نتیجه رسید
mobinhost.in
February 25th, 2015, 01:24
میشه اصول کاریت رو بگی
برنامه شما برای این کار چی .
سئو یک کار جادو نیست یک سری اصول منتطقی هست که هر کس بهتر انجام بده اون رتبه بالاتری خواهد داشت قطعا
سایتی که 13 سال در حال انجام این امور هست رو به این راحتی نمیشه اورد پایین و ازش رد شد
دوست من شاید شما خیلی هم مطلع باشید ولی بنده منطقی دارم بتون می گم که سایتی که در 20 روز به صفحه یک رسیده ظرف 1 روز هم می تونه پنالتی بشه
یا شما اصولی داری که تایید شده هست و یا از فنون نادرست استفاده می کنید
به جز محتوا باید بازیدی واقعی با یک سایت آورد
بازیدی واقعی هم با صرفا بازیدی مثل پاپ اپ و اینا فرق داره . بازیدی که بونس ریت رو بالا میبره ارزش نداره
محتوا اینقدر نمی تونه تاثیر گذار باشه که بتوان در عرض 40 روز مثلا یک سایت رو بتون در کنار ک سایت 16 ساله اورد
همچنین نمی توان به اون حد محتوا تولید کرد
یک سایتی که 1000 مطلب داره با سایتی که 10000 مطلب داره متفاوت هست
توضیح بدین در مورد روش کاریتون دوست من
بنده روشن و منطقی پاسخ دادم شما هم به همین وضوح پاسخ بدین
taksis
February 25th, 2015, 01:27
خب خودت داری میگی سایتت نوپا هست(چند روزه تو گوگل ثبت شده)
یه مدت صبر کنید.یه نگاه هم به سایت های رقیب بندازید
saeedj
February 25th, 2015, 01:27
- - - Updated - - -
در کل کار نشد نداره حتی اگه رقیبت خیلی قوی باشه*همیشه با تلاش صحیح میشه به نتیجه رسید..!
در تاپيك مربوط به خودتون پست زدم
bolorweb
February 25th, 2015, 11:13
میشه اصول کاریت رو بگی
برنامه شما برای این کار چی .
سئو یک کار جادو نیست یک سری اصول منتطقی هست که هر کس بهتر انجام بده اون رتبه بالاتری خواهد داشت قطعا
سایتی که 13 سال در حال انجام این امور هست رو به این راحتی نمیشه اورد پایین و ازش رد شد
دوست من شاید شما خیلی هم مطلع باشید ولی بنده منطقی دارم بتون می گم که سایتی که در 20 روز به صفحه یک رسیده ظرف 1 روز هم می تونه پنالتی بشه
یا شما اصولی داری که تایید شده هست و یا از فنون نادرست استفاده می کنید
به جز محتوا باید بازیدی واقعی با یک سایت آورد
بازیدی واقعی هم با صرفا بازیدی مثل پاپ اپ و اینا فرق داره . بازیدی که بونس ریت رو بالا میبره ارزش نداره
محتوا اینقدر نمی تونه تاثیر گذار باشه که بتوان در عرض 40 روز مثلا یک سایت رو بتون در کنار ک سایت 16 ساله اورد
همچنین نمی توان به اون حد محتوا تولید کرد
یک سایتی که 1000 مطلب داره با سایتی که 10000 مطلب داره متفاوت هست
توضیح بدین در مورد روش کاریتون دوست من
بنده روشن و منطقی پاسخ دادم شما هم به همین وضوح پاسخ بدین
همه حرفای شما درست اما واسه من سئو جادو هست
همه ی حرفای که شماگفتی من قبول دارم همه همیشه راه های جدیدتر وراحت تر برای پیشرفت پیدا میشه فقط یکم تلاش میخواد
مطمئن باشید منم تلاشموکردم که الان دارم نونشو میخورم ثانیا من کارمو تا4ماه دارم تضمین میدم یعنی وقتی سایت تحویل میدم 4ماه هم ساپورت میکنم
بنظر شما اگه کارم ایراد داشت مرض دارم پول رو بعداتمام کاربگیرم 4ماهم ضمانت بدم؟؟؟
mobinhost.in
February 25th, 2015, 12:31
جه ضمانتی هست که کارتون پایدار باشه ؟
bolorweb
February 25th, 2015, 12:59
جه ضمانتی هست که کارتون پایدار باشه ؟
هرضمانتی که شما دوست داری بنده میدم چون یه درصدم به کارم شک ندارم