ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با suhosin.post.max_vars

elshan
February 24th, 2015, 11:20
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرانقدر

دوستان بنده از یک هاست اشتراکی استفاده میکنم که متاسفانه هنگامی که میخوام ماژول های سیستم مدیریت محتوای سایتم و (پرستاشاپ) ترجمه کنم با خطای زیر مواجه میشم :

هشدار! ارایه کننده‌ هاست شما در حال استفاده از وصله‌ ی suhosin برای PHP است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال می‌شوند را محدود می‌کند 1000 برای suhosin.post.max_vars.
1000 برای suhosin.request.max_vars.
لطفا از ارایه کننده‌ هاست خود برای افزایش محدوديت سوال کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به حداقل 2476، یا شما باید فایل های ترجمه را ویرایش کنید.

متاسفانه مدیریت و پشتیانی هاستینگ میفرمایند امکان تغییر در سرور وجود ندارد.

سوال بنده از شما دوستان و اساتید محترم :

آیا بنده میتونم خودم این محدودیت رو مقدارش و افزایش بدم؟

پنل هاست ما cpanel میباشد.

با تشکر و سپاسگذارم

:53:

- - - Updated - - -

سلام

از دوستان کسی نمیدونه چجوری میتونم این محدودیت و از طریق پنل هاست خودم افزایش بدم؟

سپاسگذارم

farhadhelix
February 24th, 2015, 11:32
شما نمیتوانید باید مدیر هاست این کار رو انجام بده.
چون فایل php.ir نصب شده باید تغییر پیدا کنه و مقادیر suhosin داخلش افزایش پیدا کنه یعنی بیشترش کنن

elshan
February 24th, 2015, 11:42
شما نمیتوانید باید مدیر هاست این کار رو انجام بده.
چون فایل php.ir نصب شده باید تغییر پیدا کنه و مقادیر suhosin داخلش افزایش پیدا کنه یعنی بیشترش کنن

با سلام و تشکر از شما

یعنی هیچ راهی نداره که خودم انجام بدم؟

چون مدیر سرور میگن هیچگونه تغییری روی سرور انجام نمیده.

با تشکر و سپاس فراوان

pardishosting
February 24th, 2015, 11:42
باید هاستتون رو تغییر بدید.
البته ایشون محدودیت زیادی رو اعمال کردند.

LIAN2
February 24th, 2015, 11:43
سلام
اگر از Cloudlinux استفاده می کنند و گزینه Select PHP Version در دسترس هست ، Extension مربوط یعنی Suhosin را غیر فعال کنید.

farhadhelix
February 24th, 2015, 11:44
نه متاسفاده فایل های اسریپت شما هم نمیدونم میشه مقدار نیازشو پاییتر اورد یا نه و اینکه اصلا با مقدار پایینتر کار میکنه یا نه.
ولی این مقادری مربوط به نتظمات ماژول مربوطه هست که باید کسی که به نتظیمات اصلی دسترسی داره اقدام به تغییر کنه

elshan
February 24th, 2015, 11:50
باید هاستتون رو تغییر بدید.
البته ایشون محدودیت زیادی رو اعمال کردند.
با سلام و تشکر فراوان

آیا افزایش این محدودیت میتونه مشکلی پیش بیاره؟

سلام
اگر از Cloudlinux استفاده می کنند و گزینه Select PHP Version در دسترس هست ، Extension مربوط یعنی Suhosin را غیر فعال کنید.
سلام و تشکر از شما

هاست اشتراکی هست متاسفانه

نه متاسفاده فایل های اسریپت شما هم نمیدونم میشه مقدار نیازشو پاییتر اورد یا نه و اینکه اصلا با مقدار پایینتر کار میکنه یا نه.
ولی این مقادری مربوط به نتظمات ماژول مربوطه هست که باید کسی که به نتظیمات اصلی دسترسی داره اقدام به تغییر کنه

با سلام و تشکر از شما

قبلا یک مشکل روی همین هاست با allow_url_open داشتم که از طریق خود پنل هاست با راهنمایی های دوستان رفع شد.

این تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/f58/135654/)

در این مورد همچین امکانی وجود نداره؟

shahab-f
February 24th, 2015, 11:55
از هاستینگتون بپرسید امکان تعریف php.ini سفارشی در هاست وجود دارد یا خیر؟

farhadhelix
February 24th, 2015, 11:55
بعید میدونم در این مورد بتونید کاری کنید جون مقادیر احتایج به تغییر دارند و جون هاستتون هم اشتراکی هست نمیتونید افزونه رو غیر فعال کنید.
هاستتون رو عوض کنید بهتره اینطور که مشخصه محدودیت های زیادی اعمال کردن روی هاست.

elshan
February 24th, 2015, 12:41
از هاستینگتون بپرسید امکان تعریف php.ini سفارشی در هاست وجود دارد یا خیر؟

با تشکر از شما پرسیدم ازشون

بعید میدونم در این مورد بتونید کاری کنید جون مقادیر احتایج به تغییر دارند و جون هاستتون هم اشتراکی هست نمیتونید افزونه رو غیر فعال کنید.
هاستتون رو عوض کنید بهتره اینطور که مشخصه محدودیت های زیادی اعمال کردن روی هاست.

با تشکر از شما

واقعا از میزان کیفیت و سرعت هاست بسیار راضی هستم و میتونم در یک کلام بگم فوق العاده عالی است اما متاسفانه این محدودیت ها یکم کار و برای مدیر سایت و طراح سخت میکنه.

انشاءالله که بتونم روی همین هاستینگ بمونم.

فقط یک سوال دیگر افزایش میزان suhosin.post.max_vars خطری برای سرور داره؟ مشکلی ایجاد میکنه؟

سپاسگذارم

:53:

- - - Updated - - -

آپ

pejman_view
February 24th, 2015, 12:56
سلام

چرا از xampp استفاده نمی کنید هر تغییری را می خواهید بر روی سیستم شخصی خود بریزید و سپس منتقل کنید روی هاست.
یه کم سخت گیری شده در این عددی که انتخاب کرده اند ممکن است برای خیلی از اسکریپتها دچار مشکل شوید.

farhadhelix
February 24th, 2015, 14:57
فقط یک سوال دیگر افزایش میزان suhosin.post.max_vars خطری برای سرور داره؟ مشکلی ایجاد میکنه؟

سپاسگذارم

اگر میزانش خیلی بالا باشه میتونه مشکلاتی در هنگام اسپم درخواست و اتک های این گونه ایجاد میکنه.
این میزانی که اسکریپت شما اجتاج بهش داره مقداری نیست که بخواد خطر ایجاد کنه