توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال بک آپ
0rBiT
February 22nd, 2015, 17:12
سلام دوستان
من یه بک اپ 1 گیگ داشتم ، اول رفتم و یک یوزر داستختم در whm همهی چیز (unlimited) بعد رفتم توی ssh و رفتم به این دایرکتوری
/root/home/userkhodam/public_html
و اینجا با wget فایل فشتره ی tar.tgz رو آوردم روی سرور ، اکسترکت کردم ، حالا وقتی میرم توی هاستم ، با پورت 2086 ، فایل های اسمشون هست ، اما هیچی توشون نیست ، بک اپ گیریم هم اشتباه نبود ، 1 گیگ کامل هس اما هیچی توش نیست وقتی میرم توی هاست.. اینم بگم که هاست قبلیم directadmin بوده
چیکار کنم دوستان ؟
HighHost
February 22nd, 2015, 17:22
درود انتقال بک اپ دایرکت ادمین به سیپنلروش خودشو داره
شما اول باید یه هاست بسازید بعد تو هاستو یه بار فایلارو بریزید یه بارم دیتابیسشو و وصلشون کنید به هم
معمولا با وی پی اس این کار هارو میکنن
سوالی دیگه داشتید در خدمتم
0rBiT
February 22nd, 2015, 17:26
درود انتقال بک اپ دایرکت ادمین به سیپنلروش خودشو داره
شما اول باید یه هاست بسازید بعد تو هاستو یه بار فایلارو بریزید یه بارم دیتابیسشو و وصلشون کنید به هم
معمولا با وی پی اس این کار هارو میکنن
سوالی دیگه داشتید در خدمتم
مرسی :
خب من هم همینکار رو کردم، اما نه از vps ، رفتم از روی سرو خودم همین کار رو کردم! بک آپ رو توی دایرکتوری که گفتم آپلود کردم، از قبل هاستش رو ساخته بوم.
حالا وارد هاست میشم ، میبینم اسم فایل ها هست اما خودش پوشه ها مثل index.php و هیچکدوم دیگه نیستند، درصورتی که توی ssh دارم میبینمشون و cat میکنم.
کجاست به نظرتون اشتباهم؟
HighHost
February 22nd, 2015, 17:27
نیگا اون بک اپی که دایرکت ادمین میگیره فول هست باید اطلاعات اون فولدرو بیارید رو هاست مربوطه
0rBiT
February 22nd, 2015, 19:34
نیگا اون بک اپی که دایرکت ادمین میگیره فول هست باید اطلاعات اون فولدرو بیارید رو هاست مربوطه
خب من هم همینکار رو کردم ! آوردم روی هاست اطلاعاتش رو! اگر اشتباه میکنم لطفا بگین ، اگر اط این ریق اشتباه هست اگر ممکنه بگین طریقه صحیح این کار چجوریه؟ مرسی
- - - Updated - - -
uppppp
kiarash-khatib
February 22nd, 2015, 19:53
اگر انتقال نمیده یا انتقال میده ناقص هست دسترسی کامل ارسال کنید پ.خ براتون انجام بدم