PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال اطلاعات ایمیل هاست

demonvictor
February 22nd, 2015, 13:50
عرض سلام و خسته نباشید
من روی یه هاست دیگه یه ایمیلی که ایجاد کرده بودم داخلش کلی ایمیل دریافت شده وو از این چیزا بوده.حالا دامنه رو منتقلش کردم به یه هاست دیگه و مجدد ایمیل رو ساختم و حالا میخوام اطلاعات قبلیس رو واردش کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین که چطور میتونم اینکارو کنم.

LIAN2
February 22nd, 2015, 13:53
سلام
از چه کنترل پنلی استفاده می کنید؟

behnam nouri
February 22nd, 2015, 13:54
آیا در حال حاضر به هاست قبلی دسترسی دارید؟ و اینکه اکانت ایمیل خود را از وب میل بررسی می کردید و یا از نرم افزارهای ارسال و دریافت ایمیل مثل outlook استفاده می کنید.؟

demonvictor
February 22nd, 2015, 14:03
سلام
از چه کنترل پنلی استفاده می کنید؟

از سی پنل

- - - Updated - - -

آیا در حال حاضر به هاست قبلی دسترسی دارید؟ و اینکه اکانت ایمیل خود را از وب میل بررسی می کردید و یا از نرم افزارهای ارسال و دریافت ایمیل مثل outlook استفاده می کنید.؟

بله دسترسی دارم.
از وب میل بررسی میکردم.

api
February 22nd, 2015, 14:06
اگر کنترل پنل ها در دو هاست یکی باشند فقط با انتقال و ریستور فول بکاپ ، همه چیز برمیگرده !

LIAN2
February 22nd, 2015, 14:06
داخل /home/USER یک فولدر mail هست.
اینو انتقال بدید ، به احتمال زیاد ایمیل ها نیز ریستور میشن.

behnam nouri
February 22nd, 2015, 14:09
بله دسترسی دارم.
از وب میل بررسی میکردم.

فکر کنم با فول بکاپ گرفتن از اطلاعات هاست قبلی و ریستور کردن روی هاست جدید اطلاعات ایمیل هاتون هم برگرده. آیا این کارو انجام دادید؟

dadehban
February 22nd, 2015, 14:15
بله دسترسی دارم.
از وب میل بررسی میکردم.

فکر کنم با فول بکاپ گرفتن از اطلاعات هاست قبلی و ریستور کردن روی هاست جدید اطلاعات ایمیل هاتون هم برگرده. آیا این کارو انجام دادید؟

فول بک آپ بگیرید بر میگرده ;)

demonvictor
February 22nd, 2015, 14:20
با فول بکاپ بقیه سایت هم میادش اینور.ولی من فقط میخوام که اطلاعات ایمیل رو بیارمش.

dadehban
February 22nd, 2015, 14:33
برید از قسمت Backups از ایمیلاتون بک آپ بگیرید

بعد برید توی قسمت Backups سرور جدید و ریستورش کنید ...

pejman_view
February 23rd, 2015, 02:24
مشکلی نداره با فول بک آپ صحیح برگشتش حتمیه