توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم شیر شدن اینترنت در vmware
hichkas62
February 21st, 2015, 23:07
با سلام
من وینودز ایکس پی را در vmware نصب کنم. شبکه را هم روی حالت bridge قرار می دهم. آی پی را تو ویندوز ایکس پی نصب می کنم. ویندوز به شبکه وصل می شه و هیچ پیغام ریپیر یا انپلاگی هم نمی ده.
اما همچنان به اینترنت وصل نمی شم. با ورژن های 7 و 10 هم تست کردم اما بازم مشکلم حل نشد.
دوستان please help
dexin
February 22nd, 2015, 06:15
نیاز به تنظمیات خاص و آی پی نداره . تا اونجایی که یادمه همه vm ها اتوماتیک وصل میشه به شبکه
mshoja
February 22nd, 2015, 09:26
سلام.نیاز ب تنضیماتی نداره خودش وصل میشه.مشکل از جای دیگه هست
farhadhelix
February 22nd, 2015, 11:17
نتظیمات شبکه vmware رو درست نتظیم نکردید.
از چه ورژنی استفاده میکنید؟
اگر داخل منوی اصلی بخش network editor أاره باید از اونجا اقدام به نتظیم شبکه کنید.
شما به احتمال زیاد مشکل در gateway دارید
ای پی رو متوانید پینگ کنید؟
ping 4.2.2.4 به شما پاسخ میدهد از داخل vmware ?
hichkas62
February 22nd, 2015, 16:08
نتظیمات شبکه vmware رو درست نتظیم نکردید.
از چه ورژنی استفاده میکنید؟
اگر داخل منوی اصلی بخش network editor أاره باید از اونجا اقدام به نتظیم شبکه کنید.
شما به احتمال زیاد مشکل در gateway دارید
ای پی رو متوانید پینگ کنید؟
ping 4.2.2.4 به شما پاسخ میدهد از داخل vmware ?
در حال حاضر از ورزن 7.1 لستفاده می کنم.
جواب سوالهاتون را در تصویر قرار دادم.
25203
farhadhelix
February 22nd, 2015, 16:12
باید چندین مورد بررسی بشه که معلوم بشه مشکل از کجاست.اینطور که مشحصه ایراد در gateway هست.
اگر teamviewer دارید ای دی و پسورد رو بفرستید برام تا بررسی کنم و براتون درست کنم.
hichkas62
February 22nd, 2015, 16:44
باید چندین مورد بررسی بشه که معلوم بشه مشکل از کجاست.اینطور که مشحصه ایراد در gateway هست.
اگر teamviewer دارید ای دی و پسورد رو بفرستید برام تا بررسی کنم و براتون درست کنم.
ارسال شد
- - - Updated - - -
ارسال شد
ممنون از زحمت شما
با تلاس کاربر
farhadhelix (http://www.webhostingtalk.ir/member/107127/) مشکل حل شد