ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی:رفع خطا 2012 r2 در رابطه با ریموت دسکتاپ

Meistero
February 21st, 2015, 22:38
درود

بعضی وقتها وصل شدن به سرور مجازی Windows 2012 R2 م مشکل پیدا میکنه.در بخش تنظیمات ریموت در سرور که رفتم این اخطار رو که در تصویر میبینید دیدم.ممنون میشم اگر راهنماییم کنید که چطور رفعش کنم.

25183

pejman_view
February 22nd, 2015, 01:27
سلام

این می گه زمانی که فایروال رو فعال می کنید حتماً در فایروال رول برای باز گذاشتن پروتکل rdp بسازید.

Meistero
February 22nd, 2015, 02:13
سلام

این می گه زمانی که فایروال رو فعال می کنید حتماً در فایروال رول برای باز گذاشتن پروتکل rdp بسازید.

درود

ممنون از پاسختون!...راستش من اونفدر وارد نیستم میشه لطفا کمی توضیح بدین که دقیقا کجا باید برم!
در بخش Windows Firewall with Advanced Security و بخش inbound Rules دو رول وجود داره برای RDP :
1.این یکی فعاله Remote Desktop.user mode(TCP-in)
2.این یکی غیرفعاله Remote Desktop.user mode(UDP-in)

منضورتون اینه که دومی رو هم فعال کنم؟اگر بله مشکل امنیتی که ایجاد نمیکنه برای سرورم؟

سپاسگزارم

pejman_view
February 22nd, 2015, 05:26
سلام مجدد

مگر الان با این رول کار نمی کنه بایستی کار کنه مگه اینکه پورت دیفالت را تغییر دهید در اینصورت باید خود نرم افزار رو از تب software exception فعالش کنید.

با ارزوی موفقیت

Meistero
February 22nd, 2015, 23:22
سلام مجدد

مگر الان با این رول کار نمی کنه بایستی کار کنه مگه اینکه پورت دیفالت را تغییر دهید در اینصورت باید خود نرم افزار رو از تب software exception فعالش کنید.

با ارزوی موفقیت
و درود دوباره بر شما...
بله الان هم کار میکنه ولی یه وقتهایی اذیت میکنه.به این ترتیب که وصل میشه ولی پیش از وارد شدن به دسکتاپ ویندوز ,کانکشن ول میشه و اینطور هست تا اینکه سرور رو Reboot کنم تا درست بشه.فکر کردم شاید همین اخطار باعثش باشه.

pejman_view
February 23rd, 2015, 01:32
سلام

مشکلتون با این اموزش برطرف می شه
https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc754272