PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شبکه کردن 2 شرکت

cameron
February 21st, 2015, 19:32
سلام.یک شرکت در کرج هست و یک شرکت هم در تهران، اطراف آزادی.فاصله 60 کیلومتر هست.برای شبکه کردن این 2 چه پیشنهادی دارید؟

nginxweb
February 21st, 2015, 19:39
دوست عزیز این کار هزینه بسیار بالای داره ولی برای شما پیشنهادی دارم شما می توانید از مخابرات یک لیز لاین (خط اجاره ایی ) بگیرید و به وسیله دو مودم لیز لاین ارتباط خود را بر قرار کنید هزینه بسیار پایین تری داره و سکیور تر هم است اگر اشتباه نکنم امتیازه خط حدود 600 هزار تومان میشه با ابونمان پایین .

شما میتونید بک خط E1 از مخابرات اجاره کنید و سیستم Remote Access رو بر روی سرورتون راه اندازی کنید خیلی راحت.هزینه راه اندازی هم زیاد نیست تجهبزات لازم هم یک خط E1 مودم های مربوطه و یک سرور

4mir4
February 21st, 2015, 19:51
بدلیل فاصله زیاد و عدم دید مستقیم بیشر راه ها منتفی می شود وایرلس اکسس و...
خط لیز هزینه مناسبی دارد اما فاصله تاثیر در کیفیت دارد
راه اینترانت داخلی از طریق دیش دید مستقیم راه خوبی است

mobinhost.in
February 21st, 2015, 19:57
دوست من م توانی در تهران و در کرج 2 آنتن بزاری با برد حدود 40 کیلو متر و یک شبکه داخلی ایجاد کنید

حدود 3-4 میلیون هزینه دارد آیا این هزینه براتون منطقی هست ؟

cameron
February 21st, 2015, 20:10
با هزینه مشکلی نداریم.

dadehban
February 23rd, 2015, 18:58
عزیز یعنی امکان ارتباط p2p (point to point) ندارید؟

007
February 23rd, 2015, 19:10
سلام
توصیه میکنم لینک
وایرلس ران کنی با اکسس پوینتهایی با فرکانس گیگاهرتزی حدود 5گیگاهرتز.
هزینه به مخابرات نمیدی و فقط دوتا اکسس پوینت بدردبخور باید بخری با هزینه ی دونه ای سه میلیون
بعدشم پهنای باند لینکی میگیری 1Gbpsخواهد بود که همینو بخوای از مخابرات بگیری میلیون میلیون باید هزینه کنین
یک 64 اینترانت 21 هزارتومن! یک 155Mbps اینترانت 3 میلیون تومن! چه خبره اخه!؟
ارادت