توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منتقل کردن دامین
mehdi741
February 21st, 2015, 14:23
یه دامین دارم خواستم منتقلش کنم کد انتقال ندارم فقط دسترسی به پنل دامین دارم از دوستان میشه افر بدن
farhadhelix
February 21st, 2015, 14:36
پسوند سایتتون چیست؟
mehdi741
February 21st, 2015, 14:39
.com
farhadhelix
February 21st, 2015, 14:57
ابتدا از طریق whois رجیسترار دامنه خود رو پیدا کنید و به سایت رجیسترار مراجعه کنید و سپس با همان ایملی که باهاش دامنه رو خریداری کردید ( ایمیل مربوط به اکانت شما در دارئه دهنده گان دامنه) اقدام به ریست کردن پسورد کنید بعد از وارد شدن به پنل مدیریت اونجا میتوانید اقدامات لازم رو روی دامنه خود انجام بدید
- - - Updated - - -
البته مراحل بالا ممکن است بسته به مواردی کار نکند چون معمولا انتقال دامنه از سمت ارائه دهنده فقط از طریق نمایدگی امکان پذیر هست. بهتر است از نمایده ای که دامنه رو خریداری کردید ازش بخواهید که دامنه رو برای انتقال آزاد کند و شما را راهنمایی کند برای انتقال.
mehdi741
February 21st, 2015, 15:30
کسی کد انتقال یا epb
onlinenic.com
رو داره
007
February 21st, 2015, 16:13
کسی کد انتقال یا epb
onlinenic.com
رو داره
سلام
کد انتقال رو باید از ثبت کننده قبلیتون دریافت کنین.
درضمن اگر خودتون هم ثبت کردین باید در قسمتی در پنلتون دامین رو ازحالت لاک در بیارین
و بعدش درخواست کد رو بدین تا کار انجام شه
ارادت
wenhost
February 21st, 2015, 16:20
سلام
به ثبت کننده دامین تیکت بدید شاید کمکتون کنن :)
mehdi741
February 21st, 2015, 20:41
سلام
درضمن اگر خودتون هم ثبت کردین باید در قسمتی در پنلتون دامین رو ازحالت لاک در بیارین
ارادت
==================================
طرفی که ثبت کرده نیستش خدمت رفته ما هم دستمون مونده پوست گردو از دوستان کسی میتونه کمک کنه دسترسی به پنل دامین دارم
- - - Updated - - -
سلام
ارادت
==================================
طرفی که ثبت کرده نیستش خدمت رفته ما هم دستمون مونده پوست گردو از دوستان کسی میتونه کمک کنه دسترسی به پنل دامین دارم