jaboli
February 20th, 2015, 23:41
با سلام.من یه گروه عالی از نویسندگان دارم که دارای رزومه خیلی قوی هستند و خودم آموزششون دادم و الان هم در سایت آپدیت ترین | دانلود آپدیت ترین نرم افزارها، فیلم ها، بازی ها، کتاب ها (http://www.updatetarin.com) مشغول کار هستن که بنا به دلایلی داریم از اون سایت گروهی جدا میشیم.همه این بچه ها با vps,هاست دانلود و پنل وردپرس کار کردند و آشنایی کامل با مباحث سئو هم دارند.مسئول گروه بنده هستم و شما جهت هماهنگی باید با من صحبت کنید.گروه ما 7 نفر هستش که شامل 4پسر و 3 دختر هستیم.ترجیحا سایت مورد نظر همه مارو استخدام کنه عالی میشه و خودمم مسئول بررسی پست های بجه ها در سایت هستم.انتظار میره با توجه به فعالیت عالی بچه ها به اندازه زحمتی که میکشیم هزینه دریافت کنیم.برای دیدن رزومه بجه ها به همین سایت اپدیت ترین مراجعه کنید و پست های بچه ها با نام های زیر رو بررسی کنید :mina,naeema,عرفان,farzad,maryam.naser و محمد جواد که خودم هستم.این رو هم اضافه کنم که بچه های ما در طول دو ماه حدود 1300تا مطلب بدون کپی در سایت مربوطه گذاشتن.لطفا کسانی که سایت معتبر دارند و قصد دارند سایتشون خیلی زود بالا بیاد با من تماس بگیرند09354512500