PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراخوان برنامه نویسی یک ماژول برای whmcs

Reza G
February 20th, 2015, 14:42
سلام و عرض ادب

برای یک استفاده خاص، نیاز به طراحی و برنامه نویسی یک ماژول داریم که بتونه تعداد استفاده های کاربر از یک کد خاص که در سایت هست رو محدود کنه.

مختصر توضیح بدم : یک اسکریپتی در دل whmcs قرار داده شده که امکان دانلود (لیچ) از یک سرور خاص رو فراهم میکنه.

حالا میخوام روی تعداد دانلودهای کاربر محدودیت بذارم و همینطور یه بسته هایی تعریف کنم که کاربر بتونه اقدام به خرید تعدادی کنه.

در صورت آمادگی، لطفا جزییات، شرایط و قیمت پیشنهادی تون رو اعلام کنید.

dc.saeed
February 20th, 2015, 16:32
سلام و عرض ادب

برای یک استفاده خاص، نیاز به طراحی و برنامه نویسی یک ماژول داریم که بتونه تعداد استفاده های کاربر از یک کد خاص که در سایت هست رو محدود کنه.

مختصر توضیح بدم : یک اسکریپتی در دل whmcs قرار داده شده که امکان دانلود (لیچ) از یک سرور خاص رو فراهم میکنه.

حالا میخوام روی تعداد دانلودهای کاربر محدودیت بذارم و همینطور یه بسته هایی تعریف کنم که کاربر بتونه اقدام به خرید تعدادی کنه.

در صورت آمادگی، لطفا جزییات، شرایط و قیمت پیشنهادی تون رو اعلام کنید.
منظورتون محدودیت توی تعداد دفعات دانلود یا تعداد دانلود های همزمان؟

Reza G
February 20th, 2015, 16:50
منظورتون محدودیت توی تعداد دفعات دانلود یا تعداد دانلود های همزمان؟

تعداد دفعات دانلود و نهایتا بسته های قیمتی تعریف شه که کاربر مثلا بتونه 100 تا دانلود دیگه بخره

iranprogramer
February 20th, 2015, 18:04
با سلام
در خدمتتون هستیم
09104939908
موفق باشید

Reza G
February 20th, 2015, 19:34
با سلام
در خدمتتون هستیم
09104939908
موفق باشید

شما یه نمونه کاری، شرکتی چیزی از خودتون بذارید. الان روی چه حسابی من با شما همکاری کنم :)

iranprogramer
February 21st, 2015, 13:22
شما یه نمونه کاری، شرکتی چیزی از خودتون بذارید. الان روی چه حسابی من با شما همکاری کنم :)

درود
دوست عزیز این ماژول اختصاصی باید طراحی شود(نمونه کار بدهیم؟)
با بنده تماس بگیرید اطلاعات کامل رو عرض میکنم خدمتتون
موفق باشید