SYAS
February 19th, 2015, 21:18
سلام من علاقه مندم بصورت رایگان کار کنم
هدف : دنبال کسب مهارت بیشتر و پیدا کردن دوستان و ایده های تازه
مهارت ها :
سابق وبمستری 10 ساله دارم
با html و css در سطح عالی آشنایی دارم
از php و mysql سر در می آورم شما فکر کن متوسط معمولی معمولی
با cms ها و نصب پلاگین ها آشنایی عالی دارم بخصوص وردپرس
توانایی کار با تمامی نرم افزارهای کاربردی رو در حد خوب دارم
توانایی کار با سی پنل و whmc و whm رو در حد خوب دارم
طراحی قالب وردپرس و html را می توانم در حد معمول انجام دهم
توانایی نصب انواع اسکریپت ها رو در حد بسیار خوب دارم
زبان انگلیسی خواندن و نوشتن رو از 10 به خودم 6 می دم .
اینترنت پر سرعت و تقریبا روزی 8 ساعت آنلاین هستم
و کلی مهارت های دیگر ....................
قوانین پشنهادات کار :
درخواست کار حضوری ندهید چون امکانش برای من وجود ندارد
درخواست نویسندگی نفرمایید که انجام نمی دهم
درخواست روزمه نفرمایید که اصلا حالش نیست ولی برای تست شدن آماده هستم
از کارهای که مرتبط با طراحی سایت و هاستینگ و دامین است استقبال می کنم
کارهای جدید و چالشی را دوست دارم و دنبال ایده های نو می گردم
روزی 4 ساعت تعهد می دهم که کار کنم اونم بیشتر بین ساعت 8 شب تا 4 صبح ولی بعضی روزها شاید بیشتر هم کار کردم ولی اگر بی کار باشم و سرم خلوت باشد
در مورد هر کاری که قبول کنم فقط تا مدت یک ماه در خدمت شما هستم اگر در ادامه تمایلی از دو طرف وجود داشت قابل تمدید است البته با پرداخت دستمزد
هر کار که قبول کردم در همین تایپیک به عموم اعلام می شود و عزیزی که بهم کار داده است را معرفی می کنم و لطفا میزان رضایتش را از کار من در همین تایپیک بعد از اتمام کار اعلام کند
کارهای پیشنهادی می تواند حتی از یک کار چند دقیقه ای تا یک کار چند ساعته و چند روزه باشد
با تشکر از همه دوستانی که پیشنهاد می دهند بنده در نهایت در بین همه پیشنهادات رسیده 1 تا 2 کار را نهایتا انتخاب می کنم لطفا پشنهادت را پیام خصوصی کنید و سئوالات را در تایپیک مطرح کنید تا در صورتی که دیگران سئوال شما را در ذهن دارند استفاده کنند
مشکل پیام خصوصی حل شد مثل اینکه ما قاطی آدما شدیم بالاخر ادمین اجازه داد پیام خصوصی بدهیم پس جواب پیشنهادات رو در پیام خصوصی می دهم
لیست کار های انجام شده تا کنون :
کارفرما : saeedj (http://www.webhostingtalk.ir/member/103981/) سفارش : درست کردن صفحه ورود
کارفرما : pishva_ghazi (http://www.webhostingtalk.ir/member/20599/) سفارش : نصب و راه اندازی فروشگاه
هدف : دنبال کسب مهارت بیشتر و پیدا کردن دوستان و ایده های تازه
مهارت ها :
سابق وبمستری 10 ساله دارم
با html و css در سطح عالی آشنایی دارم
از php و mysql سر در می آورم شما فکر کن متوسط معمولی معمولی
با cms ها و نصب پلاگین ها آشنایی عالی دارم بخصوص وردپرس
توانایی کار با تمامی نرم افزارهای کاربردی رو در حد خوب دارم
توانایی کار با سی پنل و whmc و whm رو در حد خوب دارم
طراحی قالب وردپرس و html را می توانم در حد معمول انجام دهم
توانایی نصب انواع اسکریپت ها رو در حد بسیار خوب دارم
زبان انگلیسی خواندن و نوشتن رو از 10 به خودم 6 می دم .
اینترنت پر سرعت و تقریبا روزی 8 ساعت آنلاین هستم
و کلی مهارت های دیگر ....................
قوانین پشنهادات کار :
درخواست کار حضوری ندهید چون امکانش برای من وجود ندارد
درخواست نویسندگی نفرمایید که انجام نمی دهم
درخواست روزمه نفرمایید که اصلا حالش نیست ولی برای تست شدن آماده هستم
از کارهای که مرتبط با طراحی سایت و هاستینگ و دامین است استقبال می کنم
کارهای جدید و چالشی را دوست دارم و دنبال ایده های نو می گردم
روزی 4 ساعت تعهد می دهم که کار کنم اونم بیشتر بین ساعت 8 شب تا 4 صبح ولی بعضی روزها شاید بیشتر هم کار کردم ولی اگر بی کار باشم و سرم خلوت باشد
در مورد هر کاری که قبول کنم فقط تا مدت یک ماه در خدمت شما هستم اگر در ادامه تمایلی از دو طرف وجود داشت قابل تمدید است البته با پرداخت دستمزد
هر کار که قبول کردم در همین تایپیک به عموم اعلام می شود و عزیزی که بهم کار داده است را معرفی می کنم و لطفا میزان رضایتش را از کار من در همین تایپیک بعد از اتمام کار اعلام کند
کارهای پیشنهادی می تواند حتی از یک کار چند دقیقه ای تا یک کار چند ساعته و چند روزه باشد
با تشکر از همه دوستانی که پیشنهاد می دهند بنده در نهایت در بین همه پیشنهادات رسیده 1 تا 2 کار را نهایتا انتخاب می کنم لطفا پشنهادت را پیام خصوصی کنید و سئوالات را در تایپیک مطرح کنید تا در صورتی که دیگران سئوال شما را در ذهن دارند استفاده کنند
مشکل پیام خصوصی حل شد مثل اینکه ما قاطی آدما شدیم بالاخر ادمین اجازه داد پیام خصوصی بدهیم پس جواب پیشنهادات رو در پیام خصوصی می دهم
لیست کار های انجام شده تا کنون :
کارفرما : saeedj (http://www.webhostingtalk.ir/member/103981/) سفارش : درست کردن صفحه ورود
کارفرما : pishva_ghazi (http://www.webhostingtalk.ir/member/20599/) سفارش : نصب و راه اندازی فروشگاه