ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب نیوک و فروشگاه کنار هم در یم پنل ؟

radar
August 2nd, 2010, 10:08
لطفاً اموزش بدین ، من هر کاری کردم نشد البته تو 1 دتا بیس ... یا حق

kingoftehran
August 2nd, 2010, 11:20
با سلام
نیوک خودش فروشگاه داره ولی اگر هم مجزا می خواهید نصب کنید باید 1 دیتابیس با یوزر جداگانه ایجاد کنید.

delta
August 2nd, 2010, 12:36
بهتون پیشنهاد میکنم اگر میخواهید اسکریپت دیگری غیر نیوک نصب کنید از یک دیتابیس استفاده نکنید. کلا بهتره هر چیزی رو که دیتابیس جداگانه داره رو جدا نصب کنید.چون وقتی قاطی بشه ممکنه برخی مشکلات پیش بیاره یا به دیتابیس قبلیتون هم آسیب بزنه.

radar
August 3rd, 2010, 12:31
ببینید من یه دتا می سازم و یوزر منظورتون چیه ! ؟

Rapid
August 3rd, 2010, 12:34
شما احتمالا اجازه ساخت يه ديتابيس رو داري ؟

اگر اينطور دوتا جدا جدا خيلي بهتره...

Xfise
August 3rd, 2010, 13:35
البته کنار هم میتونید نصب کنید اما پیشنهاد نمیشه هنگام نصب برای هر کدوم (فروشگاه و نیوک) یه پسوند جداگانه ای بذار که اگه احتمالان جدولاشون یکی بود تداخل پیدا نکنه

Woshka
August 3rd, 2010, 16:15
یک نکته بگم
چرا نیوک رو که اینقدر مشکل امنیتی داریدد ول نمی کنید
اگه به دلیل ابزارهای اماده هستید که روی یک سی ام اس بیاد از e107 استفاده کنید یک افزونه فروشگاه هم داره نصب می کنید و تمام

delta
August 3rd, 2010, 17:29
یک نکته بگم
چرا نیوک رو که اینقدر مشکل امنیتی داریدد ول نمی کنید
اگه به دلیل ابزارهای اماده هستید که روی یک سی ام اس بیاد از e107 استفاده کنید یک افزونه فروشگاه هم داره نصب می کنید و تمام

وشکا جان شما بهتره سوال ایشون رو جواب بدی . ایشون میخواد رو یک دیتابیس هم نیوک نصب داشته باشه هم فروشگاه.. بعد شما دارید بهش پیشنهاد میکنید از سیستم مزخرف و خسته کننده و امنیت پایین 107 استفاده کنه؟ بهتره سوال رو درست جواب بدید تا منحرفش کنید!

Woshka
August 3rd, 2010, 17:38
وشکا جان شما بهتره سوال ایشون رو جواب بدی . ایشون میخواد رو یک دیتابیس هم نیوک نصب داشته باشه هم فروشگاه.. بعد شما دارید بهش پیشنهاد میکنید از سیستم مزخرف و خسته کننده و امنیت پایین 107 استفاده کنه؟ بهتره سوال رو درست جواب بدید تا منحرفش کنید!

من خودم از E107 خوشم نیماد ولی یکی از اون cms هاست که برای افراد راحت طلب مثل نیوک همه چی باهاش نصب میشه
ولی کسایی که توی تیمش هستند میگن هسته ی قوی ای داره

برای اینکه یک دیتابیس رو ازش استفاده کنی خوب یک پیشوند براش تعیین می کنی که با بقیه جدول ها قاطی نشه

Woshka
March 8th, 2012, 05:34
می تونستید از prefix استفاده کنید تا هردو سیستم بتونند از یک دیتابیس استفاده کنند
مثلا table های نیوک با پیشوند nk و دیتابیس های فروشگاه با پیشوند shop
بعد هردو رو با دو یوزر مختلف به پایگاه داده اتصال بدید

m.mori
April 8th, 2012, 20:04
شما prefix هر سیستمو متفاوت بزار درست میشه