PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ایندکس نشدن مطالب جدید به دلیل انتقال سرور

song-ir
February 19th, 2015, 23:20
سلام به همه دوستان

من سایتم هر روز مطلب که میگذاشتم بین 3 تا 10 دقیقه صفحه اول گوگل بود و ایندکش می شد اما متاسفانه بدلیل میزبانی نامناسب یکی از شرکت ها حدود 15 ساعت ساسپند شدم و مجبور به انتقال سرور به هاست دی ال شدم اما از دیشب 7 - 8 تا پست زدم کلا ایندکس نشده چه برسه بیاد صفحه اول !

دلیلش چیه ؟ مشکل حل میشه ؟

- - - Updated - - -

کسی نبود کمک کنه

hamra
February 19th, 2015, 23:23
حداقل 24 - 48 ساعت منتظر بمانید و ببینید ایندکس میشه یا خیر اگه نشد ممکنه مشکل از سرور باشه / مثلا شاید ای پی سرور بلاک باشه !

song-ir
February 19th, 2015, 23:48
حداقل 24 - 48 ساعت منتظر بمانید و ببینید ایندکس میشه یا خیر اگه نشد ممکنه مشکل از سرور باشه / مثلا شاید ای پی سرور بلاک باشه !

مرسی

pejman_view
February 20th, 2015, 20:01
سلام

خوب گوگل چندبار سر زده دیده سایت غیرفعال بوده از لیست چک روزانه کشیده اش بیرون. این داون تایم خیلی تاثیر زیادی روی سایتت خواهد گذاشت

mobinhost.in
February 20th, 2015, 20:05
دوست پس از انتقال سایت به سرور جدید باید مقداری زمان بگذرد تا گوگل سایت شما را مجدد بازیدید کند
این رو هم در نظر داشته باشید که 15 ساعت قطع شدن یک سایت یک امتیاز منفی به حسا ب می اید و قطعا اررور رو در وب مستر می توانید مشاهده نماید

RaceF1
February 28th, 2015, 19:29
سلام

ایندکس منظورش همون پست هایی که میزاریم دیگه درسته ؟

api
February 28th, 2015, 21:29
نیاز نیست هیچ کاری انجام بدید . به وبمستر تولز گوگل سر بزنید و علت رو ببینید
معمولا این مشکلات به مرور و بعد از گذشت یکی 2 هفته حل میشن

Delnaaz
March 4th, 2015, 17:06
عدم دسترسی بات های گوگل به سایت در مدتی که ساسپند شده بودید امکان داره باعث افت رتبه شده باشه