ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسپم شدن ايميل هام به سرور جديد!

Mrbean
February 19th, 2015, 06:28
سلام،
من يه سرور جديد با اي پي جديد از هتزنر گرفتم الان فعاله ولي ايميل ها ميره اسپم چيكار كنم مشكل حل بشه؟؟

pejman_view
February 21st, 2015, 06:18
سلام

به این سایت بروید:
https://www.mail-tester.com/

یه ایمیل به شما می دهد به آن ایمیل یک ایمیل نمونه بفرستید و در آخر دکمه آبی رو بزن اونجا می گه که امتیاز اسپم شما چند است و چرا؟
اگر نتیجه را به شما نداد اینجا بفرستید تا کمکتون کنم اصلاح سازی ها را انجام دهید.

با آرزوی موفقیت

Mrbean
February 25th, 2015, 15:38
سلام

به این سایت بروید:
https://www.mail-tester.com/

یه ایمیل به شما می دهد به آن ایمیل یک ایمیل نمونه بفرستید و در آخر دکمه آبی رو بزن اونجا می گه که امتیاز اسپم شما چند است و چرا؟
اگر نتیجه را به شما نداد اینجا بفرستید تا کمکتون کنم اصلاح سازی ها را انجام دهید.

با آرزوی موفقیت
با اين امتحان كردم و امتياز ١٠/١٠ داد اما تا حالا بعضي از مشتري ها به اسپم ميره بعضي نميره نميدونم چي شده؟
كسي از دوستان تا حالا به چنين مشكلي بر نخوردن رهنمايي كنن؟؟

- - - Updated - - -

كسي ميتونه به من بگه كه rDNS در هتزنر از كجا ميتونم مطمئن شم درست كانفيگ كردم؟ لطفا از رهنمايي تون از من دريغ نكنيد هنوز مشكلم حل نشده!! :(

a970
February 26th, 2015, 02:09
مشکل شما از rDns نیست ، اگر اسپم می شه احتمالا IP بلاک شده

Mrbean
February 26th, 2015, 05:36
مشکل شما از rDns نیست ، اگر اسپم می شه احتمالا IP بلاک شده
اي پي رو من چك كردم تو چند سايت معتبر بلاك ليست نيست.

pejman_view
February 26th, 2015, 08:30
سلام

اون موردی که دادم فقط میل سرور را معتبر کرده است. یعنی الان نشان می ده که همه ایمیل ها از طریق همین وب سرور ارسال می شود.
بایستی ببینی قالب ایمیلت برای ارسال مناسب است یا خیر حال برای مثال جیمیل رفتارهای دریافت و ارسال ایمیل را هم بررسی می کند و محتویات ایمیل را که حاوی اسپم است یا خیر را بررسی می کند.

شما نمی توانید ایمیل انبوهی بفرستید که همه به اینباکس برود.

Yas-Host
February 26th, 2015, 08:58
هم gmail و یاهو بلک اسپم می شود ؟
همه نوع محتوایی ؟
از webmail یا php ؟

Mrbean
February 26th, 2015, 17:31
هم gmail و یاهو بلک اسپم می شود ؟
همه نوع محتوایی ؟
از webmail یا php ؟
بلي هر نوع محتوايي،
به همه سرويس هاي ايميل، بلي از وب ميل امتحان كردم.

- - - Updated - - -

بلي هر نوع محتوايي،
به همه سرويس هاي ايميل، بلي از وب ميل امتحان كردم.
فقط به اين سوالم جواب بدين كه من مطمئن بشم، تو هتزنر rDNS رو همون hostname ميزنيم يا خير؟ لطفا يكم معلومات دقيق از نحوه درست اين مورد به من بديد؟؟