PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم بالا آمدن سایت بعد از پاک کردن وارنیش

p30pdf
February 19th, 2015, 01:57
سلام خسته نباشید

ببخشید اساتید محترم مشکلی برام پیش اومده که مبنی بر توضیحات زیر می باشد:

به دلیل مشاهده خطایی در سایت اقدام به حذف وارنیش کردم بعدشم

cd گرفتم رفتم تو پوشه کاستوم بیلد و بیلد ریویرایت کانف رو اجرا کردم خلاصه هر کار کردم سایت نیومد بالا که نیومد در ضمن مشکلی که هست وقتی میخوام پورت های virtualhost یوزر رو در مسیر زیر از 8080 به 80 تغییر بدم برای بالا اومدن سایت دیدم که وقتی nano میگیرم فایل رو ویرایش کنم چیزی نشون نمیده! داخلش چیزی نیست در صورتی که داخلش سه تا ساب دامین و یه دامین بود ! اما الان چیزی نشون نمیده در ثانی ls -la گرفتم ownership رو نوشته بود diradmin amoozesh که من گذاشتمش diradmin diradmin بازم دیدم نشون نمیده داخلشو باز سطح دسترسیو کردم 777 دیدم بازم داخلشو نشون نمیده !

/usr/local/directadmin/data/users/siteuser/httpd.conf

این قرمز رنگی نوشتم عملا یوزری هست که وجود داره داخل دایرکت ادمین و باهاش لاگین شدم به دایرکت ادمین ممنون میشم راه حل این مشکل رو بگید چه طوری دوباره این موارد رو درست کنم سایت بیاد بالا همه چی برگرده به حال پیشفرضی که وارنیش نصب نبوده با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

nginxweb
February 19th, 2015, 10:06
درود

باید تمامی پورت های ریدایرکت شده را به پورت 80 برگردونید در آخر تیز virtualhost ها را rebuild کنید تا سرور کار کند وگرنه سایت ها بالا نخواهد آمد

p30pdf
February 19th, 2015, 10:47
به نام خدا
عرض سلام و خسته نباشدی برای ری بیلد کردن وریرچوال هاست باید چه دستوراتی رو اجرا کنم ؟ باید برم تو پوشه کاستوم بیلید ؟ و آیا باید چه دستوری رو اجرا کنم مهندس با تشکر

jahromweb
February 19th, 2015, 11:41
به نام خدا
عرض سلام و خسته نباشدی برای ری بیلد کردن وریرچوال هاست باید چه دستوراتی رو اجرا کنم ؟ باید برم تو پوشه کاستوم بیلید ؟ و آیا باید چه دستوری رو اجرا کنم مهندس با تشکر
سلام
میتونید صبر کنید خودشون بیان:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build rewrite_confs

iMohsen
February 19th, 2015, 12:07
به جای این کار هم میتونید با iptables پورت 80 رو preroute کنید روی 8080

p30pdf
February 19th, 2015, 23:35
میشه بگید این موردی که می فرمایید رو دقیقا به چه شکلی میشه انجام داد ممنون میشم یه مقداری زیر دیپلم بگید با تشکر

Yas-Host
February 19th, 2015, 23:40
cd /usr/local/directadmin/data/templates
cp virtual_host2*.conf custom
echo "action=rewrite&value=httpd" >> /usr/local/directadmin/data/task.queue
cd /usr/local/directadmin
./dataskq d 120
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build rewrite_confs