ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال هاست سایت

0rBiT
February 19th, 2015, 01:34
سلام دوستان خوبم!
من کل public_html ام رو به Tar.gz تبدیل کردم، نزیدیک که 600 مگ شد. دیتابیس ام رو هم .Sql کردم 200 مگ..
الان 2 تا سوال دارم..
1. من tar.gz رو در public_html هاست مقصد ام میریزم. و .sql رو هم از قسمت بک آپ ، restore میکنم. تا اینکجا درسته کارم؟! اشتباه نیست؟؟ و اینکه بعد از این که اکسترکت کردن tar.gz رو ، آیا باید کار دیگه هم بکنم که دیتابیس به cms ام وصل بشه یا خودش انجام میده؟!
2.سوال دوم ام اینهکه ، حجم فایل هام زیاده، راهی هست که انقدر آپلود و دانلود نکنم ، کاری کنم سرور خودش دانلود کنه؟! البته دسترسی usr دارم ، نه ریسلر نه root

مرسی از همه ی اساتید

- - - Updated - - -

up..........

meysam021
February 19th, 2015, 02:23
کارتو از بیخ مشکل داره ، باید یک دیتابیس بسازید فایل sql رو ایمپورت کنید.
فایل کانفیگ رو اسکریپتتون رو پیدا کنید و اطلاعات بانک اطلاعاتی جدید رو وارد کنید بعد سیو کنید.
ریستور نباید بکنید و نمیشه باید ایمپورت از طریق phpmyadmin
انجام بدید.

Ashkankamangar.ir
February 19th, 2015, 02:42
بهترین کار اینه فایل sql رو بریزید داخل هاست و به مدیر سرور بگید تا با دامپر براتون ریستور کنه دیتابیس رو

TARIMEHR
February 19th, 2015, 12:15
علاوه بر روشی که جناب کمانگر برای ایمپورت دیتابیس اعلام کردند اگر کمی به کانفیگ آشنا باشید میتوانید با کانفیگ اسکریپت BigDump خودتون هم این کار رو انجام بدید(محدودیتی در حجم فایل sql ندارد)
BigDump: Staggered MySQL Dump Importer (http://www.ozerov.de/bigdump/)

آیا باید کار دیگه هم بکنم که دیتابیس به cms ام وصل بشه یا خودش انجام میده؟!

اگر مشخصات نام دیتابیس - یوزر دیتابیس و رمز عبور تغییری نکند نیاز به بروز رسانی فایل کانفیگ نیست اما اگر تغییر کند باید نسبت به همگام سازی کانفیگ با مشخصات جدید دیتابیس اقدام کنید.

اگر مشکل دانلود و آپلود دارید میتونم براتون انجامش بدم.

mohsen_sh
February 19th, 2015, 14:44
می تونید یه فول بکاپ بگیرید و بدید مدیر سرور براتون منتقل کنه
یا اینکه داخل بخش بکاپ هر کدوم رو جدا جدا بکاپ بگیرید و دان و آپ کنید
یا به مدیر سرور بگید براتون انتقال بدن
و یا اینکه دسترسی بدید براتون داخل هاست جدید آپلود کنم

التماس دعا
یاعلی

EmadQmars
February 19th, 2015, 18:18
کارتو از بیخ مشکل داره ، باید یک دیتابیس بسازید فایل sql رو ایمپورت کنید.
فایل کانفیگ رو اسکریپتتون رو پیدا کنید و اطلاعات بانک اطلاعاتی جدید رو وارد کنید بعد سیو کنید.
ریستور نباید بکنید و نمیشه باید ایمپورت از طریق phpmyadmin
انجام بدید.

موافقم من همین کار رو انجام دادم شد خیلی ممنون