PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بلاک شدن ورد به ادمین whmcs

sor
February 18th, 2015, 23:37
سلام دوستان وقتی میخوام برم تو ادمین whmcs
ارور
Your IP has been logged and admins notified of this
failed login attempt.

باید چیکار کنم ؟

xphost
February 18th, 2015, 23:41
درود
دفعات متعدد پسورد اشتباه زدید؟

jahromweb
February 18th, 2015, 23:43
سلام
دوست عزیز این یعنی رمز اشتباه زدید و به مدیران پیام ارسال شده
اگر بلاک شدید ای پی را تغییر دهید ( ریست مودم و ...)

mamalak
February 18th, 2015, 23:44
سلام
به نظرم این کارو رو انجام بدید درست میشه
همونجا بخش forgotten password هست چرا از اون استفاده نمیکنین کلمه رمز جدید به ایمیل ارسال میشه
از طریق دیتابیس هم می تونید رمز رو پیدا کنید ولی راه بالا راحتره
از طریق روش دیتابیس1-در پرتالتون به عنوان یوزر ثبت نام کنید 2- وارد phpmyadmin بشید 3)- قسمت مربوط به یوزر رو در دیتابیس whmcs رو پیدا کنید 4- الان 2 تا یوزر هست یکی ادمین و دیگری ائنیه که ثبت نام کردید 5- وارد یوزر جدید بشید در قسمت پسورد اون کلمات کد شده ای رو می بینید اون رو کپی کنید خارج بشید 6- حالا وارد یوزر ادمین بشید و در قسمت پسورد اون رمز بوزر رو paste کنید حالا رمز ادمین و یوزری که ثبت نام کردید یکی هست
اگر ip شما هنوز بلاک هست، شما میتونید از table به نام tblbannedips استفاده کنید و محتویات داخل جدول که ip شما نیز یکی از فیلد های آن می باشد را حذف نمایید.

موفق باشید

sor
February 19th, 2015, 12:39
سلام
به نظرم این کارو رو انجام بدید درست میشه
همونجا بخش forgotten password هست چرا از اون استفاده نمیکنین کلمه رمز جدید به ایمیل ارسال میشه
از طریق دیتابیس هم می تونید رمز رو پیدا کنید ولی راه بالا راحتره
از طریق روش دیتابیس1-در پرتالتون به عنوان یوزر ثبت نام کنید 2- وارد phpmyadmin بشید 3)- قسمت مربوط به یوزر رو در دیتابیس whmcs رو پیدا کنید 4- الان 2 تا یوزر هست یکی ادمین و دیگری ائنیه که ثبت نام کردید 5- وارد یوزر جدید بشید در قسمت پسورد اون کلمات کد شده ای رو می بینید اون رو کپی کنید خارج بشید 6- حالا وارد یوزر ادمین بشید و در قسمت پسورد اون رمز بوزر رو paste کنید حالا رمز ادمین و یوزری که ثبت نام کردید یکی هست
اگر ip شما هنوز بلاک هست، شما میتونید از table به نام tblbannedips استفاده کنید و محتویات داخل جدول که ip شما نیز یکی از فیلد های آن می باشد را حذف نمایید.

موفق باشید

سلام ممنون از راهنمایی هاتون ولی من از مای ادمین که امتحان کردم چیزی ندیدم ؟

- - - Updated - - -

دوستان راهنمایی میکنید از طریق php my admin چطور باید انجام بدم ؟

mamalak
February 19th, 2015, 15:54
سلامی دوباره

در پی اچ پی مای ادمین
از طریق تیبل tblbannedips انجام دادید ؟؟ چک کردید ای پی ها شما بلاک نشده است؟؟؟

sor
February 19th, 2015, 23:32
سلامی دوباره

در پی اچ پی مای ادمین
از طریق تیبل tblbannedips انجام دادید ؟؟ چک کردید ای پی ها شما بلاک نشده است؟؟؟

والا وقتی روی ایت تیبل کلیک میکنم فقط یه پیج جدید میاد که توش نوشته

SELECT (http://144.76.113.162:2082/cpsess773419765/3rdparty/phpMyAdmin/url.php?url=http%3A%2F%2Fdev.mysql.com%2Fdoc%2Fref man%2F5.5%2Fen%2Fselect.html&token=2c441813a9cb93f89ab478dab9b18075) *
FROM `tblbannedips`
LIMIT 0 , 30

؟؟