توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش وبسایت HTml5fa.ir
saeed.spore
February 18th, 2015, 21:44
سلام دوستان
بنده مدیر سایت html5fa هستم
این سایت با سابقه 2 سال هست
به علت مشکلات مالی که واسم پیش اومده البته واسه من نه واسه دوستم میبینم من سایت داریم نابودش میکنم و چند وقتی آپدیتم نکردم حتی.
این سایت تمام مطالب اختصاصی یعنی کپی نیست خودم تمام تبدیل کردم .
خلاصه سایت دیگه حداقل 200 تومان میدم فقط اگه میخواید همین امشب با من تماس بگیرید
این شماره تماس بنده و آی دی بنده
09398001743
آی دی : saeed0spore@yahoo.com (saeed0spore@gmail.com)
- - - Updated - - -
کسی نمی خواد
taranoome
February 18th, 2015, 21:56
سلام داداش از اونجایی که از 800 شروع کردی و به 200 رسیدی فکر کنم اخرش 50 بفروشی بره:d
saeed.spore
February 18th, 2015, 22:01
اون موقع اره اگه شما هم جای بنده بودید . همین کارا میکردید . موقع دانلود خوب دانلود مکنند ولی موقع خرید ....
بنده هم مشکل مالی و درس دارم نمیرسم زود به زود آپدیت کنم.
taranoome
February 18th, 2015, 22:21
50 میخرم اگه خاستی بگو
- - - Updated - - -
فکر کنم این دوستمون نمیخاد بفروشه به چند دلیل
1. تو یاهوو زده 150 تومن اینجا زده 200
2. هر روز سایتش رو میگه میفروشم دقیقا چند دقیقه بعد نیست و نابود میشه و تا یک هفته پیداش نمیشه
3. قیمت های فضایی رو برای سایتش میزاره حالا یک زمانی بازدید سایتش بالا بوده
حالا نظر شما دوستان چیه ؟
rezaserver
February 18th, 2015, 22:33
50 میخرم اگه خاستی بگو
- - - Updated - - -
فکر کنم این دوستمون نمیخاد بفروشه به چند دلیل
1. تو یاهوو زده 150 تومن اینجا زده 200
2. هر روز سایتش رو میگه میفروشم دقیقا چند دقیقه بعد نیست و نابود میشه و تا یک هفته پیداش نمیشه
3. قیمت های فضایی رو برای سایتش میزاره حالا یک زمانی بازدید سایتش بالا بوده
حالا نظر شما دوستان چیه ؟
درود,
دوست عزیز این نظر شماست اما اگر نمیخواهید بخرید دیگه حداقل ایراد نگیرید.
taranoome
February 18th, 2015, 22:47
در پاسخ دوستمون باید بگم که من نظرم رو دادم
و ایشون چند بار که خاستند بفروشن من باهاشون حرف میزدم که این کار رو نکنند خلاصه هر سایتی یک روزهای اوج داره و یک روزهای بد بیاری که باید با همه چی ساخت و هر سایت سال اول هزینه و بعد از سال اول پول در اوردن شرو میشه
AHF-victory
February 18th, 2015, 23:21
من با حرف دوستمون موافقم از وقتی این سایت را میشناسم هرچند وقت یه بار میزد برای فروش...
و جالبه مطالبش هرچند وقت یکبار پاک میشه !!!
و اینکه مطالبش همه کپی هست 90٪هم الکی،از همون اول میزد به دلیل نارضایتی..
saeed.spore
February 21st, 2015, 18:12
آره البته من برای خودم مدارکی دارم که قالب ها متعلق به سایت منه نه کسی دیگه
تشکر دوست عزیز شاید نظر پشت پرده ای شما همین بود ولی اشتباه درک کردید
- - - Updated - - -
در پاسخ دوستمون باید بگم که من نظرم رو دادم
و ایشون چند بار که خاستند بفروشن من باهاشون حرف میزدم که این کار رو نکنند خلاصه هر سایتی یک روزهای اوج داره و یک روزهای بد بیاری که باید با همه چی ساخت و هر سایت سال اول هزینه و بعد از سال اول پول در اوردن شرو میشه
تشکر داداش میبدونم ولی من دارم برای لیسانس آماده میشم و خب دوستم تصادف کرده خانوادش یکم پول کم آوردند همه دوستام با هم یکم پول گذاشتیم خودم اوضام خوب نیست ولی خب بلاخره منم چون واسم کارایی کرد دلم میخواد یک کاری هم واسه اون هم به کسی که سایت میخره و هم کاربرای سایت بکنم.
شاید مدیری خوبی نبودم ولی همیشه سعی کردم تا اونجا که میشه به وضع مالی کاربر هم نگاه کنم.
- - - Updated - - -
و این هم بگم مشکل پاک شدن در مطالب به علت حقا حقوق یک مدیر دیگه را رعایت میکردم
چرا دروغ بگم بعضی ها وقعا بدا بیرا به من میگفتند شایدم .... من اونارا اصلا پاک نکردم
ولی ازم میخواست حذف کن فورا حذف میکردم .
یکی دیگه از دلایلی که 600 پست الان به 50 پست رسیده اینکه بعضی از سایتای میزبان که الان اسما رسم دارند قبلا از سایت ما آزمایشات شروع کردند
و سایت ما به جهنم بهتر بگم انتقال دادند. ولی باز من سایت تنهایی شروع کردم قالب ها را خودم تبدیل ..... کردم تا به اینجا رسیدم.
شما میگید یک روزی آمار داشته ولی شک دارم چون باز اونم امتحان کردم فایل ادامه مطلب بستم و دیدم دیگه نصف شب هم دست از سرم بر نداشتید برای قالب مثلا سانگ باز یا مووی شرقی
پیام بغضی ها که به من خیلی احترام میگذاشتند زنگ میزدند توقع داشتند بنده باهاشون مثل یک آدم بیدار صحبت کنم . واقعا من برای این سایت صبور خرج کردم بعد این ارزشه سایت منه 50 اگه 50 بگذار میبندم شاید قالب های کپی همه بسته بشه و بهتر بگم باعث پاک شدنشون میشه
و برای من با کمال راحتی به درس و دوستاما خلاصه کار خودم یعنی طراحی قالب و .... ادامه بدم شاید روزی بهتر ارزش سایت منم بدونید
هر کسی خواست سایت را تا فردا میتونه بهمم زنگ بزنه دیگه قیمت کم نمیشه
بهتر در مورد سایت با هم صحبت میکنیم.
- - - Updated - - -
دوستان فراموش کردم اینم براتون بگم دانلود قالب را در گوگل سرچ کنید و دانلود اسکریپت
دانلود قالب صفحه اول و دانلود اسکریپت صفحه 2
:57:
- - - Updated - - -
کسی نخواست ؟!
saeed.spore
March 17th, 2015, 20:21
هر کسی خواست 100 تومان هم بخواد میدم سایت را
vahab00
March 17th, 2015, 20:29
آقا سایتتون دان هست
و این اطلاعات رو بگو
آمار کاربران ؟
مدیریت محتوا ؟
تعداد کاربران ؟
درآمد سایت ؟
نوع کاربرد سایت ؟
و آمار روزانه و ماهیانه سایت
OmidX
March 17th, 2015, 22:05
سایت باز نمیشه :|
sor
March 18th, 2015, 00:08
دوست عزیز این طوری که شما قیمت کم میکنید ادم مشکوک میشه !!!
اطلاعات سایتتون بدین ببینم ( بازدید و کابران . دارمد و و و )
درضمن سایت هم باز نمیشه
ashki0076
April 22nd, 2015, 16:58
سلام عزیز
شما در حال حاضر دو عدد از قالب های تیم چهارده رو در وب سایتتون می فروشید
لطفا سریعتر اقدام به حذف قالب ها کنید قبل از این که به مدیریت اصلی اطلاع داده بشه