ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیدن پسورد یوزر توسط ادمین در دایرکت ادمین

miladdh
February 18th, 2015, 16:59
سلام دوستان من رمز ادمین دایرکت ادمین رو دارم که چند تا یوزر داره میخوام رمز یوزرها رو ببینم یعنی بدون اینکه عوض کنم دسترسی ادمین دایرکت ادمین رو دارم همینطور ssh سرور مال خودمه از لحاظ دسترسی مشکلی ندارم رمز یکی از یوزر ها رو یادم رفته یکی از دوستامم از همون یوزر استفاده میکنه چند تا فایل توش اپ کرده نمیخوام رمز رو عوض کنم فقط میخوام پیداش کنم که بتونم وارد دیتابیس بشم

pasargad web
February 18th, 2015, 17:20
سلام دوستان من رمز ادمین دایرکت ادمین رو دارم که چند تا یوزر داره میخوام رمز یوزرها رو ببینم یعنی بدون اینکه عوض کنم دسترسی ادمین دایرکت ادمین رو دارم همینطور ssh سرور مال خودمه از لحاظ دسترسی مشکلی ندارم رمز یکی از یوزر ها رو یادم رفته یکی از دوستامم از همون یوزر استفاده میکنه چند تا فایل توش اپ کرده نمیخوام رمز رو عوض کنم فقط میخوام پیداش کنم که بتونم وارد دیتابیس بشم
با سلام میتونید وارد یوزر ادمین بشید و از طریق دسترسی رسیلر روی اکانت مورد نظر کلیک کنید و روی login as user کلیک کنید اینطوری بردون استفاده از پسورد وارد هاست مورد نظر میشین.

jahromweb
February 18th, 2015, 18:11
باسلام
گفتید که اشتباه شد اما برای دوستان دیگه میگم
با دستور زیر یوزر و پسورد روت mysql نمایش داده میشه با اون وارد PMA بشید موفق باشید
cat /usr/local/directadmin/conf/mysql.conf

- - - Updated - - -

با سلام میتونید وارد یوزر ادمین بشید و از طریق دسترسی رسیلر روی اکانت مورد نظر کلیک کنید و روی login as user کلیک کنید اینطوری بردون استفاده از پسورد وارد هاست مورد نظر میشین.
این جوری باید دنبال فایل کانفیگ بگردبد و .... ولی در روشی که بالا گفتم تمام دیتابیس ها جلوی شماست

miladdh
February 18th, 2015, 19:17
باسلام
گفتید که اشتباه شد اما برای دوستان دیگه میگم
با دستور زیر یوزر و پسورد روت mysql نمایش داده میشه با اون وارد PMA بشید موفق باشید
cat /usr/local/directadmin/conf/mysql.conf

- - - Updated - - -

این جوری باید دنبال فایل کانفیگ بگردبد و .... ولی در روشی که بالا گفتم تمام دیتابیس ها جلوی شماست

ممنونم یک سوال دیگه پسورد هایی هم که روی پوشه ها قرار میدیم میشه پیدا کرد فرضا پسوردی رو پوشه ادمین قرار میگیره مثلا پوشه wp admin وردپرس باشه

jahromweb
February 18th, 2015, 20:09
ممنونم یک سوال دیگه پسورد هایی هم که روی پوشه ها قرار میدیم میشه پیدا کرد فرضا پسوردی رو پوشه ادمین قرار میگیره مثلا پوشه wp admin وردپرس باشه
سلام
تا جایی که میدونم خیر (کد میشود)
اما میتوانید 2 رمز روی یک پوشه بگذارید!
یعنی رمز اول تغییر نمیکند اما رمز جدید نیز کار میکند و هیچ اختلالی ایجاد نمیشود
پ.ن : این ها رو برای چی میخواید ؟ :دی انشاالله که نیت خیر باشه!

miladdh
February 18th, 2015, 20:46
سلام
تا جایی که میدونم خیر (کد میشود)
اما میتوانید 2 رمز روی یک پوشه بگذارید!
یعنی رمز اول تغییر نمیکند اما رمز جدید نیز کار میکند و هیچ اختلالی ایجاد نمیشود
پ.ن : این ها رو برای چی میخواید ؟ :دی انشاالله که نیت خیر باشه!

ممنونم والا سرور و هاست مال خودمه اما دوستم هم ازش استفاده میکنه یه مدتی نبودم الان دسترسی بهش ندارم چند روزی میشه که دوستمم نیستش گفتم جوری باشه هم خودم استفاده کنم هم برای ایشون هم تغییر نکنه که ایشون هم استفاده کنند تا وقتی که ببینمش یا تماس بگیره

وگرنه خودتون میدونید با یوزر پس اصلی دایرکت ادمین و root اس اس اچ هر کاری میشه کرد
اینجور بگم با ادمین یک یوزر ساختیم دو سایت روشه یکی از سایت ها مال منه پس برای ورود پس میخواستم که وارد پی اچ پی ادمین بشم کارها رو انجام دادم ممنونم اوکی شد و بعدش تصمیم گرفتم کلا بخش خودم رو منتقل کنم رو یوزر دیگه ای و راحت
ممنونم که کمک کردید

و به عنوان اخرین سوال ssh میشه یک کاربر ساخت و دسترسی های root رو به اون هم داد
اگه میشه ممنون میشم که بگید چطور