PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام انجمن سازانجمن ساز؟ (سال ۲۰۱۵)

LIAN2
February 18th, 2015, 12:09
سلام و عرض ادب خدمت عزیزان انجمن.

چه سیستمی برای انجمن را پیشنهاد می کنید؟

مواردی مثل سهولت در استفاده ، سبک بودن هسته اصلی ، در صورت استفاده از فریمورک خاصی مزایا و معایت را بفرمائید ، امکان گسترش و متن باز بودن و... را در نظر بگیرید.

vbulletin
xenforo
ipboard
phpbb
smf
mybb

5678
February 18th, 2015, 12:14
سلام

vbulletin

almandata
February 18th, 2015, 12:21
vbulletin

سیدرضا بازیار
February 18th, 2015, 12:27
من با انجمن ساز های زیر کار کردم
ipb - vbulletin - mybb - phpbb - discuz
اما بهترین انجمن ساز واسه سایت های تخصصی ipb هست که نسخه 4 اون که به زودی قرار منتشر بشه یه شاهکار هست
تا به حال هیچ انجمن سازی مثل IPB رو ندیدم (در زمینه انجمن های تخصصی)
البته این دلیل نمیشه که سایر انجمن ساز ها بد باشن
هر انجمن ساز واسه یه کار خاص ساخته شده و باید بررسی کنید که به چه امکاناتی نیاز دارید!

babelirani
February 18th, 2015, 12:28
با سلام دوست عزیز

با توجه به گشترس سال های سال انجمن ساز vb در ایران و روند نسبتا" کند جا افتادن بقیه انجمن ساز ها به احتمال بسیار زیاد انجمن ساز vb در این نظرسنجی مقام اول رو کسب میکنن

ولی با توجه به تحقیقاتی که بنده کردم نمیشه یک انجمن ساز رو به عنوان بهترین شناخت و بقیه رو بدتر بلکه این نیاز ها و خواسته های شما هستش که باید باعث بشه به سمت یک انجمن ساز برید

موفق باشید

LIAN2
February 18th, 2015, 12:28
تشکر ، نظر بنده هم روی ipb هست چون قیمت مناسبی هم به نسبت vb داره

من با انجمن ساز های زیر کار کردم
ipb - vbulletin - mybb - phpbb
اما بهترین انجمن ساز واسه سایت های تخصصی ipb هست که نسخه 4 اون که به زودی قرار منتشر بشه یه شاهکار هست
تا به حال هیچ انجمن سازی مثل ipb رو ندیدم (در زمینه انجمن های تخصصی)
البته این دلیل نمیشه که سایر انجمن ساز ها بد باشن
هر انجمن ساز واسه یه کار خاص ساخته شده و باید بررسی کنید که به چه امکاناتی نیاز دارید!

startToday
February 18th, 2015, 12:34
نظر تخصصی نمیتونم بدم، چون باشون آشنایی زیادی ندارم.
اما بعنوان یه "کاربر" از امکانات زن‌فورو خیلی خوشم میاد...

isn
February 18th, 2015, 12:35
سلام 1 و 6

LIAN2
February 18th, 2015, 12:40
برای مثال چه امکاناتی؟

نظر تخصصی نمیتونم بدم، چون باشون آشنایی زیادی ندارم.
اما بعنوان یه "کاربر" از امکانات زن‌فورو خیلی خوشم میاد...

startToday
February 18th, 2015, 12:49
منظورم در کل رابط کاربری و تجربه کاربری زن‌فورو بود. اما راستش نظرم عوض شد :دی
الآن در مورد ipb یه جستجویی کردم و دیدم که فراتر از زن‌فورو هست بنظر...

پ.ن: عنوان تاپیک هم ایراد داره راستی.

LIAN2
February 18th, 2015, 12:54
بله :d

متاسفانه امکان تغییر نیست.

منظورم در کل رابط کاربری و تجربه کاربری زن‌فورو بود. اما راستش نظرم عوض شد :دی
الآن در مورد ipb یه جستجویی کردم و دیدم که فراتر از زن‌فورو هست بنظر...

پ.ن: عنوان تاپیک هم ایراد داره راستی.

downloaddl
February 18th, 2015, 13:26
سلام و عرض ادب خدمت عزیزان انجمن.

چه سیستمی برای انجمن را پیشنهاد می کنید؟

مواردی مثل سهولت در استفاده ، سبک بودن هسته اصلی ، در صورت استفاده از فریمورک خاصی مزایا و معایت را بفرمائید ، امکان گسترش و متن باز بودن و... را در نظر بگیرید.

vbulletin
xenforo
ipboard
phpbb
smf
mybb

ویبلتین : به شرطی که از نسخه اصلی و لایسنس دار استفاده کنید.
بهترین گزینه هست.
اگر از رایگان نیاز دارید استفاده کنید از BBpres استفاده کنید.

taksis
February 18th, 2015, 13:36
زنفورو
انجمن پرشین تولز که ویبولتین بود تغییر داده و الان داره از زنفورو استفاده میکنه
ویبولتین سیستم خوبیه خداییش.اما جنازه س یه مقدار.کلی باگ داره که باید پچ کنی.بدون وی بی سئو هیچه که اونم باگ هاش از خود ویبولتین بیشتره
در کل الان دیگه ای پی بورد و زنفورو یه سروگردن از ویبولتین بالا ترند
ولی برای انجمن های تفریحی یا بعضی از انجمن ها همون ویبولتین بهترین گزینه س ضمن اینکه پشتیبانیش هم داخل ایران از بقیه بیشتره

LIAN2
February 18th, 2015, 13:37
پس مجددا IPBoard تایید میشه.

برای انجمن تخصصی که ترافیک آنچنانی هم نداره و بیشتر تمیز بودن و نظم مهم هست IPBoard گزینه بهتری نسبت به باقی نیست؟

زنفورو
انجمن پرشین تولز که ویبولتین بود تغییر داده و الان داره از زنفورو استفاده میکنه
ویبولتین سیستم خوبیه خداییش.اما جنازه س یه مقدار.کلی باگ داره که باید پچ کنی.بدون وی بی سئو هیچه که اونم باگ هاش از خود ویبولتین بیشتره
در کل الان دیگه ای پی بورد و زنفورو یه سروگردن از ویبولتین بالا ترند
ولی برای انجمن های تفریحی یا بعضی از انجمن ها همون ویبولتین بهترین گزینه س ضمن اینکه پشتیبانیش هم داخل ایران از بقیه بیشتره

taksis
February 18th, 2015, 13:42
پس مجددا IPBoard تایید میشه.

برای انجمن تخصصی که ترافیک آنچنانی هم نداره و بیشتر تمیز بودن و نظم مهم هست IPBoard گزینه بهتری نسبت به باقی نیست؟

چرا همون ای پی بورد مناسبه.به راحتی به بقیه cms ها و حتی cms اختصاصی شما هم وصل میشه
در کل بهینه تره.مصرف منابع کمتری میخواد.سئوی قوی تری داره.در کل بقول شما تر تمیز تره.هاست شما اگر وارز نباشه و ویبولتین نصب کنید هاستتون ساسپند میشه.اما ای پی بورد اینطور نیست.اگر بفهمن شما از نسخه نال استفاده میکنید،ساسپند نمیکنن.حالا بعدا اگر سایتتون پا گرفت حتما لایسنسشو بخرید
اما پنل مدیریتش فارسی نیست.که اون هم دیگه بالاخره هر وبمستری باید با انگلیسی اشنا باشه
یادم رفت بگم.
خیلی راحت بدون تغییر یک خط کد شمسی هم میشه !
این کار داخل ویبولتین به این اسونی نیست

LIAN2
February 18th, 2015, 13:43
درسته ،‌
قبل از انتشار تاپیک فکر می کردم طبق روال گذشته همه نظرشان روی VB باشه ، اما خوشبختانه با بقیه هم نظرم و آی پی بی را ترجیح میدم :d

چرا همون ای پی بورد مناسبه.به راحتی به بقیه cms ها و حتی cms اختصاصی شما هم وصل میشه
در کل بهینه تره.مصرف منابع کمتری میخواد.سئوی قوی تری داره.در کل بقول شما تر تمیز تره.هاست شما اگر وارز نباشه و ویبولتین نصب کنید هاستتون ساسپند میشه.اما ای پی بورد اینطور نیست.اگر بفهمن شما از نسخه نال استفاده میکنید،ساسپند نمیکنن.حالا بعدا اگر سایتتون پا گرفت حتما لایسنسشو بخرید
اما پنل مدیریتش فارسی نیست.که اون هم دیگه بالاخره هر وبمستری باید با انگلیسی اشنا باشه

WikiService
February 19th, 2015, 01:38
سلام

با توجه به تجربه کار با انجمن سازهای vb - phpBB - ipb بهتون IPB رو پیشنهاد میدم! بین سیستم های موجود بهترین هست