توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنید (index.php) و مشکل مصرف منابع
free-downloadha.com
February 17th, 2015, 21:57
با سلام خدمت دوستان
سایت من ی مشکل داره اینه وقتی با ایندکس پی اچ پی لینک هارو باز میکنم لینک باز نمیشه که هیچ منابع رو هم میبره بالا
فکر میکنم log هارو چک کنید بد نباشه display error رو هم در هاست فعال کنید. تا اررور ها در index.php مشخص بشن.
nginxweb
February 17th, 2015, 23:04
درود
دوست عزیز باید بررسی کنید ببینید در حالت لینک دوم چه پروسه ای در سرور درگیر میشود که لودتون را بالا میبرد سپس اون پروسه trace شود یا مشخص شود مشکل ار جی میباشد
free-downloadha.com
February 17th, 2015, 23:11
فکر میکنم log هارو چک کنید بد نباشه display error رو هم در هاست فعال کنید. تا اررور ها در index.php مشخص بشن.
منظورتون از پوشه logs د رسی پنل هستش و همچنین من مدیر هاست نیستم انجمنم مشکل داره این قسمت رو هم متوجه نشدم در کجای index.php مشخص میشه
درود
دوست عزیز باید بررسی کنید ببینید در حالت لینک دوم چه پروسه ای در سرور درگیر میشود که لودتون را بالا میبرد سپس اون پروسه trace شود یا مشخص شود مشکل ار جی میباشد
خوب مشکل اینجاست که لینک دوم اصلا لود نمیشه وقتی که لود هم میشه سایت ناقص بار گذاری میشه
و همچنین پاسخی که سرور دادن گفتن که فایل php وی بی سئو مصرف بالا داره که بعید میدونم از این باشه
الان چیزی که مهه چطوری میتونم وقتی ادرس دوم رو باز میکنم انجمن به خوبی بیاد بالا و مشکلی با index.php نداشته باشه
pasargad web
February 17th, 2015, 23:16
display_error = on
رو داخل هات اکسس قرار بدین و سایت رو باز کنید تمامی اررور ها در صفحه اصلی نشان داده میشن.
از فایل
logs هم میتونید.
free-downloadha.com
February 17th, 2015, 23:29
این گزینه رو من درسی پنل پیدا نکردم display_error = on
ولی پوشه logs خیلی خطا داخلش داره هر چند روز هم که حذف مکینم بازم ساخته میشه
pasargad web
February 17th, 2015, 23:33
این گزینه رو من درسی پنل پیدا نکردم display_error = on
ولی پوشه logs خیلی خطا داخلش داره هر چند روز هم که حذف مکینم بازم ساخته میشه
display_error = on
رو داخل htaccess وارد کتید.
پوشه logs هم اررور ها رو نشونن میده لازم هست که قبل از پاک کردن اون هارو برسی کنید و اررور هارو رفع کنید.
free-downloadha.com
February 17th, 2015, 23:39
display_error = on
رو داخل htaccess وارد کتید.
پوشه logs هم اررور ها رو نشونن میده لازم هست که قبل از پاک کردن اون هارو برسی کنید و اررور هارو رفع کنید.
قرار دادم ولی چیزی تو سایت نیومدش
فرقی نمیکنه کجای اچ تی اکسس قرار بدم
pasargad web
February 17th, 2015, 23:46
http://www.webhostingtalk.ir/f87/16022/
- - - Updated - - -
و یا این هارو در هات اکسس قرار بدین.
# supress php errors
php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on
php_flag html_errors on
دقیقا همون لینک هایی که توسط اسپایدر ها سرچ میشن تو این خطا ها قرار داره
ولی چطوری میشه اینا رو رفع کردش
iFire
February 18th, 2015, 00:38
احتمالا تو یه دور نا محدود گیر می کنه مثلا ریدایرکت
free-downloadha.com
February 18th, 2015, 00:43
بله تقریبا به همین صورت هستش
ولی موضوع اصلی این بود که لینک ها با index.php اجرا میشه نه اون لینک دیگه لود میشه هم مصرف منابع رو میبره بالا
gar3na
February 18th, 2015, 01:48
بله تقریبا به همین صورت هستش
ولی موضوع اصلی این بود که لینک ها با index.php اجرا میشه نه اون لینک دیگه لود میشه هم مصرف منابع رو میبره بالا
با آرزوی شادمانی
دوست عزیز بر روی ویبولتین vbseo نصب هست؟
free-downloadha.com
February 18th, 2015, 01:51
بله وی بی سئو نصب دارم
gar3na
February 18th, 2015, 01:54
بله وی بی سئو نصب دارم
به ورژن 3.6.1 آپدیت کنید و همچنین تنظیمات اون را یکبار هماهنگ کنید طبق آموزش vbiran
اگر هم آشنایی دارید از تنظیمات بک آپ کنید و پلاگین را غیر فعال کنید و تست کنید ببینید مشکل احتمالا وی بی سئو شما هست.
free-downloadha.com
February 18th, 2015, 01:59
خدمت دوست عزیزم عرض کنم که در حال حاظر وی بی سئو ورژن جدیدش نصب هست
و همچنین فکر نمیکنم اصلا ربطی به وی بی سئو داشته باشه چون ی بار وی بی سئو رو کامل حذف کردم حتی از سی پنل و دیتابس رو هم حذف کردم فایده ای نداشت بازم همون لینکی که گفتم توسط اسپایدر ها مشاهده میشن و منابع رو میبرن بالا
gar3na
February 18th, 2015, 02:06
مشکل مشابه را داشتیم که با بهینه کردن vbseo رفع کردیم که بر روی خزنده گوگل بود ولی گویا شما حذف کردین و رفع نشده به هر حال شاید این لینک کمکی کنه.
آموزش پایین آوردن مصرف منابع زیاد در وی بی سئو vbseo.php (http://www.vbiran.ir/thread82832.html)
free-downloadha.com
February 18th, 2015, 02:10
خیلی ممنون
تمامی این راه هارو رفتم قایده ای نداره
فقط ی راه هست من چطوری میتونم اون لینک هارو ریدایکت کنم به index سایت
یا لینک وقتی با index.php باز میشه به خود سایت ایندکس بشه
خیلی ممنون میشم اگه بتو نید واسه این در خواست من راهی بگین
ms313
February 18th, 2015, 12:55
من دقیقا نفهمیدم چی می خواهید
ولی اگه می خواهید صفحه اول با index.php باز بشه باید forum.php را به index.php و index.php رو به forum.php تغییر نام بدید .
pasargad web
February 18th, 2015, 13:34
دوستان درست میگن ممکن هست از vbseo باشه چون خیلی ها با این مشکل داشتن.