ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دادن دسترسی محدود به کاربران سرور مجازی !!

Mr.Pouria
February 17th, 2015, 20:04
سلام خدمت همه همکاران عزیز ...

من چند سرور برای چند سایت دارم میخواستم بدونم میشه این چنتا سرور رو یکی بکنم و روش یه ویندوز 2008 نصب کنم اما به نوینسده های سایت دسترسی محدود به سرور بدم ؟!

یعنی اینکه مثلا من 4 تا درایو ایجاد میکنم با اسم های A , B , C , D

و چند یوزر با نام های زیر ایجاد میکنم :

Admin

User1

User2

User3

User4

آیا امکانش هست جوری دسترسی برای یوزر ها تعریف کرد که فقط مثلا User1 بتونه درایو A و User2 بتونه درایو B و User3 بتونه درایو C و User4 بتونه به درایو D رو دسترسی داشته باشه و به سایر درایو ها و اطلاعات درایو های دیگه نتونه دسترسی پیدا بکنه ؟!

دلیل این کار اینه که چند سرور جداگانه هزینه بیشتری نصبت به یک سرور داره و هم چنین نیمخاوین همه نویسنده ها بتونن به سایر اطلاعات دست رسی داشته باشن چون اگه یه نویسنده جدید استخدام بشه بخواد مثلا فایل های دریاو D رو پاک بکنه اون زمان میتونه فایل های 3 درایو دیگه رو پاک کنه اما اگه دست رسی نداشته باشه لاعقل فقط فایل های درایو D رو از دست میدیم و مجبور به ریکاوری یک درایو هستیم و نیازی به ریکاوری چندین درایو نیستیم ...

ممنون میشم اگر امکانش هست توضیح بدید ...

pejman_view
February 20th, 2015, 05:55
اصولاً این در لینوکس قابلیت اجرا را دارد اما در ویندوز در تخصصم نیست اما ندیدم داشته باشه

farhadhelix
February 20th, 2015, 10:32
باید ابتدا یوزر هارو از نوع user تعریف کرده و سپس در قسمت security درایو ها یوزر مزبوطه رو برای اقدامات read write و .. تمام آنچه نیاز دارید اضافه کنید

Mr.Pouria
February 20th, 2015, 13:16
ممنون از دوستان برای جلوگیری از دست رسی به کانفینگ و غیره که کاربری نتونه خرابکاری در بخشی از سرور انجام بده میشه از Group Policy استفاده کرد ؟! البته در ویندوز 2008

Rayka
February 20th, 2015, 13:26
سلام بله میشه البته Domain Controller هم لازم بعدش می تونید همه چیز مدیریت کنی مثل نصب / پاک کردن / استفاده از حجم خاصی و .....

farhadhelix
February 20th, 2015, 14:53
کاربرانی که به عنوان user ساخته شوند نمیتوانند خریبکاری انجام دهند.
در صورت نیاز به پیشفرته کردن دسترسی ها از GP استفاده بفرمایید