PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروز خطا در اجرای دستور chown لطفا کمک کنید خیلی واجه

p30pdf
February 17th, 2015, 19:04
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید
در حال پاک سازی اطلاعات به درد نخور خودم روی public_html بودم که برای حذف یه پوشه مجبور به استفاده از دستور chown از طریق ssh بودم که بعد از cd گرفتن و رفتن به پوشه فایل های خودم دستور chown رو به شکل زیر به اشتباه اجرا کردم

chown -R user:user /usr/

که در اینجا منظورم از user کاربری خودم به عنوان ادمین بوده چون من بعد از نصب دایرکت ادمین اکانت جدید درست کردم مدیرش کردم و بعدشم اکانت root رو حذف کردم که مشکلی هم نبوده تا به الان ! که این اشتباه صورت گرفت

بعدشم برای حل مشکل این ها رو زدم
که اینجا فکر می کردم با نوشتن root مشکل حل میشه !

chown root:root /usr/ -R

chown -R root:root /usr/

cd /usr/local/directadmin/scripts

./fix_da_user.sh user user userexample.com

که الان با همون یوزرد و پسورد قبلی وارد دایرکت ادمین میشه اما بقیه سایت ها 500 error میده سایت خودمم همین طور و در ضمن تو لیست یوزر ها یوزر ها رو نشون نمیده دو تا سایت دیگه هم بود و اینکه تیکت ها رو هم نشون نیمده و یه آیکون سبز رنگ تو پنل دایرکت ادمین کنار تیکت ها اومده منظورم وسط سمت سمت چپ هست که نوشته Manage Tickets (http://amoozesh98.com:8352/CMD_TICKET_MANAGE)|NEWTICKETS| این گزینه NEWTICKETS کنار عبارت منیج تیکتس اومده که وقتی میریم تو منیج تیکتس خطای زیر رو تو صفحه مشاهده میشه

Unable to execute your request

Details
Could not read tickets
Unable to get Lock on file:
open error for ./data/admin/tickets.list.lock: Operation not permitted
./data/admin: root:root drwx------, running as diradmin:diradmin

ممنون میشم بگید چه طور مشکل رو حل کنم با تشکر

- - - Updated - - -

در ضمن وقتی که اون دستور رو وارد کرده بودم وارد دایرکت ادمین نمیشد و تو صفحه خطایی که میداد این لینک رو قرار داده بود

http://help.directadmin.com/item.php?id=456

و یه همچین خطایی میداد که زیرشم لینک بالا بود

User ErrorDetailsUnable to determine Usertypeuser.conf needs to be repaired

bahname
February 17th, 2015, 19:51
اول از هم برو تو مسیر زیر
/usr/local/direcadmin
owner ها رو بزار diradmin:diradmin ببین فرقی میکنه.
البته مشکل بزرگ تر از این حرفاس

p30pdf
February 17th, 2015, 20:14
یعنی دوباره با دستور

chown -R user:user directadmin/

منظورتون هست ؟

bahname
February 17th, 2015, 20:29
نه در مسیر
/usr/local/
chown -R diradmin:diradmin directadmin

p30pdf
February 17th, 2015, 21:29
خب الان این کار انجام شده دایرکت ادمین میاد بالا فقط مسئله ای که هست تو قسمت رسیلر اکانت رسیلری که درست کرده بودم رو نشون نمیده ! و اینکه حتی الان وقتی میریم تو لیست یوزر ها لیست یوزر ها رون نشون میده ! با وجود اینکه رسیلر رو نشون نمیده ! اما مسئله اینجاست که سایت بالا نمیاد ! و خطای Error 500 میده که عملا الان php run nemishe اما سطح دسترسی ها درست شدن !

- - - Updated - - -

ببخشید من اشتباه می کنم اصلا رسیلر درست نکرده بودم ! الان مشکل فقط ران نشدن سایت ها هست اصلا من اکانت رسیلر درسته نکرده بودم فقط رفته بودم به تب رسیلر ها و دو تا یوزر اضافه کرده بودم همین ! یعنی رسیلر ایجاد نکرده بودم رفته بودم تو تب رسیلر یه پکیج درست کرده بودم و دو تا دامین ثبت کرده بودم همین که الان اینا حله فقط پی اچ پی اجرا نمیشه که سایت بیاد بالا ! خطا 500 میده

- - - Updated - - -

با تشکر بسیار بسیار فراوان از آقای مهندس مهدی فخر آبادی شاهد دریافت مدرک فنی ( گواهینامه ) از Cpanel بودم چند روز پیش امروز هم این مشکل رو مرتفع کردن دستشون درد نکنه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت