ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در کانفیک سرور اختصاصی

imanegr
August 1st, 2010, 23:04
سلام
من قصد سفارش سرور اختصاصی با مشخصات زیر از xlhost دارم :
cpu : Core 2 Quad Q8200
Hard drive : 160GB HDD
Memory : 2GB DDR2
bandwidth : 2000GB Transfer

و کنترل پنل انتخابی من پلسک هست .

به نظر شما بین ورژن های standard و web edition کدام را انتخاب کنم ؟
برای سرور فوق 32 بیتی باید باشد یا 64 بیتی؟
windows server 2008 standard R2 با نسخه بدون R2 چه فرقی دارد و پیشنهاد می کنید کدام را انتخاب کنم؟

مرسی

TukaNet
August 1st, 2010, 23:39
خوب استاندارد بهتر از وب ادیشن هست

سرور مورد نظر شما هم که فقط 2 گیگ رم داره پس همون 32 بیتی کافی هست

در مورد r1 و r2 هم باید بگم خدمتتون که r1 بر پایه ی ویندوز ویستا هست و r2 هم بر پایه ی سون
البته فکر نکنید شبیه این ویندوزها هستند فقط از سورس مشابهی استفاده شده ولی امکانات کاملا
متفاوت هست ;)

Aria
August 2nd, 2010, 00:08
سلام.

شما 100% رم کم میارید چون ویندوز 2008 به تنهایی 512 مگابایت RAM رو به خودش اختصاص میده و SQL سرور هم 512 مگابایت دیگه و Plesk هم همینطور !

در نتیجه به شما ویندوز 2003 رو پیشنهاد می کنم که کمی کمتر resource مصرف می کنه و برای این سرور ضعیف مناسبتر هست.

با تشکر.

imanegr
August 2nd, 2010, 00:16
سلام.

شما 100% رم کم میارید چون ویندوز 2008 به تنهایی 512 مگابایت RAM رو به خودش اختصاص میده و SQL سرور هم 512 مگابایت دیگه و Plesk هم همینطور !

در نتیجه به شما ویندوز 2003 رو پیشنهاد می کنم که کمی کمتر resource مصرف می کنه و برای این سرور ضعیف مناسبتر هست.

با تشکر.

ولی رم من 2 گیگ هست و احتمال میدم شما رم من رو 1 گیگ فرض کردید .
فکر می کنید برای نصب ویندوز سرور 2008 و پلسک و استفاده از MSSQL Express چه رمی کافی باشد؟

Woshka
August 2nd, 2010, 00:20
تا 4 گیگ رم ویندوز 32 بیتی کافیه
بیشتر 64 بیتی
برای یک وب هاستینگ بین 2 تا 4 گیگ و بیستر ایده عال هستش روی این سیستم عامل البته به بکاپ گیری و تعداد دامنه ها هم بستگی داره

TukaNet
August 2nd, 2010, 00:22
خوب عزیز من وقتی سه تا برنامه ران باشن که هر کدوم حدود 512 مگ رم میگیره از رم شما میمونه 512 مگ
این مقدار برای راه اندازی هاستینگ به هیچ مجه کفاف نمیده ... برای همین بود که آریا 2003 رو پیشنهاد داد

imanegr
August 2nd, 2010, 15:13
ممنون از همه دوستان
فقط یک سوال دیگر : من قصد استفاده از پلسک را دارم و هنگام سفارش سه نوع از این کنترل پنل وجود دارد :
plesk 100 domains
plesk unlimited domains
plesk plus
که این آخری قیمتش 85 دلار هست !
و plesk power pack هم در لیست cp ها نبود .
برای من ساپورت از sql server مهم هست به نظر شما باید از plesk plus استفاده کنم یا همون plesk 100 domain هم از sql server پشتیبانی می کنه؟(چون شنیده بودم برای داشتن امکان MSSQL باید از نسخه power pack استفاده کنم)

sohrab.khan
August 2nd, 2010, 15:30
به نظر من به هیچ وجه تاکید می کنم به هیچ وجه طرف پلسک نرید دلیلش رو کاربرهای حرفه ای این فروم می دونند . یکی از دلایلش پشتیبانی در حد صفر پلسک هست . من خاطره خوشی از پلسک ندارم /

ممنون از همه دوستان
فقط یک سوال دیگر : من قصد استفاده از پلسک را دارم و هنگام سفارش سه نوع از این کنترل پنل وجود دارد :
plesk 100 domains
plesk unlimited domains
plesk plus
که این آخری قیمتش 85 دلار هست !
و plesk power pack هم در لیست cp ها نبود .
برای من ساپورت از sql server مهم هست به نظر شما باید از plesk plus استفاده کنم یا همون plesk 100 domain هم از sql server پشتیبانی می کنه؟(چون شنیده بودم برای داشتن امکان MSSQL باید از نسخه power pack استفاده کنم)

imanegr
August 2nd, 2010, 15:36
به نظر من به هیچ وجه تاکید می کنم به هیچ وجه طرف پلسک نرید دلیلش رو کاربرهای حرفه ای این فروم می دونند . یکی از دلایلش پشتیبانی در حد صفر پلسک هست . من خاطره خوشی از پلسک ندارم /

لطفا بیشتر در مورد مشکلتان با پلسک و دلایل استفاده نکردن از پلسک توضیح دهید .
من قبلا با دات نت پنل هم کار کرده بودم ولی با برخی از web-application ها سازگار نبود و بعضی کارها رو باید دستی از طریق خود ویندوز انجام می دادم .شما چه کنترل پنلی را جایگزین پلسک کردید؟