سلام.
من امروز براتون اموزش ران کردن سرور تیم اسپیک براتون اموزش میدم.
ابتدا باید پوشه سرور تیم اسپیک دانلود کنید.
برای این که مشکل در دانلود پوشه تیم اسپیک نداشته باشید لینک دانلود براتون میذارم.
دانلود teamspeak3 server win32 zip (http://uplod.ir/3gl7i0c7e8r2/teamspeak3-server_win32-3.0.10.3.zip.htm)
بعد از دانلود پوشه تیم اسپیک از طریق سرور مجازی ویندوز
بعد پوشه تیم اسپیک از زیپ در میاریم بعد بازش میکنیم.
بعد روی ts3server_win32 کیلیک میکنید بعد سرور تیم اسپیک ران شده .
بعد یه پسورد میده که میتوانید از طریق YaTQA_2.0 برید .
اگه کار با YaTQA_2.0 بلد نبودید میتوانید از گوگل سرچ کنید در صورت لزوم در این تایپیک مطرح کنید تا براتون توضیح بدیم.
موفق باشید
morteza1200
February 16th, 2015, 23:47
سلام
تا به حال در این انجمن تاپیکی با این موضوع فکر نکنم پیدا بشه ، پس اگر یک تاپیک جامع گرد آوری کنید بهتر میتونه به عزیزان کمک کند
موفق باشید
SabaServer
February 16th, 2015, 23:54
دوست گرامی خیلی ها با مشکل ران کردن تیم اسپیک مواجح شدنند .منم خواستم کمکشون کنم. قصدمون همین هست.
موفق باشید
ErbHosting
February 17th, 2015, 09:23
تیم اسپیک چی هست؟
farhadhelix
February 17th, 2015, 12:27
تیم اسپیک برنامه ای هست برای صحبت و چت همزمان در روم ها یا همان چنل های مختلف.
گیمر ها ، کلن های گیم و برخی از تیم های مختلف اعم از گیم و یا شرکت های خصوصی با نام برنامه teamspeak آشنایی دارند به خصوص بازیکن های گیم هایی نظیر wow و dota
صحبت هنگام بازی یکی از مسائلی هست که افراد زیادی آن را ضروری میدانند .
و همچنین شرکت ها و موسسات که نیاز به برگذاری جلسات و صحبت با همکار های خود را دارند.
تیم اسپیک برنامه ای هست که این امکان رو به شما میدهد که بتوانید علاوه بر صحبت کردن با افراد تیم یا شرکت خود ، از ویژگی های منحصر به فرد دیگر این برنامه استفاده نمایید.
امکاناتی از قبلیل
1-ساخت روم های مختلف با نام های مورد نظر برای جداسازی اتاف های گفتگو
2-اپلود و دانلود فایل های کاربران در اتاق های مختلف در فولدر های مختلف
3-اسفاده از ایکون های زیبا برای اتاف های خود یا همان channel
4-استفاده از آواتار برای خود جهت نمایش به سایرین کاربران.
5-پسورد گذاری روی چنل ها برای ممنوعیت ورود عموم .
6-قابلیت ایجاد رنک ها ی مختلف برای سرور مانند admin - player - memeber - super user و ... و اعطای آن به کاربران در صورت نیاز و همجنین نتظیم دسترسی و حوضه وظایف هر یک از رنک ها به صورت حرفه ای
و کلی ویژگی های دیگر..
نمایی از برنامه تیم اسپیک
http://www.adaptersoft.com/wordpress/wp-content/uploads/Teamspeak2.jpg
ا
SabaServer
February 17th, 2015, 13:56
سلام.
دوست عزیزمون فکر کنم کامل توضیح داد که چه کاربردی داره .
sabaserver-game.ir
February 23rd, 2015, 20:41
بله تیم اسپیک خیلی کارایی هایی زیادی دارد.
dadehban
February 23rd, 2015, 20:46
ممنون از آموزش ...
fati7373
February 26th, 2015, 11:54
سلام بله تیم اسپیک خیلی کارایی مهمی هست.
ولی برای دانلود ان لینک مستقیم میزارم که راحت تر دانلودش کنیم و نصب برنامه خیلی اسان هست.
http://dl.4players.de/ts/releases/3.0.16/TeamSpeak3-Client-win32-3.0.16.exe
موفق باشید.
saba71
March 10th, 2015, 23:08
بله تیم اسپیک کارایی مهم دارد.
ولی من یه مشکلی دارم وقتی سرور تیم اسپیک ران میکنم فقط یدونه تو هر ای پی ران میشه اونم 32 نفره ولی من دیدم تو یه vps چند تا با تعدا متفاوتی ران میکنند.
میشه راهنماییمون کنید.؟؟؟؟
fati7373
March 10th, 2015, 23:11
ولی من یه مشکلی دارم وقتی سرور تیم اسپیک ران میکنم فقط یدونه تو هر ای پی ران میشه اونم 32 نفره ولی من دیدم تو یه vps چند تا با تعدا متفاوتی ران میکنند.
سلام بله شما درست میفرمایید.
اونایی که تو یه سرور مجازی چند تا سرور تیم اسپیک ران میکنند از لایسنس تیم اسپیک استفاده میکنند.
شما باید لایسنس تیم اسپیک داشته باشید.
سوالی بود در خدمتیم
saba71
March 10th, 2015, 23:13
سلام بله شما درست میفرمایید.
اونایی که تو یه سرور مجازی چند تا سرور تیم اسپیک ران میکنند از لایسنس تیم اسپیک استفاده میکنند.
شما باید لایسنس تیم اسپیک داشته باشید.
سوالی بود در خدمتیم
بله اما من یه لایسنس قانونی تیم اسپیک دارم ولی وقتی باهاش ران میکنم چند روز دیگه تیم اسپیک بلک لیست میشود.
نمیدونم دیگه چیکار کنم.
fati7373
March 10th, 2015, 23:17
اون لایسنس که شما استفاده میکنید غیر قانونی هست .
باید لایسنس قانونی خریداری کنید.
farhadhelix
March 10th, 2015, 23:19
در ایران لایسنس قانونی تیم اسپیک ما نداریم . یک سایت بود که حریداری کرده بود که ولی اوننم از بین رفت چون قیمت بالاست و کسی خریداری نمیکنه برای همین همه به لایسنس کرکی رو میارن.
saba71
March 10th, 2015, 23:19
اون لایسنس که شما استفاده میکنید غیر قانونی هست .
باید لایسنس قانونی خریداری کنید.
من از قیمتش خبر ندارم بچه ها لایسنس قانونی تیم اسپیک چند هست؟؟؟
farhadhelix
March 10th, 2015, 23:21
لایسنس قانونی تیم اسپیک علاوه بر طی کردن 7 خان رستم برای ثبت لایسنس.به ازای هر 10 اسلات مبلغ 1.2 دلار باید به شرکت تیم اسپیک بپردازید
saba71
March 10th, 2015, 23:21
چطوری باهاش کار میکنند.؟
fati7373
March 10th, 2015, 23:25
من از قیمتش خبر ندارم بچه ها لایسنس قانونی تیم اسپیک چند هست؟؟؟
معمولا قیمت تو سایت خودش هست.
ولی معمولا 200 هزار تومان هست
- - - Updated - - -
لایسنس قانونی تیم اسپیک علاوه بر طی کردن 7 خان رستم برای ثبت لایسنس.به ازای هر 10 اسلات مبلغ 1.2 دلار باید به شرکت تیم اسپیک بپردازید
سخن شما متین میباشد .
ولی واسه لایسنس قانونی نامحدود که هزینش پرداخت کردید بعدش شما سرور تیم اسپیک ران کنید هزینه ای بعدش نمیدهید.
farhadhelix
March 11th, 2015, 12:28
ما چند توع لایسنس داریم.یک مدل لایسنس شخصیست که از اسمش پیداست.
یک مدل لایسنس هم هست که به ارائه دهنده گان خدمات تیم اسپیک داده میشه این لایسنس به ازای هر 10 اسلات 1.2 دلار باید پرداخت شه که البته در اسلات های بالا تخفیف هم داده میشه.
من چیزی به نام لایسنس قانونی نامحدود ندیدم تا به الان.واضح تر میفرمایید و یا اینکه لینک به فروش لایسنس بدید .
با تشکر
fati7373
March 11th, 2015, 15:30
یک مدل لایسنس هم هست که به ارائه دهنده گان خدمات تیم اسپیک داده میشه این لایسنس به ازای هر 10 اسلات 1.2 دلار باید پرداخت شه که البته در اسلات های بالا تخفیف هم داده میشه.
من چیزی به نام لایسنس قانونی نامحدود ندیدم تا به الان.واضح تر میفرمایید و یا اینکه لینک به فروش لایسنس بدید .
با تشکر
دوست گرامی شما درست میفرمایید . منظورم وقتش نا محدود هست.
مثلا یک ماه دو ماه نیست.
saba71
March 11th, 2015, 15:33
با تشکر
درست میفرماییند ولی من شنیدم که لاینس به مدت نامحدود وججود دارد.
amir.h.s
March 12th, 2015, 01:28
مفید بود. ممنون
saba71
March 15th, 2015, 01:04
سلام.
یه مشکل لطفا همکاران کمک کنند.
وقتی تو تیم اسپیک به کسی درجه میدم میاند هکش میکنند حتی سرور ادمین کوعری هم کیک یا بنشون نمیتونه بکنه.
کمک کنید لطفا
fati7373
March 15th, 2015, 01:19
سلام.
وقتی تو تیم اسپیک به کسی درجه میدم میاند هکش میکنند حتی سرور ادمین کوعری هم کیک یا بنشون نمیتونه بکنه.
کمک کنید لطفا
وارد
YaTQA شده و در قسمت پرمیشنس پرمیشنشو ببندید همه چی حله
farhadhelix
March 15th, 2015, 10:34
سلام.
کمک کنید لطفا
کیک کردن از سرور را پرمیشن i_client_kick_power انجام میده . در صورتی که رنکی این میزان قدرتش با I_client_needed_kick_power رنکی مساوی یا بیشتر باشه میتونه اون رنک رو کیک کنه برای بن هم ban_power و needed_ban_power هست.
nekooee
March 15th, 2015, 11:09
چت تصویری هم اگه میشد باهاش راه انداخت خوب بود.
fati7373
March 15th, 2015, 15:29
چت تصویری هم اگه میشد باهاش راه انداخت خوب بود.
نه ولی قابلیت بیشتری داره .
مخصوصا برای اونایی که بازی انلاین انجام میدهند
farhadhelix
March 15th, 2015, 15:31
تیم اسپیک سروری بر منبای voip ساخته شده است برای همین چت تصویری نمیتونه داشته باشه احتاجی هم ندارند که این قابلیت رو بهش اضافه کنند .
من مدت زمان زیادی هست که با تیم اسپیک کار میکنم
بنابراین اگر سوالی بود دوستان در خدمتم
fati7373
March 15th, 2015, 15:50
تیم اسپیک سروری بر منبای voip ساخته شده است برای همین چت تصویری نمیتونه داشته باشه احتاجی هم ندارند که این قابلیت رو بهش اضافه کنند .
من مدت زمان زیادی هست که با تیم اسپیک کار میکنم
بنابراین اگر سوالی بود دوستان در خدمتم
بله .ایشون یکی از همکار هایی خوب ما در ارایه خدمات تیم اسپیک هستنند.
ولی منم یه مشکل دارم .وقتی با لایسنس قانونی تیم اسپیک ران میکنیم چند دقیقه بعدش تیم اسپیک خود به خود بسته میشه
چطوری باید تنظیمش کرد ممنون میشم بگید.
farhadhelix
March 15th, 2015, 16:28
بله .ایشون یکی از همکار هایی خوب ما در ارایه خدمات تیم اسپیک هستنند.
ولی منم یه مشکل دارم .وقتی با لایسنس قانونی تیم اسپیک ران میکنیم چند دقیقه بعدش تیم اسپیک خود به خود بسته میشه
چطوری باید تنظیمش کرد ممنون میشم بگید.
ممنون از شما بابت تعریف از خدمات ما.
ابتدا باید عرض کنم دوباره که ما در ایران لایسنس قانونی نداریم و به دلیل گرون بودن این لایسنس و شرایط سخت جهت اخد نمایندگی نخواهیمم داشت.
بسته شدن تیم اسپیک دلایل زیادی داره .شما ابتدا داخل فولدر لاگ سرور بروید و تمامی فایل های log را پاک کنید بعد سرور رو اجرا کنید بعد از بسته شدن فایل های لاگ رو برای من بفرستید تا بررسی کنم مشکل از کجاست