penitentamin
February 16th, 2015, 21:54
با سلام
می خواستم از دوستان سوال کنم برای بکاپ گیری خودکار دیتابیس روی Dropbox چه کار باید کنم؟
من خودم با استفاده از این راهنما (http://www.maketecheasier.com/schedule-regular-database-backup-to-dropbox/) می خواستم این کار رو انجام بدم ولی این پیغام رو گرفتم:
Warning: system() has been disabled for security reasons in /home/shiasayc/public_html/backup/backup.php on line 16
به نظر استفاده از دستور system غیر مجاز هستش.
از یه آموزش دیگه هم خواستم استفاده کنم که این بار این ارور رو گرفتم
Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/shiasayc/public_html/temp/backup_dropbox.php on line 18
به نظر دستور exec هم غیر مجاز هستش.
تو یه سایت خارجی دیدم که گفته بود که تو فایل php.ini میشه استفاده از این دستور ها رو فعال کرد.فکر کنم من دسترسی ندارم.به مدیر هاست تیکت زدم که این کار رو انجا بده
سوالات من:
1.این کار (فعال کردن دستور system)از لحاظ امنیتی مشکل نداره؟
2.راه بهتری هست؟
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
با تشکر
پ.ن:
ببخشید اگه تاپیک رو جای درستی نزدم.نمی دونستم دقیقا به کدوم قسمت مربوطه
می خواستم از دوستان سوال کنم برای بکاپ گیری خودکار دیتابیس روی Dropbox چه کار باید کنم؟
من خودم با استفاده از این راهنما (http://www.maketecheasier.com/schedule-regular-database-backup-to-dropbox/) می خواستم این کار رو انجام بدم ولی این پیغام رو گرفتم:
Warning: system() has been disabled for security reasons in /home/shiasayc/public_html/backup/backup.php on line 16
به نظر استفاده از دستور system غیر مجاز هستش.
از یه آموزش دیگه هم خواستم استفاده کنم که این بار این ارور رو گرفتم
Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/shiasayc/public_html/temp/backup_dropbox.php on line 18
به نظر دستور exec هم غیر مجاز هستش.
تو یه سایت خارجی دیدم که گفته بود که تو فایل php.ini میشه استفاده از این دستور ها رو فعال کرد.فکر کنم من دسترسی ندارم.به مدیر هاست تیکت زدم که این کار رو انجا بده
سوالات من:
1.این کار (فعال کردن دستور system)از لحاظ امنیتی مشکل نداره؟
2.راه بهتری هست؟
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
با تشکر
پ.ن:
ببخشید اگه تاپیک رو جای درستی نزدم.نمی دونستم دقیقا به کدوم قسمت مربوطه