PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ای پی اینترانت با اینرنت برخی اپراتور ها

farhadhelix
February 16th, 2015, 23:21
سلام به همگی دوستان.
رنج ای پی 10.201.65.000 که اکثر سرویس دهنده های سرور دارند از اون به عنوان ای پی اینترانت استفاده میکنند قادر با اتصال با gprs نیست(ایرانسل که خودم تست کردم هیچ موقع وصل نشده برخی مشتریان هم گزارش مبین نت و رایتل رو دادند)
الانم که وایمکس ایرانسل من کلا از این شبکه قعطه...
جدا مشکل این اپراتور های با این ای پی ها چیه و منشا از کجاست؟

- - - Updated - - -

از دوستانی که سرور مجازی اینترانتی دارند که ای پی آنها در این رنج میباشد لطفا در صورت امکان ای پی خود را پ.خ بفرمایند برای انحام برخی تست ها و tracing که ببینیم مشکل از کحاست و به دیتا سنتر ارجا بدیم.

RoobinaServer
February 16th, 2015, 23:32
سلام به همگی دوستان.
رنج ای پی 10.201.65.000 که اکثر سرویس دهنده های سرور دارند از اون به عنوان ای پی اینترانت استفاده میکنند قادر با اتصال با gprs نیست(ایرانسل که خودم تست کردم هیچ موقع وصل نشده برخی مشتریان هم گزارش مبین نت و رایتل رو دادند)
الانم که وایمکس ایرانسل من کلا از این شبکه قعطه...
جدا مشکل این اپراتور های با این ای پی ها چیه و منشا از کجاست؟

- - - Updated - - -

از دوستانی که سرور مجازی اینترانتی دارند که ای پی آنها در این رنج میباشد لطفا در صورت امکان ای پی خود را پ.خ بفرمایند برای انحام برخی تست ها و tracing که ببینیم مشکل از کحاست و به دیتا سنتر ارجا بدیم.

ایرانسل که هیچ کلا مشکل داره و ربطی هم به دیتاسنتر نداره شما به 10 تا دیتاسنترم بگی جلوی ایرانسل به قول معروف بال بال بزنند ایرانسل میگه به شما ربطی نداره شبکه خودمه :) :ی

اما برای مشکل با سایر اپراتور ها الان این آیپی در پارس انلاین یا آسیاتک یا شاتل میزبانی نمیشه ؟ فکر کنم یکی از این سه تا باید باشه. !!! اگر نیست کدام مرکز هست ؟

اگر هست شک نکنید که به خاطر سوء استفاده ترافیکی برخی کاربران در این رنج آیپی باعث مسدودیت شده.

se7en-host
February 17th, 2015, 10:24
درسته خیلی از کاربران ما هم مشکل ایرانسل را اعلام کردند
پ خ شد

farhadhelix
February 20th, 2015, 00:29
والا سرور که در پارسانلاین میزبانی میشه ولی این ای پی معلوم نیست مربوط به کی میشه چون whois هم که نمیده.از دیروز هم که کلا وایمکس ایرانسل دسترسیش به ای رنج ای پی ها قطع شده ..
اینترانت هست مثلا.اینطوری میخواستن شبکه داخل کشور رو فقط ملی کنند؟

- - - Updated - - -

از دیروز وایمکس ایرانسل دسترسیش به این ای پی ها باز شد !
جالب اینه که به اپراتون ایرانسل که زنگ زدم کلا زنگ نمیزدم بهتر بود.
میگفتن آقای عزیز! پکت از شبکه ایرانسل خارج نمیشه و ایشون در جواب میفرمودند که مشکل از سایت شماست.میگم آقا سایت نیست سروره باز در آخر اشاره میکردند که سایت شما ...
کلا بگذریم.
ولی همجنان gprs ایرانسل هیج روتی به این رنج ای پی نداره.دوستان کسی اطلاع فنی یا موسخی از این موضوع داره؟