توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در باره سرور HP ProLiant DL360p G8
Mr.Pouria
February 16th, 2015, 12:55
سلام خدمت شما
میخاوستم بدونم به نظر شما سرور HP ProLiant DL360p G8 ارزش خرید و کولو کردن در ایران رو داره ؟!
ممنون میشم نظرتون رو بدید اگرم تو رنج فیمت همین سرور یعنی تا 9 ملیون تومن پیشنهادی دارید (البته سرور نو و دست دوم نمیخوام باشه) ممنون میشم مدلشو پیشنهاد بدید:53:
asrhosting
February 16th, 2015, 13:56
سلام .
بله یکی از بهترین گزینه ها برا مجازی سازی هست .
Mr.Pouria
February 16th, 2015, 13:59
سلام .
بله یکی از بهترین گزینه ها برا مجازی سازی هست .
ممنون از شما ...
من برای مجازی سازی لازمش ندارم و میخوام برای گیم سرور در ایران با اسپانسری مخابرات استفاده کنم !
به نظر شما این سرور پاسخ گوی پلیر های آنلاین در سرور میباشد ؟!
LIAN2
February 16th, 2015, 14:01
سلام
(البته سرور نو و دست دوم نمیخوام باشه)
نو و دست دوم نباشه؟
برای گیم سرور بهتر نیست از Tower های دارای GPU استفاده کنید؟
Mr.Pouria
February 16th, 2015, 14:05
سلام
نو و دست دوم نباشه؟
برای گیم سرور بهتر نیست از Tower های دارای GPU استفاده کنید؟
سلام خدمت شما
منظورم این بود که سرور رو میخوام نو باشه و سرور های دست دوم پیشنهاد داده نشه ...
طی صحبت هایی که انجام دادم متعصفانه دیتاسنتر هاشون امکان نگهداری از Tower را نداره و فقط امکان نگه داری رک هست ...!!
RoobinaServer
February 16th, 2015, 14:07
ممنون از شما ...
من برای مجازی سازی لازمش ندارم و میخوام برای گیم سرور در ایران با اسپانسری مخابرات استفاده کنم !
به نظر شما این سرور پاسخ گوی پلیر های آنلاین در سرور میباشد ؟!
این مدل سرور هم که گفتید خودش 18 مدل هست و مشخص نیست منظورتون دقیقا کدام سرور hp هست، مدل را دقیقتر در تاپیک قرار دهید.(پردازنده و ...)
سلام خدمت شما جناب سجادیه
بله طی صحبت هایی که توی چند روز گذشته با بخش تجاری مخابرات داشتم برای پروژه ای که بهشون ارائه کردم همراه با چندین راه حل موافقیت هال اولیه رو انجام دادن و برای موافقیت نهایی قرار است تا چند روز نهایی اطلاع رسانی کنند ...
این سرور دقیقا مد نظر من هست ...
HP ProLiant DL360p Gen8 Server (http://www8.hp.com/us/en/products/proliant-servers/product-detail.html?oid=5177953#!tab=specs)
مدل دقیق :HP ProLiant DL360p Gen8 E5-2690v2 2P 32GB-R P420i/1GB 8 SFF 750W RPS Svr/S-Buy (748302-S01)
که البته مقداری زم اون اضافه میشه و همچنین سی پی یو دوم ان هم قرار میگیره ...
- - - Updated - - -
چرا داره حوصله ندارند پیچوندند. :)
بله اما خوب از تویحاتشون تا جایی که متوجه شدم فقط بعضی از دیتاسنتراشون اماکن نگه داری Tower داره و دیتاسنتر هایی که مد نظر من هست امکان Tower نداره ...
دیتاسنتر تهران و مشهد Tower را قبول میکنن اما با شرایط خاص ...
RoobinaServer
February 16th, 2015, 14:15
سلام خدمت شما جناب سجادیه
بله طی صحبت هایی که توی چند روز گذشته با بخش تجاری مخابرات داشتم برای پروژه ای که بهشون ارائه کردم همراه با چندین راه حل موافقیت هال اولیه رو انجام دادن و برای موافقیت نهایی قرار است تا چند روز نهایی اطلاع رسانی کنند ...
این سرور دقیقا مد نظر من هست ...
HP ProLiant DL360p Gen8 Server (http://www8.hp.com/us/en/products/proliant-servers/product-detail.html?oid=5177953#!tab=specs)
که البته مقداری زم اون اضافه میشه و همچنین سی پی یو دوم ان هم قرار میگیره ...
- - - Updated - - -
بله اما خوب از تویحاتشون تا جایی که متوجه شدم فقط بعضی از دیتاسنتراشون اماکن نگه داری Tower داره و دیتاسنتر هایی که مد نظر من هست امکان Tower نداره ...
دیتاسنتر تهران و مشهد Tower را قبول میکنن اما با شرایط خاص ...
شما اگر کلا یک مصرف کننده هستید و یک سرور یک یونیت دارید هیچ وقت نباید مستقیم با یک مرکز طرف قرار داد شوید تو ایران.
همه مراکز مخابرات قبول میکنند . شما در شهری که هستید ببینید کدام شرکت با مخابرات شهرتون کار میکنه به آنها بگید 100% میتوانند تاور برای شما قرار بدهند.
در مورد لینکی که دادید مجدد نگاه کنید این لینک برند اصلی هست و زیر آن بخش Select model 18 مدل قرار دارد به این مورد دقت کرده اید ؟
Mr.Pouria
February 16th, 2015, 14:24
شما اگر کلا یک مصرف کننده هستید و یک سرور یک یونیت دارید هیچ وقت نباید مستقیم با یک مرکز طرف قرار داد شوید تو ایران.
همه مراکز مخابرات قبول میکنند . شما در شهری که هستید ببینید کدام شرکت با مخابرات شهرتون کار میکنه به آنها بگید 100% میتوانند تاور برای شما قرار بدهند.
در مورد لینکی که دادید مجدد نگاه کنید این لینک برند اصلی هست و زیر آن بخش Select model 18 مدل قرار دارد به این مورد دقت کرده اید ؟
مدل رو به پست قبلی اضافه کردم ... لینکی که دادم مستقیم مدل رو باز نکرد ...
من هم یه نوع مصرف کننده هستم و هم یه نوع خدمات دهنده !!
متعصفانه در حال حاظر تنهاجایی که به انداضه کافی سر تمامی موارد با ماراه دراه میاد مخابرات هست و شرایطی هم که داره بهمون میده خیلی عالی هست !!
اما با توجه به اینکه شما پیشنهاد نیمکنید قرارداد اسپانسری مخابرات رو قبول کنم با توجه به اینکه شمارو هم قبول دارم میدونم علکی چیزی رو نمیگید .... ممکنه دلیلتون رو بهم بگید ؟!
RoobinaServer
February 16th, 2015, 14:33
مدل رو به پست قبلی اضافه کردم ... لینکی که دادم مستقیم مدل رو باز نکرد ...
من هم یه نوع مصرف کننده هستم و هم یه نوع خدمات دهنده !!
متعصفانه در حال حاظر تنهاجایی که به انداضه کافی سر تمامی موارد با ماراه دراه میاد مخابرات هست و شرایطی هم که داره بهمون میده خیلی عالی هست !!
اما با توجه به اینکه شما پیشنهاد نیمکنید قرارداد اسپانسری مخابرات رو قبول کنم با توجه به اینکه شمارو هم قبول دارم میدونم علکی چیزی رو نمیگید .... ممکنه دلیلتون رو بهم بگید ؟!
خدمات دهنده یعنی چندین سرور دارید و کلی موارد دیگر ...
گفتم که خدمتتون مخابرات پول میگیره کار نمیکنه چه برسه اسپانسری.
مخابرات پولی که از شما بگیره تو جیب کارمندش نمیره که اون کارمند دل بسوزونه.(تازه شما که هزینه هم نمیدید)
اتک داشته باشید میره تا فردا صبح شاید بتوانند جلوش را بگیرند و هزاران دلیل دیگر ...
کلا مخابرات منطقه و کلا خارج تهران قبلا به شما توصیه کردم که به دردتون نمیخوره و نمیشه بیشتر صحبت را بازش کرد ... انشالله خودتان تجربه کنید بهتر دستتون میاد بیشتر نمیشه ذکر کرد سوء تفاهم پیش میاد.
برای مازندران نمیدانم به هم مربوط میشوند یا نه و کمکی از دستشون بر میاد یا نه اما شاید بتواند شرکت نگاه روشن پارس کمکتون بکند تا جایی که مطلع بودم با مخابرات رشت در ارتباط کاری بودند حالا مازندران را اطلاع ندارم شاید بتوانند کمک کنند و پشتیبانیتون را قبول کنند که خیلی اینجوری بهتر خواهد بود.
باتشکر - شریفی
TukaNet
February 16th, 2015, 15:45
@استارتر گرامی!
سروری که مد نظر دارید رو حتما دقیق قیمت کنید چون شاسی خالی این سرور حدود 9 میلیون هست
در راستای پست سایر همکاران باید عرض کنم که مخابرات به این صورت که شما مد نظر دارید پشتیبانی خوبی به شما ارائه نخواهد کرد
ما هم چندین قرارداد با مخابرات استان های مختلف داریم که البته تمام موارد پشتیبانی با خود ماست ولی هرگز کار مثبتی از مخابرات ندیدیم!