ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت خصوصی

wikiphp
February 15th, 2015, 23:35
درود ،دوستان عزیز
من یک سایت میخوام راه اندازی کنم ،ولی میخوام دسترسی عموم به این شکل باشه که،فقط و فقط کاربران بتوانند وارد سایت بشون... ،به طور مثال

به این صورت باشه
وارد سایت بشن (siteman.com) و در ایندکس فیلدها(مشخصات) را وارد کنند،و سپس ارسال کنن،وقتی که من تایید کردم کاربران بتوانند وارد سایت بشون ،یعنی مانند جامعه مجازی،یک سمت فیلد های ثبت نام و یک سمت هم فیلد ورود...،بعد از اینکه تایید کردم وارد بشوند و به طور مثال : (‌sub.siteman.com) وارد این قسمت بشوند و از امکانات استفاده کنند،کسه دیگه ای به هیچ عنوان نتواند وارد شود
اگر هم پیشنهاد دیگه ای دارید ... به این دلایل میخوام استفاده کنم:
1- سایت اصلی(دامنه) ***** نشه،اگرم میشه فقط ساب دامین بشه...
2- سایت چند قسمتی هست،یعنی میخوام حتما کاربر ثبت نام کند،بعد لاگین کنه وارد یک قسمت سایت بشه،بعد ها قسمت های دیگه ای هم اضافه میشه که برای آنها هم به همین صورت میخوام انجام بدم..

s0NY
February 15th, 2015, 23:40
با نیئک می شه چنین جیزی درست کرد مطالب برای اعضا باشه ایندکست رو لینک کنی به ساب ایندکستم ماژول ثبت نام باشه

mohammadzendegi
February 16th, 2015, 08:07
از طریق Cpanel میشه یه لوگین پیج بزاری اول سایتت

wikiphp
February 16th, 2015, 12:41
با نیئک می شه چنین جیزی درست کرد مطالب برای اعضا باشه ایندکست رو لینک کنی به ساب ایندکستم ماژول ثبت نام باشه

وردپرس میخوام...

از طریق Cpanel میشه یه لوگین پیج بزاری اول سایتت

تشکر ،اما روی سرورمجازی بالا آمده و کنترل پنل نداره...

pedrami
February 16th, 2015, 13:01
با سلام دوست عزیز

با ورد پرس شما می تونین این کار رو کنین ، تو تنضیمات قسمت همگانی ، هر کسی می تواند نام نویسی کند را تیک بزنید ، پیش فرض رو هم روی مشترک بگذارید ، بعد افزونه ی theme my login رو نصب کنید .... تو این افزونه تو قسمت امنتیتی (securety) تیک گزینه ی فقط کسانی که وارد شدند بتونین سایت رو ببینین بزنید ... (البته اسم قسمت هایی که گفتم ممکنه درست نباشه ، آخه خیلی وقته ازش استفاده نکردم ، اما سادس برین می تونین همه چی رو پیدا کنین )

این افزونه اجازه می ده به شما که قسمت هایی که کاربر می تونه دسترسی داشته باشه رو تنظیم کنین ...

اگر هم براتون مشگل بود دوست عزیز، باهامون تماس بگیرید (شماره و یاهو تو سایت هست) هر سوالی که دارید سری بتونیم رفع کنیم ...

نوین وب ساز|سئو، هاست، دامنه، نرم افزار سئو، بک لینک گیری،VPS (http://novinwebsaz.ir/)

farhadhelix
February 16th, 2015, 13:26
وردپرس میخوام...

تشکر ،اما روی سرورمجازی بالا آمده و کنترل پنل نداره...

برای پسورد گذاری روی سایت حتما نیاز نیست که کنترل پنل نصب باشد.سایت روی litespeed یا apache بالا میاید.
میتوانید داخل نتظیمات apache کل سایت رو پسور گذاری کنید.

rezaardi
February 16th, 2015, 16:23
در خدمتتون هستم با بهترین کیفیت
با ایدی من در تماس باشید
یاهو : reza_ardii@yahoo.com