توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرینت از خروجی اسکریپت فریر
ebiarmin
February 15th, 2015, 11:31
سلام . اساتید محترم . من میخوام کاربران سایتم ( که از اسکریپت فریراستفاده می کنم ) بتونند بعد از خرید پین کدها یه گزینه ای داشته باشه که بتونند دستور پرینت بدهند . یا بتونند اون خروجی را بصورت فایل پی دی اف دانلود کنند البته میخوام خروجی پین کدها تغییر پیدا کنه به این ثورت . البته نیاز به درج لوگو و اسم کاربر نیست .
25115
__coma__
February 15th, 2015, 11:59
فکر کنم سایت سافت ایران برات برنامه نویسی کنه
http://softiran.orrg
من خودم ماژول های اختصاصی رو اینجا مینویسم.جناب اسماعیلیان هم تایید میشه
ebiarmin
February 15th, 2015, 15:15
با تغییر کد میشه این کارو کرد نیازی به افزونه نباشه ؟ . من خودم یه کارایی روش انجام دادم اما نتونستم صفحه رو اندازه a4 در بیارم . اما ببینم کسی تا حالا اینکارو انجام داده یا بتونیم باهم انجامش بدیم
- - - Updated - - -
فکر کنم سایت سافت ایران برات برنامه نویسی کنه
http://softiran.orrg
من خودم ماژول های اختصاصی رو اینجا مینویسم.جناب اسماعیلیان هم تایید میشه
ببخشید هزینه ماژول چقدر میشه ؟
yourhosting
February 15th, 2015, 15:19
درصورت تمایل میتونیم با قیمت مناسب واستون بنویسیم
موفق باشید
ebiarmin
February 15th, 2015, 15:27
:-? خوب هزینه رو بفرمایید ..
AliFatehi
February 15th, 2015, 22:08
با سلام از طریق یاهو داخل امضا با بنده تماس بگیرید
تا خدمتتون عرض کنم
saeed.spore
February 16th, 2015, 00:34
اگه کمی جستوجو در نت کنید به دستورات جالبی پیدا میکنید واسه پریت که با قرار دادن دستور پرینت php در همان اسکریپت میتونید دکمه print یا PDF را قرار بدید اما
PDF ذکر کنم نیاز به یه استایل از پیش ساخته شده است تا UTF به سادگی قبول کنه البته بعضی از اساتید ورشای خودشتونا دارند بنده این روشا میپذریم چون یک بار کامل اوکی کنیم بهتر از اینکه مدام ارور رفع کنیم
ms313
February 16th, 2015, 02:05
Pdf کردن سخته از جاوا اسکریپت جهت پرینت گرفتن استفاده کنید .
مرسی از راهنماییتون . ولی من میخوام ساختار خروجی هم تغییر کنه .اخه اینطوری کل سایتو پرینت میگیره یعنی هدر سایت هم پرینت گرفته میشه .
میخوام این صفحه با کمی تغییرات در سایت و جدا از سایت پرینت گرفته بشه .
25125