ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست کلود ( رایانش ابری )

jackhaman
February 14th, 2015, 20:43
سلام خدمت دوستان کسی به غیر از آلما هاست ؛
میتونه هاست کلود یعنی همراه با رایانش ابری ارائه بده ؟
آلما هاست با شرایط خاصی بهم میدن که از جمله هزینه 2.5 پوندی آی پی هست که منصرفم میکنه از خرید ( البته میدونم قیمت درست هست و منصفانه جون از رد استیشنه )
ولی با توجه به نیاز و بودجه ی من نیست .
اگر کسی داره ممنون میشم آفر بده .
آی پی اختصاصی و دی ان اس اختصاصی هم نیاز
یه هاست سی پنل + هاست دایرکت ادمین.
کشور مد نظر نیست زیاد آپ تایم مهمه و سرعت .
با تشکر

jahromweb
February 14th, 2015, 20:47
باسلام
بهترین انتخاب : پارس پک!
توجه : ممکن هست افر های هاست ابری به شما داده بشه اما توجه کنید که منظورشون استفاده از سیستم عامل cloudlinux هست و نه رایانش ابری
موفق باشید

jackhaman
February 14th, 2015, 21:16
باسلام
بهترین انتخاب : پارس پک!
توجه : ممکن هست افر های هاست ابری به شما داده بشه اما توجه کنید که منظورشون استفاده از سیستم عامل cloudlinux هست و نه رایانش ابری
موفق باشید
بله خودم میدونم این مورد رو .
و هواسمم هست :d
پارس پک رو هم یه بررسی میکنم .ممنونم از پیشنهادتون

downloaddl
February 14th, 2015, 21:33
بله خودم میدونم این مورد رو .
و هواسمم هست :d
پارس پک رو هم یه بررسی میکنم .ممنونم از پیشنهادتون

اگر کسی به شما گفت هاست من ابری باور نکنید
معمولا ایرانی ها به اکانتی که در Cloudlinux ساخته میشه میگن هاست ابری
راه اندازی سرور های ابری هزینه بالایی داره و من تو این چند سال که دارم فعالیت می کنم ندیدم کسی هاست ابری واقعی ارائه بده ( سرویس دهنده های ایرانی )
ولی چندین سال هست که پارس پک در این موضوع در حال فعالیت هست
اگر هاست ابری واقعی نیاز دارید از سرویس دهنده های خارجی استفاده کنید.

jackhaman
February 14th, 2015, 21:41
اگر کسی به شما گفت هاست من ابری باور نکنید
راه اندازی سرور های ابری هزینه بالایی داره و من تو این چند سال که دارم فعالیت می کنم ندیدم کسی هاست ابری واقعی ارائه بده ( سرویس دهنده های ایرانی )
ولی چندین سال هست که پارس پک در این موضوع در حال فعالیت هست
اگر هاست ابری واقعی نیاز دارید از سرویس دهنده های خارجی استفاده کنید.
ممنونم صادق جان؛ در جریان هستم خودم
الان آلما هاست و پارس پک در این مورد توی ایران هستند ؛ اما من دنبال گزینه های بیشتری روی میزم :)

- - - Updated - - -

اگر خارجی میشناسید که ارائه بدید بگید ممنون میشم. هزینه هم نجومی نباشه :)

downloaddl
February 14th, 2015, 21:46
ممنونم صادق جان؛ در جریان هستم خودم
الان آلما هاست و پارس پک در این مورد توی ایران هستند ؛ اما من دنبال گزینه های بیشتری روی میزم :)

- - - Updated - - -

اگر خارجی میشناسید که ارائه بدید بگید ممنون میشم. هزینه هم نجومی نباشه :)

هزینه سرویس های ابری معمولا بالا تر از سرویس های معمولی هست
اگر براتون هزینه مهمه بهتر که در سرویس دهنده های معمولی به دنبال سرویس مورد نظر باشید

در مورد آلما هاست اطلاعاتی ندارم ولی اینو میدم که یکی از سرویس دهنده های خوب ایرانی هست.

jackhaman
February 14th, 2015, 22:25
انگار هیچ کدوم از دوستان نیستن :d

yastheme
February 14th, 2015, 22:30
همانطور که دوستان گفتند تو ایران سرویس ابری مورد نظر شما ارائه نمیشه, تنها موردی که دوستان اشاره کردند پارس پک بود ولی پارس پک هم سرویس مد نظر شما رو ارائه نمیده؛ پارس پک هم کلود لینوکس است با این تفاوت که خود کاربر می تواند مقدار رم و سی پی رو را به صورت آنلاین مشخص کند و ارتقا دهد و همچنین قابلیت انتقال سایت به صورت آنلاین با یک کلیک در عرض چند دقیقه از سرور ایران به اروپا و بلعکس را دارد(سایت همزمان بر روی دو سرور نیست).

اما جالبتر اینه که تو سرویس دهنده های خارجی هم سرویس مد نظر شما به راحتی پیدا نمیشه و اصولا هیچ کس برای هاست اشتراکی چنین سرویسی ارائه نمیدهد؛ پردازش ابری برای دارندگان سرور است؛ اگر سایت شما پر بازدید و سنگین است می توانید دو یا چند سرور اجاره کنید و پردازش ابری را پیاده سازی کنید و در غیر اینصورت برای کاربر اشتراکی هیچ تفاوتی ندارد که سرویس دهنده آن از چند سرویس ابری استفاده کند یا یک سرور چرا که باز میزان استفاده از منابع محدود است!
پردازش ابری زمانی کاربرد دارد که سخت افزار یک سرور برای سایت شما کافی نباشد! من فکر نمی کنم در هیچ هاستینگی اجازه داده شود که یک وب سایت از کل منابع آن سرور استفاده کند!

jahromweb
February 14th, 2015, 22:47
همانطور که دوستان گفتند تو ایران سرویس ابری مورد نظر شما ارائه نمیشه, تنها موردی که دوستان اشاره کردند پارس پک بود ولی پارس پک هم سرویس مد نظر شما رو ارائه نمیده؛ پارس پک هم کلود لینوکس است با این تفاوت که خود کاربر می تواند مقدار رم و سی پی رو را به صورت آنلاین مشخص کند و ارتقا دهد و همچنین قابلیت انتقال سایت به صورت آنلاین با یک کلیک در عرض چند دقیقه از سرور ایران به اروپا و بلعکس را دارد(سایت همزمان بر روی دو سرور نیست).

اما جالبتر اینه که تو سرویس دهنده های خارجی هم سرویس مد نظر شما به راحتی پیدا نمیشه و اصولا هیچ کس برای هاست اشتراکی چنین سرویسی ارائه نمیدهد؛ پردازش ابری برای دارندگان سرور است؛ اگر سایت شما پر بازدید و سنگین است می توانید دو یا چند سرور اجاره کنید و پردازش ابری را پیاده سازی کنید و در غیر اینصورت برای کاربر اشتراکی هیچ تفاوتی ندارد که سرویس دهنده آن از چند سرویس ابری استفاده کند یا یک سرور چرا که باز میزان استفاده از منابع محدود است!
پردازش ابری زمانی کاربرد دارد که سخت افزار یک سرور برای سایت شما کافی نباشد! من فکر نمی کنم در هیچ هاستینگی اجازه داده شود که یک وب سایت از کل منابع آن سرور استفاده کند!
باسلام
حرف های شما تایید میشود
اما تا جایی که من اطلاع دارم (شاید اشتباه باشه) پارس پک از خدمات رایانش ابری دیتاسنتر تبیان استفاده میکنه
و به صورت واضح هم 1000 جای سایت نوشته که به صورت رایانش ابری هست
-------------------------------------------------------------------------------
درمور تبیان :

خدمات PCC
در صورتی که مشتری سخت افزار تهیه کرده باشد نیز میتواند از خدمات رایانش ابری تبیان استفاده کند. برای این کار مشتریان سخت افزارهای خود را در قالب collocation در مرکز داده تبیان واحد تهران، یا واحدی که از لحاظ فیزیکی به مشتری نزدیک تر است نگهداری می کنند. کارشناسان مرکز داده از طریق نرم افزارهای مجازی سازی(KVM، VMware، Xen) سخت افزارهای مشتریان (ذخیره سازی و محاسبات) را مجازی کرده و سپس با لایه مجازی شبکه ای ترکیب میکنند و آن را به سامانه رایانش ابری تبیان متصل میکنند. مشتری قادر خواهد بود از طریق پورتال مدیریت خدمات رایانش ابری تبیان، بر روی سخت افزارهای خود ماشین مجازی بسازد. مدیریت سرورهای مشتری کاملا به عهده کارشناسان مرکز داده خواهد بود و تنها واسطی که مشتری از طریق آن کار میکند، پورتال مدیریت خدمات است. امکان ترکیب خدمات با VPC (مدل ترکیبی یا Hybrid Cloud) وجود دارد.

- - - Updated - - -

لینک های مربوطه :
http://tebyanidc.com/fa/?page_id=348
http://parspack.com/cloud-hosting

yastheme
February 14th, 2015, 22:50
برخی امکانات پنل ابر هاستینگ (http://parspack.com/cloud-hosting/features-and-tools) :
- انتقال سایت به یک موقعیت دیگر بدون وقفه ( ایران ، اروپا )
- مدیریت پشتیبانی و بازیابی ( Backup and Restore )
- پشتیبانی از دایرکت ادمین ( Directadmin )
- مدیریت رایگان و ساده نام دامنه ( Free and Easy DNS Management )
- ارتقای سخت افزار مورد نیاز بصورت خودکار
- نمودار های مصرف شامل، میزان استفاده از CPU ، RAM ، پهنای باند ، تعداد بازدید در لحظه و تعداد بازدیدهای ناموفق

دقیقا خود پارس پک هم حرف منو تایید می کنه؛ هیچ جایی اسمی از رایانش یاپردازش ابری نیست! سایتش هست می تونید ببینید. هاست ابری یعنی اینکه شما میزان منابع مشخص دارید و به همان اندازه هزینه می کنید! اگه این تعریف غیر از کلود لینوکسه بفرمایید سایتشو بررسی کنید. شاید سرویس پردازش ابری داشته باشند ولی برای هاست اشتراکی آن چنین نیست.
این موردی هست که من قبلا هم در موردش تحقیق کرده بودم؛ متاسفانه اکثر کاربران؛ تفاوتی بین هاست ابری؛ پردازش ابری؛ لود بالانسینگ و... قائل نمی شوند

jahromweb
February 14th, 2015, 23:32
باتشکر
اما در سایتشون خیلی روی "رایانش ابری" تاکید شده
من در این مورد یک تیکت بهشون میزنم و دقیق میپرسم که ایا بجز استفاده از cloudlinux از سرور رایانش ابری برای ارائه خدمات میزبانی وب استفاده شده یا خیر
باتشک از توضیحات شما

api
February 14th, 2015, 23:45
اما در سایتشون خیلی روی "رایانش ابری" تاکید شده

با تمامی این حرف ها مخالفم

برای رایانش ابری ، ابتدا هدف مجموعه رو مشخص میکنن و بعد سیستمش رو پیاده سازی می کنن . برای مثال سیستم وان درایو مایکروسافت که به صورت ابری فایل ها رو میزبانی میکنه
کلاد لینوکس دقیقا کار رایانش ابری رو می کنه . رایانش ابری به معنی داشتن یک منبع بزرگ و تقسیم کردن اون بین یوزرهای کوچکتر هست ، به طوری که هر کاربر منابع اختصاصی مخصوص به خود رو داشته باشه و به همون اندازه هزینه پرداخت کنه .

از نظر شما مفهوم واقعی هاست و رایانش ابری چی هست ؟!

خیلی از دوستان کلاستر رو با کلاد اشتباه میگیرن !

jahromweb
February 14th, 2015, 23:48
با تمامی این حرف ها مخالفم

برای رایانش ابری ، ابتدا هدف مجموعه رو مشخص میکنن و بعد سیستمش رو پیاده سازی می کنن . برای مثال سیستم وان درایو مایکروسافت که به صورت ابری فایل ها رو میزبانی میکنه
کلاد لینوکس دقیقا کار رایانش ابری رو می کنه . رایانش ابری به معنی داشتن یک منبع بزرگ و تقسیم کردن اون بین یوزرهای کوچکتر هست ، به طوری که هر کاربر منابع اختصاصی مخصوص به خود رو داشته باشه و به همون اندازه هزینه پرداخت کنه .

از نظر شما مفهوم واقعی هاست و رایانش ابری چی هست ؟!

خیلی از دوستان کلاستر رو با کلاد اشتباه میگیرن !
سلام
همکار عزیز پیشنهاد میکنم کمی درمورد رایانش ابری مطالعه کنید :
رایانش ابری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد (http://fa.wikipedia.org/wiki/رایانش_ابری)

api
February 14th, 2015, 23:56
سلام
همکار عزیز پیشنهاد میکنم کمی درمورد رایانش ابری مطالعه کنید :
رایانش ابری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد (http://fa.wikipedia.org/wiki/رایانش_ابری)

رایانش ابری موضوعی پایان نامه دانشگاه من بوده و در موردش اطلاعات لازم رو دارم
مقاله ای هم که دادید دقیقا بیانگر همین چیزی بود که گفتم

مدل رایانشی بر پایهٔ شبکه‌های رایانه‌ای (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C_%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8 %A7%DB%8C) مانند اینترنت (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA) است که الگویی تازه برای عرضه، مصرف و تحویل خدمات رایانشی (شامل زیرساخت (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA)، نرم‌افزار (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%B1%D9%85%E2%80%8C%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A 7%D8%B1)، بستر (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1)، و سایر منابع رایانشی) با به کارگیری شبکه ارائه می‌کند

دقیقا این چه مفهومی رو داره میرسونه ؟!
کجای این بحث میگه کلادلینوکس رایانش ابری رو نقض میکنه یا ابری نیست ؟!
ممکنه چیزی باشه که من ازش بی اطلاع هستم . ممنون میشم با دلایل مستند برام روشن کنید .

yastheme
February 15th, 2015, 00:10
"با به کارگیری شبکه" دقیقا این بخشش نقض می کنه و میگه با رایانش ابری با کلود لینوکس فرق می کنه!!
رایانش ابری حد اقل یه دو سخت افزار جدا از هم داره که در بستر یک شبکه یک پردازش را انجام میدهند و همانند یک سخت افزار واحد عمل می کنند!

- - - Updated - - -

کلا اصطلاح کلود فقط در بستر شبکه کاربرد داره؛ ما رو یه سخت افزار نمی تونیم سرویس کلودی داشته باشیم؛ کلودلینوکس فقط یه اسمه! هیچ فناوری کلود اینجا استفاده نشده, منابع مدیریت شده که اتفاقا خیلی خوب هست و خود من هم استفاده می کنم ولی مباحث کلود کلا داستانشون جداست.

api
February 15th, 2015, 00:11
"با به کارگیری شبکه" دقیقا این بخشش نقض می کنه و میگه با رایانش ابری با کلود لینوکس فرق می کنه!!
رایانش ابری حد اقل یه دو سخت افزار جدا از هم داره که در بستر یک شبکه یک پردازش را انجام میدهند و همانند یک سخت افزار واحد عمل می کنند!

میشه گفت در رایانش ابری به اصطلاح هیچ وقت سقف نداریم و همیشه قابل ارتقا هست .

اما سوال اینجاست که کاربر برای مثال از 100 گیگ رم که بیشتری نیاز نداره ؟! چه اهمیتی داره که حتما رایانش ابری ! باشه یا نباشه !؟

jahromweb
February 15th, 2015, 00:12
رایانش ابری موضوعی پایان نامه دانشگاه من بوده و در موردش اطلاعات لازم رو دارم
مقاله ای هم که دادید دقیقا بیانگر همین چیزی بود که گفتم

دقیقا این چه مفهومی رو داره میرسونه ؟!
کجای این بحث میگه کلادلینوکس رایانش ابری رو نقض میکنه یا ابری نیست ؟!
ممکنه چیزی باشه که من ازش بی اطلاع هستم . ممنون میشم با دلایل مستند برام روشن کنید .
دوست عزیز من چیزی از خودم ندارم فقط بر اساس چیزایی که خوندم حرف میزنم
Cloudlinux vs Cloud hosting?Is cloudlinux the same as cloud hosting? Definitely not, cloudlinux is an operation system while cloud hosting is based on cloud computing technology that uses multiple hosting servers.
همچنین این تاپیک هم میتونه خوب باشه
CloudLinux Hosting vs. Cloud Hosting - Cloud Hosting - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1044159)

AlmaHost
February 15th, 2015, 00:15
باسلام
Cloud Linux هم كار رايانش ابري يا كلود كامپيوتينگ رو انجام ميده، ولي چون اكثرا در ايران از يك سرور استفاده ميكنند اگر سخت افزار سرور مشكل پيدا كند كل سرويس دان ميشه و اين عملا خلاف كلود بودن هست. ما مفتخر هستيم كه اين سرويس را در ايران بر پايه open stack ارائه ميدهيم
فيلم زير را تماشا كنيد
رایانش ابری آلما هاست - آلما کامپیوت (http://www.aparat.com/v/MZoXm)
موفق و پيروز

yastheme
February 15th, 2015, 00:23
میشه گفت در رایانش ابری به اصطلاح هیچ وقت سقف نداریم و همیشه قابل ارتقا هست .

اما سوال اینجاست که کاربر برای مثال از 100 گیگ رم که بیشتری نیاز نداره ؟! چه اهمیتی داره که حتما رایانش ابری ! باشه یا نباشه !؟
میزان استفاده فقط یک سمت این داستان است؛ شاید هم میزان مصرف سی پی یو و رم بیشتر از این مقدار نیاز داشته باشند؛
شاید شما دوست نداشته باشید که یک مشکل سخت افزاری روند پردازش شما را مختل کند! چرا که سخت افزار های کمکی نقش جایگزین را نیز بازی می کنند!
در کل رایانش ابری چیزی نیست که تو مسئله هاستینگ زیاد بشه بهش توجه کرد چون نیاز خاصی به اون نداریم! متاسفانه ما کاربرد سرور فقط تو هاستینگ مورد بررسی قرار میدیم!

بیشتر مورد کلود که تو هاستینگ اهمیت داره لود بالانسینگ هست؛ اونم از طریق چند سرور در نقاط مختلف جغرافیایی! که بازدید کنندگان از نزدیک ترین سرور به خودشون اطلاعات رو لود کنند؛همچنین بار ترافیکی و پهنای باند بین چند سرور تقسیم میشه و از کار افتادن یک سرور باعث از کار افتادن کل سرویس نمیشه. مباحث کلود تو زیر شاخه ها به هم شباهت های زیادی دارند ولی متفاوت هستند! مثلا این توضیحی که دادم نوعی رایانش ابری به حساب میاد ولی همش نیست!

در کل بهتره یه متخصص در این خصوص نظر کامل بدهند و شاید تخصص من در اون اندازه نباشه اما به هر حال نرم افزار کلود لینوکس باعث نمیشه که شما یک تکنولوژی ابری داشته باشید!

AlmaHost
February 15th, 2015, 01:37
سلام
مجدد برای آن دسته از عزیزان که میخواهند با کلاد بر روی بستر اپن استک آشنا شوند فیلم اموزشی فارسی
almacompute (http://www.aparat.com/result/almacompute)
البته روی youtube با همین عنوان فیلم های کامل تری قرار دادیم ولی کلا به دلیل هزینه بالا کاربران ایرانی کمتر استقبال کردند و فعلا در خارج از کشور در حال سرویس دهی هستیم
و اگر کسی بخواهد در داخل پیاده سازی کند آماده همکاری کامل
موفق وپیروز و طلب بخشش از استارتر

Netfollower
February 15th, 2015, 02:41
خیلی جالب است بعضی از دوستان
سواد فنی ندارند و بقیه همکاران را زیر سوال میبرند
یعنی فکر میکنند همه مثل خودشان نمایندگی دارند و با 19 سال سن دارند هاست میفروشند !!!
به عنوان یکی از قدرتمندترین کسانی که هاست ابری ارائه میکنند در ایران
یوگیگ و سنترال هاستینگ و....... خیلی معتبر هستند کی گفته فقط یک سایت در ایران کلود واقعی ارائه میدهید/؟؟؟
جدا جای تاسف دارد دوستان لطفا اگر خودتان توانایی ندارید بقیه همکاران را با خودتان یکی نکنید !!!

البته استارتر عزیز پیشنهاد میکنم حتما قبل از خرید یک تحقیقی بکنید
الان خیلی ها هستند صرفا به اسم کلود به شما سرویس عادی میدهند

downloaddl
February 15th, 2015, 14:19
خیلی جالب است بعضی از دوستان
سواد فنی ندارند و بقیه همکاران را زیر سوال میبرند
یعنی فکر میکنند همه مثل خودشان نمایندگی دارند و با 19 سال سن دارند هاست میفروشند !!!
به عنوان یکی از قدرتمندترین کسانی که هاست ابری ارائه میکنند در ایران
یوگیگ و سنترال هاستینگ و....... خیلی معتبر هستند کی گفته فقط یک سایت در ایران کلود واقعی ارائه میدهید/؟؟؟
جدا جای تاسف دارد دوستان لطفا اگر خودتان توانایی ندارید بقیه همکاران را با خودتان یکی نکنید !!!

البته استارتر عزیز پیشنهاد میکنم حتما قبل از خرید یک تحقیقی بکنید
الان خیلی ها هستند صرفا به اسم کلود به شما سرویس عادی میدهند

لطفا برای من رایانش ابری توضیح بدین ؟!

تمامی کسایی که در این تاپیک شرکت کردن
بر این اتقاد دارند که رایانش ابری در ایران به صرفه نبود و 98 % کسایی که تبلیغات سیستم رایانش ابری میکنند از سیستم عامل Cloudlinux بر روی یک سرور استفاده می کنند.

پس چرا کسی افری پیشنهادی چیزی برای هاست ابری نداد؟

بهتون پیشنهاد می کنم این لحن ( لهن یا ... ) تون رو عوض کنید
در غیر این صورت در روابط خود با دوستان و آشنایان و تمامی موجودات زنده و تمامی کاربران و ..... به مشکل خواهید خورد.

jackhaman
February 15th, 2015, 15:12
باید عرض کنم پارس پک هم کلود لینوکس هست و کلود ابری نیست که مد نظره بنده بود .
ممنونم از تمامی دوستانی که در این تایپیک شرکت کردن ؛
از جمله دوستانی که اطلاعات کاملتری دادند به بنده و دیدم رو باز تر کردن .
تحقیقات کاملی نسبت به کلود داشتم و نتجیه گیری هایی کردم .
ممنون میشم مدیران عزیز تایپیک رو بببند .
با تشکر

Netfollower
February 15th, 2015, 15:27
لطفا برای من رایانش ابری توضیح بدین ؟!

تمامی کسایی که در این تاپیک شرکت کردن
بر این اتقاد دارند که رایانش ابری در ایران به صرفه نبود و 98 % کسایی که تبلیغات سیستم رایانش ابری میکنند از سیستم عامل Cloudlinux بر روی یک سرور استفاده می کنند.

پس چرا کسی افری پیشنهادی چیزی برای هاست ابری نداد؟

بهتون پیشنهاد می کنم این لحن ( لهن یا ... ) تون رو عوض کنید
در غیر این صورت در روابط خود با دوستان و آشنایان و تمامی موجودات زنده و تمامی کاربران و ..... به مشکل خواهید خورد.

با عرض درود

قبلا هم اشاره کردم محتوای پست افراد تنها به خود شخص و مدیرا اینجا مربوط است
نه یک یوزر عادی پس درنتیجه مجتوای ارسال بنده به شما ربطی ندارد میتوانید گزارش کنید

فکرنمیکردم سخنان من اینگونه شمارا تحت تاثیر قرار دهد دوست گرامی
خب درهرصورت معلوم است مفهومم رو خوب رسانده ام که اینگونه شاکی شدید

مورد بعدی پیشنهاد میکنم کمی املای 5 دبستان را مطالعه بفرمایید ( لحن است نه لهن ) برای ورود به دانشگاه نیازتان می شود
درضمن با وجود اینکه بنده کارم اصلا هاستینگ و سرور و... نیست
اما اعمال و اطلاعاتم هم با توجه به توضیحات و تعریفات و سرچ گوگل و فروش هاست با نمایندگی چندهزارتومانی
و ساختن مولتی یوزر برای لایک پستای خودم و.... مثل عزیزان نیست : )))

موفق باشید

پ.ن:

شخص وقتی با دوستان و.... به مشکل برمیخورد که پشت سر آن ها صحبت کند
نه اینکه نظر واقعی اش را اعلام کند

s.w.a.t
February 15th, 2015, 18:41
با عرض درود

قبلا هم اشاره کردم محتوای پست افراد تنها به خود شخص و مدیرا اینجا مربوط است
نه یک یوزر عادی پس درنتیجه مجتوای ارسال بنده به شما ربطی ندارد میتوانید گزارش کنید

فکرنمیکردم سخنان من اینگونه شمارا تحت تاثیر قرار دهد دوست گرامی
خب درهرصورت معلوم است مفهومم رو خوب رسانده ام که اینگونه شاکی شدید

مورد بعدی پیشنهاد میکنم کمی املای 5 دبستان را مطالعه بفرمایید ( لحن است نه لهن ) برای ورود به دانشگاه نیازتان می شود
درضمن با وجود اینکه بنده کارم اصلا هاستینگ و سرور و... نیست
اما اعمال و اطلاعاتم هم با توجه به توضیحات و تعریفات و سرچ گوگل و فروش هاست با نمایندگی چندهزارتومانی
و ساختن مولتی یوزر برای لایک پستای خودم و.... مثل عزیزان نیست : )))

موفق باشید

پ.ن:

شخص وقتی با دوستان و.... به مشکل برمیخورد که پشت سر آن ها صحبت کند
نه اینکه نظر واقعی اش را اعلام کند

باسلام
زمانی که دارید در یک انجمن عمومی فعالیت میکنید محتوای پست شما به کاربران انجمن هم ارتباط پیدا میکند، مثل این میماند که یک نفر در یک جامعه ***ی کند و بگوید که به کسی ربطی ندارد ***ی میکنم، فقط به خودم و پلیس مربوط است! (صرفا مثال بود)
موفق باشید