توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از شرکت دیگر به ریسلو.مهم
roozbeh837
February 13th, 2015, 12:09
با سلام خدمت دوستان بنده دامنه های ca وit وde رو از شرکت دیگه دارم انتقال میدم به ریسلو حالا ریسلو مشخصات از قبیل کد پستی و شماره تماس و ادرس میخواد فقط واسه تایید اکانت.
نه تماسی نه ارتباطی هستش با اون مشخصات فقط واسه تایید کاستومر هستش
از دوستان کسی میتونه کمکم کنه مورد خیلی مهمه.
gar3na
February 13th, 2015, 19:26
با درودی بی پایان
طبق قرارداد منعقد شده بین رجیسترار Resello و موسسه ICANN تمامی دامنه های تحت پوشش این رجیسترار تابع قوانین ICANN خواهند شد.
این قرارداد از تاریخ 1 سپتامبر 2014 اجرایی شده و بر همین اساس می بایست به موارد زیر توجه کنید.
1- کلیه اطلاعات در هنگام ثبت دامنه باید بصورت کاملا حقیقی و صحیح وارد شود.
2- هنگام تغییر اطلاعات نیز باید بصورت کاملا حقیقی و صحیح وارد شود.
پس از ثبت دامنه، توسط رجیسترار یک پیغام تاییدیه انگلیسی به ایمیل شخص ثبت کننده ارسال می شود که باید با کلیک بر روی لینک فعالسازی آن احراز هویت را انجام داد در غیر این صورت دامنه فعال نمی شود و تا آن زمان، پیغام pending validation در صفحه دامنه نمایش داده می شود.
پس از کلیک بر روی ایمیل تاییدیه، دی ان اس های شما به طور اتوماتیک ست می شوند.
در کل مشکل خاصی نیست و مشخصات را وارد کنید و ایمیل ارسالی را تائید کنید.
roozbeh837
February 13th, 2015, 19:30
خب مشکل همینجاس بنده مشخصات حقیفی صحیح ندارم. ممنون میشم کمک کنید که اوکی کنم این انتقال هارو
gar3na
February 13th, 2015, 19:41
ببینید دوست عزیز این قانون سراسری هست و همان مکان قبلی هم شما در حال حاضر هستید هم باید مدارک را داشته باشید
چون این قانون جدید هست ، که در مورد دامین های که از قبل ثبت شده هم صدق میکند .
اما نظر شخصی بنده مشکلی برای انتقال ندارید چون از شما مدرکی خواسته نمیشه و در کل من ندیدم تا حالا مدرکی خواسته باشه رسیلو.
اما در آینده اگر به ارسال مدرک گیر کنید در مواردی همچون هک شدن دامین و ربوده شدن تخلفات و ... دامین ، نیاز خواهید داشت برای پس گرفتن دامین مدرک ارائه بدید و یا موارد خاص دیگر.
موفق باشید.
roozbeh837
February 13th, 2015, 19:54
بنده موقع انتقال دامین به مشخصات کد پستی یا موارد دیگر گیر میده که گویا کد پستی اشتباه میباشد.و اجازه انتقال رو نمیده
mhiizadi
February 14th, 2015, 04:07
بنده موقع انتقال دامین به مشخصات کد پستی یا موارد دیگر گیر میده که گویا کد پستی اشتباه میباشد.و اجازه انتقال رو نمیده
به کد پستی موقع انتقال گیر نمیده
اطلاعات باید vaild باشید
roozbeh837
February 14th, 2015, 10:16
میشه بیشتر توضیح بدید
sarwhost
February 14th, 2015, 11:12
سلام
اینو توجه کنید با ایرنی بودنتون مشکلی ندارند پس میتونید مشخصات حقیقی خودتونو وارد کنید
کد پستی هم باید اون کشوری که وارد کردید طبق اون کد پستی رو وارد کنید
roozbeh837
February 15th, 2015, 00:21
یعنی من الان کاستومر رو زدم ایرانی.کد پستی ایرانی بزنم مشکلی نداره؟یا مشخصات ایرانی؟یا شماره تماس ایرانی؟
این مرحله رو تست کردم ولی جوابگو نبوده
- - - Updated - - -
Could not start transfer: "The contact '#' requires extra information" Please solve this problem and try again.
اینم با مشخصات ایرانی زدم که این ارور رو زد
- - - Updated - - -
با مشخصات کانادایی هم اوکی کردم کانادایی کاملا حقیقی ولی بازم این ارور رو داده خواهشا بگید این مشکل رو حلش کنم