توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا ورد پرس نیاز به نصب افزونه امنیتی دارد ؟
RaceF1
February 13th, 2015, 11:43
سلام
من ورد پرس رو هاست نصب کردم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده
برای جلوگیری از هک و حملات ddos
ایا نصب به تنهایی خود وردپرس کافی هست ؟
یا باید پلاگین نصب کرد ؟ اگه اره چه پلاگین هایی نیاز هست ؟
خود سایتی که هاست را خریدم این کار جلوگیری هک و ddos را نمی کنه ؟
babelirani
February 13th, 2015, 12:39
سلام
من ورد پرس رو هاست نصب کردم
ولی چند تا سوال برام پیش اومده
برای جلوگیری از هک و حملات ddos
ایا نصب به تنهایی خود وردپرس کافی هست ؟
یا باید پلاگین نصب کرد ؟ اگه اره چه پلاگین هایی نیاز هست ؟
خود سایتی که هاست را خریدم این کار جلوگیری هک و ddos را نمی کنه ؟
سلام
دوست وردپرس خودش دارای امنیت قابل قبولی هستش البته در مقابل هک ولی خود نصب افزونه های امنیتی معتبر میتونه میزان امنیت شمارو به بالا ببره
ولی در مورد ddos کلا فرق میکنه و ddos ربطی به وردپرس نداره و بیشتر به جایی که ازش هاست میخرید مربوط میشه
در مورد جایی که ازش هاست میگیرید ایشون موظف هستند که میزان امنیت هاست خودشون رو در سطح خوبی داشته باشن و این به صورت کلی باعث امن شدن سایت شما میشه ولی هیچ شرکتی برای شما سایتتون رو به صورن اختصاصی امن نمیکنه
choshop
February 13th, 2015, 13:48
من که 5 شیش تا سایت وردپرسی پر بازدید دارم تا حالا هم بدون افزونه هیچ مشکلی پیش نیومده برام.
mamalak
February 13th, 2015, 13:55
با سلام
فکر میکنم تنها افزونه WordPress Firewall باشه برای وردپرس
جدا از اون DDos بیشتر به سرور مربوطه نه به وردپرس
pasargad web
February 13th, 2015, 20:28
به نظرم ورد پرس از نظر امنیتی مشکلی نداره بیشتر مربوط به خود هاست میشه.
InterServer.ir
February 14th, 2015, 02:43
سلام
برای امنیت وردپرس پیشنهاد می کنم All In One WP Security رو نصب کنید تا موارد امنیتی سایت رو تا حد بسیار بالایی پوشش بده .
برای حفاظت از دیداس هم سعی کنید از نصب پلاگین های سنگین و استفاده از Ajax و قالب سنگین و... پرهیز کنید تا در مقابل فشار های ناشی از دیداس به منابع قابل مصرف شما مقاوم تر باشید . البته این موضوع در برخی از دیداس ها با قدرت پایین که در برخی لایه های خاص انجام میشند کاربرد داره و در صورت شدید بودن حمله مدیر سرور باید حمله رو دفع کنه یا مشتری رو مجبور به انتقال کنه .
موفق باشید
SainaServer
February 14th, 2015, 13:48
وردپرس خودش امنیت قابل قبولی دارد
اختیاج به افزونه خاصی نیست .
reza-sp
February 14th, 2015, 13:50
از نظر امنیتی مشکل خاصی نداره ولی بهتره از افزونه های کوچکی مثل کد امنیتی استفاده کنید حداقل
ادمین رو هم از دسترس همه به جز خودتون خارج کنید
rezaardi
February 14th, 2015, 17:03
از نظر امنیتی وردپرس خودش دارای امنیت بالایی است ولی شما برای اطمینان افزونه ای رو خریداری کنید که دارای پشتیبانی باشه.
به نظر من اینحوری خیلی بهتر ولی شما باید حتما وردپرس خودرا به روز رسانی کنید کهه باگ هایی قبلا وجود داشته از بین بره.
secureconfig
February 14th, 2015, 17:06
سلام.
پیشنهاد میکنم روی پوشه ی wp-admin پسورد قرار دهید ، در مواقعی که هکر از سرور به سایت نفوذ میکند تا حد زیادی میتوان دسترسی هکر را کاهش داد.
موفق باشید./
pishdad.org
February 14th, 2015, 19:23
اگر می خواهید پلاگین به شما کمک کند،دو پلاگین زیر از محبوب ترین های پلاگین امنیتی مخزن وردپرس هست.
https://wordpress.org/plugins/better-wp-security/
https://wordpress.org/plugins/wordfence/
اگر میتونید متون انگلیسی متوسط را بخونید و ترجمه کنید،متن زیر بسیار کمکتون میکنه.
https://wordpress.org/plugins/wordfence/
اما تجربیات خودم:
1-مدیریت سایت را دست افراد بدون دانش از وردپرس ندید.همچنین هر فردی به اسم بازرسی SEO و بررسی مشکلات فنی به پنل وردپرس وارد نشود.
2-از پلاگین هایی که معروف نیستند ، استفاده نکنید.
3-همیشه و همیشه،پلاگین ها و نسخه وردپرس را آپدیت کنید.
سیدرضا بازیار
February 14th, 2015, 19:26
وردپرس خودش امنیت خوبی داره و امنیت چیزی نیست که با افزونه حل بشه
هر چه افزونه کمتری نصب کنید, سایت امن تری دارید
سعی کنید امنیت سیستم رو بالا ببرید
yourhosting
February 14th, 2015, 19:51
اکثر اسکریپت ها دارای باگ هستند و با پلاگین ها گاهی بر تعداد این باگ ها افزوده میشه!شما اگر واقعا میخواید سایتتون بدون باگ و مشکل امنیتی باشه هم باید سرورتون رو به صورت کامل بررسی کنید و خود وردپرس هرچند بازهم امنیت 100% نیست!
taksis
February 14th, 2015, 20:02
وردپرس هسته امن و بهینه ای داره
از سمت سرور امن باشید از سمت اسکریپت فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه.
دوتا افزونه هست نصبشون موجب میشه کلا خیالتون راحت شه
Bulletproof security=برای تمام پوشه ها فایل .htaccess امن و بهینه میسازه و تنظیمات کاملی داره و خیلی کارامده
Itheme security=مجموعه ی کاملی از راه های امنیتی +شناسایی تغییرات فایلها و .....
این دوتا رو نصب کنید و تنظیم کنید امنیتتون تا ۹۵ درصد حله
imostafa
February 14th, 2015, 20:19
نکته امنیتی ۱ : وردپرس را همیشه بروز نگه دارید
نکته امنیتی ۲ : کلید سری منحصر به فردی را در فایل wp-config.php قرار دهید.
نکته امنیتی ۳ : پیشوند جداول وردپرس را تغییر دهید
نکته امنیتی ۴: از فایل wp-config.php محافظت کنید
نکته امنیتی ۵: از فایل .htaccess محافظت کنید
نکته امنیتی ۶: نسخه وردپرس را حذف کنید
نکته امنیتی ۷: نصب افزونه اسکنر امنیتی وردپرس : Acunetix WP Security
نکته امنیتی ۸: دفعات مجاز برای ورود های ناموفق را محدود کنید.
نکته امنیتی ۹: جلوگیری از مرور دایرکتوری سایت شما توسط کاربران
نکته امنیتی ۱۰: از عبارت “admin” به عنوان نام کاربری استفاده نکنید و رمز قوی برای نام کاربری خود انتخاب کنید.
نکته امنیتی ۱۱: آخرین نکته امنیتی و اما نه کم اهمیت ترین, پشتیبان گیری از وردپرس می باشد.
نکته امنیتی 12 : از میزبانی وب (http://hosting-live.com/) دارای فایروال استفاده کنید.
منبع نوشته : 11 نکته فوری جهت افزایش امنیت وردپرس | روکش (http://rokesh.ir/quick-tips-to-increase-wordpress-security/)
irank3
February 14th, 2015, 20:21
وردپرس خودش از امنیت خوبی برخوردار هست اما برای امنیت کامل تر افزونه ithemes security رو نصب و به هشدار ها و توصیه ها امنیتی رو اعمال کنید.