سلام دوستان
بنده سایتی دارم ک غیر مجاز هستش (فیلم و سریال ) و نمیشه روی هاست اشتراکی رفت
از طرفی روی سرور مجازی میخام برم ولی بلد نیستم تنطیماتش رو چجور انجام بدم ک سایتم بیاد بالا
و اسم پشتیبانی رو هم میاری هزینه سرسام اور میگن برای پشتیبانیش
اگر لینک اموزشی یا توضیحی داره لطفا کمک کنید بهم ممنون
yourhosting
February 13th, 2015, 10:31
سلام
سرورتون ویندوز هست یا لینوکس؟میخواید به عنوان سرور دانلود استفاده کنید یا کل سایت رو روی ان بالا بیارید؟
موفق باشید
vahidxiii
February 13th, 2015, 10:42
سلام
سرورتون ویندوز هست یا لینوکس؟میخواید به عنوان سرور دانلود استفاده کنید یا کل سایت رو روی ان بالا بیارید؟
موفق باشید
هنوز نخریدم سرور رو
فعلا دو سرور 1 ترابایت برای دانلود دارم و اونو مشکلی ندارم بلدم ای ای اس و ..نصب کردم
مشکل من برای سایتمه
اره میخام کل سایت بیاد بالا
مثلا با یک سرور مجازی رم 2 سی پی یو 4 هسته و فضاشم 40 گیگ ساتا3 اس اس اچ دی
yourhosting
February 13th, 2015, 10:44
برای هاستینگ بهترین گزینه دایرکت ادمین و یا سیپنل هست که هردو نیاز به لایسنس دارند.
میتونید یک سرور مجازی با منابع مورد نظر تهیه کنید سپس یک لایسنس تهیه کنید و در سرورتان کنترل پنل مورد نظر رو نصب و درنهایت سایتتون رو بالا بیارید.
موفق باشید
sitetheme
February 13th, 2015, 11:00
سلام دوستان
بنده سایتی دارم ک غیر مجاز هستش (فیلم و سریال ) و نمیشه روی هاست اشتراکی رفت
از طرفی روی سرور مجازی میخام برم ولی بلد نیستم تنطیماتش رو چجور انجام بدم ک سایتم بیاد بالا
و اسم پشتیبانی رو هم میاری هزینه سرسام اور میگن برای پشتیبانیش
اگر لینک اموزشی یا توضیحی داره لطفا کمک کنید بهم ممنون
باسلام
اگر سرور رو برای میزبانی وبسایتتون میخواین خوب بهتره ابتدا یک سرور حالا یا اختصاصی یا مجازی مناسب برای فعالیتتون انتخاب کنید و در مرحله بعد پیشنهاد بنده این هست که از دایرکت ادمین استفاده کنید به این ترتیب که لایسنس دایرکت ادمین خریداری کنید و نصب کنید اگر هم وارد نیستید در این مسائل بنده میتونم تمام کار ها رو با هزینه مناسبی براتون انجام بدم و پشتیبانیتون رو هم انجام بدم
در صورتی که سوال دیگری هم داشتید در خدمتم!
rezaserver
February 13th, 2015, 11:20
هنوز نخریدم سرور رو
فعلا دو سرور 1 ترابایت برای دانلود دارم و اونو مشکلی ندارم بلدم ای ای اس و ..نصب کردم
مشکل من برای سایتمه
اره میخام کل سایت بیاد بالا
مثلا با یک سرور مجازی رم 2 سی پی یو 4 هسته و فضاشم 40 گیگ ساتا3 اس اس اچ دی
قربان همون سرور رو که ذکر کردید با سیستم عامل Centos 6.5 تهیه کنید
بعدش از همکاران عزیز میهن آپتایم یک لایسنس دایرکت ادمین تهیه کنید و رمز سرور رو بدید تا براتون رایگان نصبش کنند
بعدش میتونید برای سرعت و لود بهتر ، وب سرور nginx و یا litespeed نصب کنید.
بعدش هم تمام