توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کدنویسی همراه با پرداخت هزینه
Reza G
February 12th, 2015, 22:14
سلام
وقت متخصصین عزیز بخیر
حقیقتش من یه اسکریپت ساده واسه ریموت آپلود فایل ها از یه سرور به سرور دیگه دارم که اساس کارش (همونطور که از اسمش بر میاد) دریافت یک فایل بر اساس لینک مستقیم اون هست.
اما میخوام به نحوی تغییر پیدا کنه که بر اساس شناسه هر فایل در سرور مبدا، اونا رو دانلود کنه. یعنی کاربر بتونه با وارد کردن شناسه مربوطه، فایل رو بر روی هاست من دانلود کنه.
اینم لینک اسکریپت از سایت منبع : https://gist.github.com/blueimp/5075976
حالا درخواست من از شما اینه بفرمایید که آیا می تونید به من کمک کنید ؟ هزینه و زمان لازم هم بفرمایید.
hamid53214
February 12th, 2015, 22:56
با سلام
با یک مثال بگید آدرس مستقیم فایل چی هست و شناسه فایل کدام قسمت آدرس منظورتون هست
rezaardi
February 12th, 2015, 23:01
مثالی بزنید
Reza G
February 12th, 2015, 23:12
با سلام
با یک مثال بگید آدرس مستقیم فایل چی هست و شناسه فایل کدام قسمت آدرس منظورتون هست
مثالی بزنید
ضمن تشکر از توجه شما عزیزان. یک لینک مستقیم با این قالب کلی در نظر بگیرید : site.com/files/ID=xxxxxxx که کاربر با وارد کردن اون قسمت xxxxxxx باید بتونه فایل رو روی سرور ما بارگذاری کنه.
توجه کنید که لینک مستقیم فاقد فرمت فایل هست اما همگی یک فرمت مشخص و واحد دارند.
dc.saeed
February 12th, 2015, 23:52
ضمن تشکر از توجه شما عزیزان. یک لینک مستقیم با این قالب کلی در نظر بگیرید : site.com/files/ID=xxxxxxx که کاربر با وارد کردن اون قسمت xxxxxxx باید بتونه فایل رو روی سرور ما بارگذاری کنه.
توجه کنید که لینک مستقیم فاقد فرمت فایل هست اما همگی یک فرمت مشخص و واحد دارند.
سلام
اپلود مستقیم از سیستم کاربر باشه یا از لینک؟
بنده میتونم کمکتون کنم در تماس باشید...
rezaardi
February 13th, 2015, 09:04
سلام
وقت متخصصین عزیز بخیر
حقیقتش من یه اسکریپت ساده واسه ریموت آپلود فایل ها از یه سرور به سرور دیگه دارم که اساس کارش (همونطور که از اسمش بر میاد) دریافت یک فایل بر اساس لینک مستقیم اون هست.
اما میخوام به نحوی تغییر پیدا کنه که بر اساس شناسه هر فایل در سرور مبدا، اونا رو دانلود کنه. یعنی کاربر بتونه با وارد کردن شناسه مربوطه، فایل رو بر روی هاست من دانلود کنه.
اینم لینک اسکریپت از سایت منبع : https://gist.github.com/blueimp/5075976
حالا درخواست من از شما اینه بفرمایید که آیا می تونید به من کمک کنید ؟ هزینه و زمان لازم هم بفرمایید.
به نظر من اسکریپتی که میخواین طراحی بشه مانند rapidleech
hamid.soltani92
February 13th, 2015, 09:24
سلام و عرض ادب.
نیاز به interface و سیستم کاربری هست؟
یا صرفا برای انجام انتقال به صورت داخلی نیاز دارید؟
ارادتمند.
Reza G
February 20th, 2015, 14:55
پروژه انجام شد. الان به یه کانتر نیاز دارم که تعداد استفاده رو بشماره و بشه محدودش کرد. کسی میتونه کمک کنه ؟
iranprogramer
February 21st, 2015, 13:23
پروژه انجام شد. الان به یه کانتر نیاز دارم که تعداد استفاده رو بشماره و بشه محدودش کرد. کسی میتونه کمک کنه ؟
با سلام با قیمت 150 تومان برای شما طراحی میشود
با من در ارتباط باشید
09104939908
shahinmq
February 21st, 2015, 13:57
قابل انجام می باشد درتماس باشید :
وب سرویس ایگل تیم | Eagle Team (http://www.eagletm.net)